PRO-PAIN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- tabaluga
- weteran forumowych bitew
Re: PRO-PAIN
nie znam tego zespołu , ale pod artykułem o pobiciu lidera przez grupę imigrantów w belgistanie ktoś zostawił ciekawy komentarz . prawda to że lider jest MAGA-pozytywny ale boi się wyjść z szafy ?

MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN // OZE-SROZE
-
HCDamage
- w mackach Zła
To już chwilę temu było chyba. Czytałem coś tam. Z tym że co robią muzycy po za sceną to mnie nie interesuje. Nawet wywiadów nie czytam i czekam na płyciwo. Dotyczy to oczywiście wszystkich.
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
Tak, jego inicjały same na to wskazują, GM to wszystkie spółgłoski akronimu MAGA. Na każdej płycie Pro-Pain, w którymś z tekstów pada też "open your eyes" i to nie jest przypadek. Tajemnica poliszynela.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
HCDamage
- w mackach Zła
Kolejny strzał z nowego płyciwa.
-
Nasum
Bardzo równe są te utwory, w zasadzie trudno znaleźć jakiegoś faworyta - dla mnie niech będzie to pierwszy singiel, bo chyba był najbardziej dynamiczny, najszybszy. Kolejne operują za to bardziej walcowatymi riffami, które będą miażdżyć na żywo. Dobry balans pomiędzy agresją, melodią i rytmiką. Podoba mi się.
-
HCDamage
- w mackach Zła
Dokładnie, mi to od razu wleciało w uszy tak jak kawałek Voice Of Rebellion i przekozacki moment jak Gary drze japę „So, consider this a warning shot, motherfucker”. Ten walec nie bierze jeńców, a jak jeszcze wymieszają to z czymś w stylu Fall From Grace to nie mam pytań.
- Żułek
o dziwo wchodzą mi te nowe kawałki 
może warto coś ich posłuchać
kiedyś płyty z lat 90-tych mi nie podeszły

może warto coś ich posłuchać
kiedyś płyty z lat 90-tych mi nie podeszłyMocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
Nasum
Będziesz mieć okazję, to sprawdź ich na żywo. Mnie rozesmarowali - takiego powera, radości z grania, determinacji, siły rażenia i ciężaru wymieszanego z agresją dawno nie widziałem. Wiele kapel death metalowych mogłoby zejść ze wstydu ze sceny.
- Żułek
akurat do Szczecina mi nie po drodze 
ale kiedyś kto wie może się rusze jak tramwaj pozwoli
ale kiedyś kto wie może się rusze jak tramwaj pozwoli
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Hellion
- weteran forumowych bitew
-
Nasum
Only tramwaje is real!
-
HCDamage
- w mackach Zła
Brzmienie z lat 90 a dzisiejsze to w sumie dwie różne bajki więc za bardzo bym się tym nie sugerował. Tak jak Nasum pisze jak będziesz miał okazję obadać ich na żywca to się nie zastanawiaj tylko śmigaj. Tutaj jeden z najlepszych przykładów: