To nie fejk? Wygląda grubo nieprawdopodobnie.
Warszawa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
tomaszm
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Warszawa
Nie potrafię tego wyświetlić do konca ale czy były komunikaty dla mieszkańców o odstrzale redukcyjnm zwierzyny i o jakiej porze się to odbyło?
Do śmieci? Ja jebię to już w ogóle ciężko uwierzyć.
Z tego co wyczytałem to na mocy decyzji wydanej przez prezydenta miasta dzików do końca czerwca na Terenie Warszawy ma być odstrzelonych 500. Ta decyzja jest z zeszłego roku.
Do śmieci? Ja jebię to już w ogóle ciężko uwierzyć.
Z tego co wyczytałem to na mocy decyzji wydanej przez prezydenta miasta dzików do końca czerwca na Terenie Warszawy ma być odstrzelonych 500. Ta decyzja jest z zeszłego roku.
-
mocny2_3
- zahartowany metalizator
-
tomaszm
No przecież napisałem wyżej że Prezydent Miasta. Jej treść możesz sobie wygooglac. W miastach na prawach powiatu wydaje ja prezydent miasta. Zakłada ona odstrzał albo odłów z odstrzałem.
Nic akurat w odstrzale dziwnego będzie to się dzieje w wielu ośrodkach miejskich natomiast brak komunikatów dla mieszkańców, brak kamizelek u myśliwych, pora dnia i wywalanie trucheł do śmieci to jest coś faktycznie niezgodnego z praktyka i litera prawa.
Nic akurat w odstrzale dziwnego będzie to się dzieje w wielu ośrodkach miejskich natomiast brak komunikatów dla mieszkańców, brak kamizelek u myśliwych, pora dnia i wywalanie trucheł do śmieci to jest coś faktycznie niezgodnego z praktyka i litera prawa.
-
mocny2_3
- zahartowany metalizator
no to go zjedzą za tą decyzje, Litewka ma w chuj dobre zasięgi i tego tak nie zostawi.
-
tomaszm
To pewnie w ramach walki miejscowej z ASF żeby truchla dzików do kublow na śmieci wywalać. Ach miastowi. Coś tam poszło nie tak.
-
tomaszm
Nic takiego się nie wydarzy. Takie odstrzały były, sa, będą. W Warszawie mają miejsce od lat. Nawet jakby Litewka z Maslakiem wespół zrobili Krucjate na Trzaskowskiego i chcieli Go pozrec żywcem w mediach społecznościowych to swoją decyzję uzasadni choćby prozaicznymi względami jak bezpieczeństwo mieszkańców.
-
backslifer
- postuje jak opętany!
Nic mu nie zrobia, bo w Warszawie jest dosyc wyraznie zarysowana linia polityczna od dawna. Dla jednych Trzaskowski to uosobienie zla i najwiekszy demon jaki ten swiat nawiedzil i nigdy nie zaglosuja na nikogo wystawionego przez srodowiska KO, a druga czesc nigdy nie zaglosuje na kandydata wystawionego przez PiS.
Zreszta prezydent wydaje zgode na odstrzal, a nie "odstrzal w ciagu dnia na oczach wszystkich, a potem wrzucenie truchla do smieci".
-
tomaszm
O proszę chwilę poszukałem i potwierdziło sie to co piszę.tomaszm pisze: ↑07-04-2026, 08:41Nic takiego się nie wydarzy. Takie odstrzały były, sa, będą. W Warszawie mają miejsce od lat. Nawet jakby Litewka z Maslakiem wespół zrobili Krucjate na Trzaskowskiego i chcieli Go pozrec żywcem w mediach społecznościowych to swoją decyzję uzasadni choćby prozaicznymi względami jak bezpieczeństwo mieszkańców.
od 16:15
- Rejwan
- rasowy masterfulowicz
odstrzał dzików bdb, jazda z kurwami
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
-
Alter Ego
- rozkręca się
- DST
- rasowy masterfulowicz
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ja jestem ciekawy co na to nasz forumowy dzik
bo mine ma nie tęgą 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Rumburak
- rasowy masterfulowicz
Trzaskowski zgładził całą cywilizacje dzików. Już nigdy się nie odrodzi. Dzieci płaczą. To jego koniec. Litewka go zniszczy xD