Opuszczone fabryki, osiedla, szpitale itd.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Opuszczone fabryki, osiedla, szpitale itd.
^ Ciekawe czy Doom by na tym poszedł.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
HCDamage
- postuje jak opętany!
TheDude czytasz mi we łbie bo korciło mnie napisać pod tymi kosmicznymi sprzętami że Doom na tym sprzęcie zaglądy odpali aż z mysich bobków dym zimnej wojny się uniesie.
High Five!
Co do myszora to w sumie i jedno i drugie heheh. To wyglądało jak krzyżówka myszora z chomikiem z ogonkiem na jakieś 3cm więc taki myszoronomad w „ciekawym” świecie. Nie bał się chujek i pocinał jak chomik a nie mysza. Dawkę Cezu wessał małą więc jeszcze pokaże swoim mysim ladacznicom do czego ma ten ogonek. Z mojej strony dostał ciastko i poszedł się łajdaczyć. Ciekawostka jest taka że to jedyny żywy organizm który tam zobaczyłem.
Nie licząc psów przy stróżokanciapie. Psy przy ludziach w dzień koło swojego rejonu do pogłaskania. W nocy spotkanie tej samej watahy gdzieś na środku miasta albo w jakimś wieżowcu na schodach to już nie gra Stalker tylko głodna krwi ekipa która ma w zaganiaczu że jeszcze w południe głaskałeś te fałszywo miłe diabły. Pojadę tam jeszcze nawet kurwa z balkonem jak wcześniej jakiś orzesznik nie jebnie ot tak.
Na koniec bonus dla zwolenników zawijanego wąsa.

High Five!
Co do myszora to w sumie i jedno i drugie heheh. To wyglądało jak krzyżówka myszora z chomikiem z ogonkiem na jakieś 3cm więc taki myszoronomad w „ciekawym” świecie. Nie bał się chujek i pocinał jak chomik a nie mysza. Dawkę Cezu wessał małą więc jeszcze pokaże swoim mysim ladacznicom do czego ma ten ogonek. Z mojej strony dostał ciastko i poszedł się łajdaczyć. Ciekawostka jest taka że to jedyny żywy organizm który tam zobaczyłem.
Nie licząc psów przy stróżokanciapie. Psy przy ludziach w dzień koło swojego rejonu do pogłaskania. W nocy spotkanie tej samej watahy gdzieś na środku miasta albo w jakimś wieżowcu na schodach to już nie gra Stalker tylko głodna krwi ekipa która ma w zaganiaczu że jeszcze w południe głaskałeś te fałszywo miłe diabły. Pojadę tam jeszcze nawet kurwa z balkonem jak wcześniej jakiś orzesznik nie jebnie ot tak.
Na koniec bonus dla zwolenników zawijanego wąsa.

- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
pewnie już planują jak opanować światHCDamage pisze: ↑23-03-2026, 14:26Co do myszora to w sumie i jedno i drugie heheh. To wyglądało jak krzyżówka myszora z chomikiem z ogonkiem na jakieś 3cm więc taki myszoronomad w „ciekawym” świecie. Nie bał się chujek i pocinał jak chomik a nie mysza. Dawkę Cezu wessał małą więc jeszcze pokaże swoim mysim ladacznicom do czego ma ten ogonek. Z mojej strony dostał ciastko i poszedł się łajdaczyć. Ciekawostka jest taka że to jedyny żywy organizm który tam zobaczyłem.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.