Malefic Throne też miazgator i w Gorguts też się sprawdził, więc jest całkiem elastyczny. Ma oczywiście charakterystyczny styl, ale to też gra na jego korzyść ogólnie.
SUFFOCATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- DST
- rasowy masterfulowicz
Re: SUFFOCATION
-
Misþyrming
- starszy świeżak
John / jak dla mnie absolutny top w death metalu - za same albumy Angel Corpse I Origin dozgonny szacun 
a pranie takich tematów w sieci trochę słabe ale nie było mnie tam i nic mi do tego
Jak nagrają cos chociażby na poziomie Blood Oath albo Of the Dark light ( tak bardzo lubie ten album) będę mial totalnie gdzieś czym zapychają sobie dziurki w nosie ( wiadomo nie ma co liczyć na cos z pierwszej trojki ))
a pranie takich tematów w sieci trochę słabe ale nie było mnie tam i nic mi do tego
Jak nagrają cos chociażby na poziomie Blood Oath albo Of the Dark light ( tak bardzo lubie ten album) będę mial totalnie gdzieś czym zapychają sobie dziurki w nosie ( wiadomo nie ma co liczyć na cos z pierwszej trojki ))
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!

rozwiązanie: Jak się nie ożenisz to żaden kolega nie wyrucha ci żony
- tomekw48
- weteran forumowych bitew
I tak oto pierdolona maszyna do zabijania jaką była Suffocation na żywo poszła się je...ać i to dosłownie.Asia Tuchaj-Bejowicz pisze: ↑12-04-2026, 10:43
rozwiązanie: Jak się nie ożenisz to żaden kolega nie wyrucha ci żony![]()
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Żona chciała murzyna skosztowac 
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No to skosztowała
Jeśli to prawda, to nie wiem po co takie coś upubliczniać.... Podobna akcja miała miejsce w Fear Factory, tam też panowie się pokłócili bo wdzięki żony docenił nie tylko mąż ale również kolega z zespołu. Bywa.
Jeśli to prawda, to nie wiem po co takie coś upubliczniać.... Podobna akcja miała miejsce w Fear Factory, tam też panowie się pokłócili bo wdzięki żony docenił nie tylko mąż ale również kolega z zespołu. Bywa.
- tomekw48
To upublicznienie, to może być charakter zemsty.
W sumie to nie ma się z czego śmiać. Każdego to może spotkać w dzisiejszych czasach. Współczuje perkusiście. Złą kobietę sobie wybrał. Strach pomyśleć, co wyprawiała, jak on w trasie był. Pewnie straszny rogacz z niego.
W sumie to nie ma się z czego śmiać. Każdego to może spotkać w dzisiejszych czasach. Współczuje perkusiście. Złą kobietę sobie wybrał. Strach pomyśleć, co wyprawiała, jak on w trasie był. Pewnie straszny rogacz z niego.
- Anzhelmoo
Panowie, nie chcę psuć zabawy, ale to mem. Oryginał jest mniej kontrowersyjny
W memie są mniejsze literki/inny font.

Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- tomekw48
Tak myślałem, że to fake, ale nie chciałem psuć zabawy, a i sprawdzać mi się nie chciało