Generalnie nie jestem fanem nagrywania albumów jeszcze raz. Ale jestem wielkim fanem tego co Kuba Kogut zrobił na jedynce. Od strony aranży perkusyjnych dwójka mnie trochę rozczarowała. To ponawne nagranie, z nim w składzie widzę jako szansę na danie jego sznytu tej płycie. Która i tak jest bdb.Żułek pisze: ↑20-04-2026, 22:38no i na huj to ?![]()
Szanowni!
Dziś swoje 25 urodziny obchodzi nasza dwójeczka, Pathetic Being. Z tej okazji Hiro przygotował małe co nieco w postaci filmiku. Niby nic ale pikanterii całej sytuacji dodaje fakt, że postanowiliśmy na ten jubileusz przygotować coś specjalnego. Od dłuższego już czasu nosiliśmy się z tym zamiarem i to jest idealna okazja żeby ten plan wprowadzić w życie. Nagrywamy Pathetic Being jeszcze raz, w 100% od zera, w aktualnym składzie. Chcemy żeby piosenki zawarte na tym albumie dostały w końcu sound na jaki zasługują, bo uważamy, że są zajebiste.
Mamy nadzieję, że ucieszyła Was ta informacja, a jeśli nie, to trudno, posłuchamy sobie sami.
Reasumując:
Najlepszego naszej jubilatce, która w prezencie od nas dostanie bon do spa żeby nabrała nowej energii i sexapilu.
SCEPTIC
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
C//A
- w mackach Zła
Re: SCEPTIC
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Czyli jak ostatnio grali jedynkę tak na jesiennej trasie można się spodziewać dwójki.
Guilty of being right
- when_in_sodom
- postuje jak opętany!
Na fb udostępniono filmik dla maniakow rzemiosła wioslowego. Hiro gra cały utworek z 2lp. Warsztat piękny i pomyśleć, że już ćwierć wieku temu takie rzeczy się grało i układało w tym krzju nad Wisłą...
https://www.facebook.com/share/v/18pqBcyac1/
https://www.facebook.com/share/v/18pqBcyac1/