POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
-
Wzburzony Obserwator
- zaczyna szaleć
Re: POlitykowanie
Prezydent RP wyciska na klatę więcej, niż Sekretarz Wojny USA. Dobrze, że nie wybraliśmy metroseksualnego poligloty na stanowisko naszego prezydenta.
Mam prawo reagować.
- masterful
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Ten nasz prezydent wygląda i zachowuje się jak osiedlowy sebix. Z drugiej strony, jak patrzę na Trumpa, to wydaje się on być dość wyważonym kulturalnym dżentelmenem.
-
Wzburzony Obserwator
- zaczyna szaleć
Прелести демократии, tzn, miałem na myśli: uroki demokracji, he, he.
Mam prawo reagować.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jakie korzysci dla kraju daje wycisniecie 15o na klate?Wzburzony Obserwator pisze: ↑07-04-2026, 15:33Prezydent RP wyciska na klatę więcej, niż Sekretarz Wojny USA. Dobrze, że nie wybraliśmy metroseksualnego poligloty na stanowisko naszego prezydenta.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
Alter Ego
- rozkręca się
Lepsze niż wpuszczenie stada pedałów na miasto. Nie trzeba po tym sprzątać, a mózg dobrze funkcjonuje po takim wysiłku.trup pisze: ↑07-04-2026, 18:51Jakie korzysci dla kraju daje wycisniecie 15o na klate?Wzburzony Obserwator pisze: ↑07-04-2026, 15:33Prezydent RP wyciska na klatę więcej, niż Sekretarz Wojny USA. Dobrze, że nie wybraliśmy metroseksualnego poligloty na stanowisko naszego prezydenta.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Ufff znowu ta obsesja spoconych kolesi wyciskających na klatę. Też chodzę na siłownię, wysłać ci zdjęcie po? Zagłosujesz na mnie jak wystartuję w wyborach samorządowych?
-
Alter Ego
- rozkręca się
Nie i mam bardzo złe zdanie o Nawrockim. Natomiast nie widzę problemu w tym, że ktoś przerzuci parę kilogramów. Wszystkim polecam, zwłaszcza że po przeciwnej stronie stoi banda zboczeńców i dalej liczy głosy w wyborach prezydenckich.