Kurwa ja w sumie mam podobnie, pewnie jakbym na siłę chciał się doktoryzować za 20 lat to skończyłbym jak trocki, który ciekawe czy słucha czegoś dla czystej przyjemności bez przepierdalania grafów zależności w głowie.Hellion pisze: ↑27-04-2026, 09:17Ja pierdole, tyle tekstu, a wszystko sprowadza się do prostego podoba mi się/ nie podoba.
Od lat już nie analizuję muzyki, nie rozbieram jej na czynniki pierwsze. W chuju mam czy to jest muzyka bezpieczna, groźna, brzydka czy ładna.
Czy dzięki niej muzycy kupują jedzenia, pieluchy, koks i dzifki.
Kluczowe jest to czy mi się podoba i czy mam chęć na kolejny odsłuch.
Widocznie jestem nowoczesnym słuchaczem, nie tak wyrobionym jak co poniektórzy tu. Dobrze mi z tym.
MAYHEM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Major Zagłoba
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Re: MAYHEM
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Chyba musiałem cię bardzo czymś dotknąć skoro w odniesieniu skrobnąłeś aż tyle zdań. Co złego zrobiłem, że zareagowałeś niczym płatek śniegu?Hellion pisze: ↑27-04-2026, 09:17Ja pierdole, tyle tekstu, a wszystko sprowadza się do prostego podoba mi się/ nie podoba.
Od lat już nie analizuję muzyki, nie rozbieram jej na czynniki pierwsze. W chuju mam czy to jest muzyka bezpieczna, groźna, brzydka czy ładna.
Czy dzięki niej muzycy kupują jedzenia, pieluchy, koks i dzifki.
Kluczowe jest to czy mi się podoba i czy mam chęć na kolejny odsłuch.
Widocznie jestem nowoczesnym słuchaczem, nie tak wyrobionym jak co poniektórzy tu. Dobrze mi z tym.
Czy to jest forum na którym dyskutuje się o muzyce, czy zgromadzenie starych przeczulonych na swym punkcie bab? Czy tutaj w ogóle da się cokolwiek napisać, by kogoś nie urazić? Co jest z wami panowie?
- zekke
- rasowy masterfulowicz
pierdolić glupoty każdy może, jeden lepiej drugi gorzej, np do marduka jeszcze chyba nikt tutaj liturgy nie porównywał, abstraktum zostało osiągnięte. z pozostałymi bandami widzę tyle wspólnego co z modelem biznesowym behemotha, który sprzedaje spinki do mankietow, czyli nic.
wisienka na torcie w retoryce gadania na argument jest "to nie zarzuty, to fakty" aby w następnym poście pisać o płatkach śniegu i tym że na forum się dyskutuje.
az se poszcze absolutnie genialne sham mirrors.
wisienka na torcie w retoryce gadania na argument jest "to nie zarzuty, to fakty" aby w następnym poście pisać o płatkach śniegu i tym że na forum się dyskutuje.
az se poszcze absolutnie genialne sham mirrors.
- Hellion
- weteran forumowych bitew
Dyskutowanie o muzyce jak najbardziej, ale te analizy, modele biznesowe itd, mam wrażenie, że niektórzy mają wiedzę większą niż sami muzycy.
Niczym mnie nie uraziłeś, no bo czym? To, że Ci sie nowy Mayhem nie podoba?
Na tym forum czytałem wiele głupot, tez, które były kontrowersyjne i radykalne, że wręcz śmieszne. Nic mnie tu nie zdziwi już, przyzwyczaiłem się przez te lata spędzone na forume. Peace and loff.
Na tym forum czytałem wiele głupot, tez, które były kontrowersyjne i radykalne, że wręcz śmieszne. Nic mnie tu nie zdziwi już, przyzwyczaiłem się przez te lata spędzone na forume. Peace and loff.
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Spoko. Mam tylko jedną prośbę. Wskaż mi fragment w którym napisałem, że mi się ta płyta nie podoba. Konkretny cytat i już nie burzę twego spokoju. Lof,Pis,NoisHellion pisze: ↑27-04-2026, 10:37Dyskutowanie o muzyce jak najbardziej, ale te analizy, modele biznesowe itd, mam wrażenie, że niektórzy mają wiedzę większą niż sami muzycy.
- Hellion
- weteran forumowych bitew
Dobra, inaczej. Jesteś nią zawiedziony. Nie wynika wprost że Ci się nie podoba.
Chociaż to nie jest pozytywne odczucie pisać o płycie, czy tam piosence, że jest posklejana jak ryło Dody. Takie zwroty mogą mylić. Joł pozdro 600
Chociaż to nie jest pozytywne odczucie pisać o płycie, czy tam piosence, że jest posklejana jak ryło Dody. Takie zwroty mogą mylić. Joł pozdro 600
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
No bo ta pierwsza piosenka jest w istocie posklejana z różnych ewidentnych zapożyczeń, inspiracji, czy wpływów. Jak zwał tak zwał. Przyznasz chyba, że to nie jest standard dla Mayhem, a przynajmniej nie w takim stężeniu. Odpowiadając. Nie, nie jestem zawiedziony. W tych trudnych czasach , gdy Polacy żałują 50 groszy na zgniecionego peta nie wydaję 150 zyla na płyty, których nie będę słuchał, więc słucham i piszę o tym co słyszę w stosownym temacie na stosownym forum. Bez chamstwa i agresji. Co jak widzę wzbudza ból w miejscach intymnych niektórych podstarzałych użytkowników. Nie mój problem. Pozdro
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Z takim forumowym nickiem? Nie uwierzę w to.
To jest słuszna koncepcja, niezależnie od okoliczności. Czy woda do wanny już napuszczona?
Generalnie, kol. NoGodsNoMasters pisze całkiem ciekawe rzeczy i zastanawiam się, pod jakim nickiem pisał tutaj poprzednim razem.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- zekke
- rasowy masterfulowicz
to już arcturus też passę? oh well 
- Sybir
Tego nie wiem (jester, rób sondę!). Osobiście - bardzo lubię, TSM zaś pewnie znam na pamięć.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- zekke
- rasowy masterfulowicz
a można słuchać pod prysznicem czy trzeba wodę napuszczać do wanny? kaczuszkę można wziąć? jakie w tym temacie SA FAKTY? 
- Sybir
Toteż Ciebie pytam. Skoro mayhemowskiego Liturgy... można słuchać w takich okolicznościach, to TSM tym bardziej. O kaczuszkę nie dopytuję z procesowej ostrożności. 
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
- zekke
- rasowy masterfulowicz
nie wiem, ale słyszę tu nutke marduka, dimmu, cradle i nocnego kochanka, takie dziwnie polepione to wszystko, jebany arcturus