jestem piekny i młody
Crowbar 31.07.2026 Wrocek
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Crowbar 31.07.2026 Wrocek
jestem piekny i młody
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Tylko starzy ludzie tak piszą.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Lukass
- zahartowany metalizator
No i pyk. Nowa, większa sala, następnym razem będzie nowa, większa wypłata. Niech Panowie korzystają.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Żwirek i Muchomorek
- w mackach Zła
Przygody Batona na czarnym lądzie
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
pentagram to pewnie nie bo to jednak muzyka bardzo starych ludzi, ale doskonałym przykładem zjawiska jak amerykańska młodzież za pomocą socjal mediów łapie hype na przedpotopowe często zapomniane kapele jest Acid Bath. Oczywiście wszystko przez okładkę do when the kite string pops, aż zrobili reunion (z wiadomych wzgledow w niepełnym składzie) i koncertować zaczęli.Żwirek i Muchomorek pisze: ↑19-03-2026, 08:22A ja nie. W ogóle to o czym mowa w tym temacie - tz to o czym pisze Anzhelmoo - by mi nie przyszło nawet do głowy. Poczułem się nagle stary i bardzo odklejony od rzeczywistości w której żyją dzisiaj ludzie (w mediach społecznościowych właściwie nie funkcjonuję). Przy czym, żeby nie było, samo zjawisko mnie cieszy, bo to znaczy, że muzyka tych kapel jakoś żyje i kóleczko kręci sie dalej. I nawet jeśli niektórzy słuchają tego dla beki - bo im się z memami na tiktoku kojarzy - to i tak części na pewno wejdzie głębiej. I to widać - bo co innego odpalić jakiś kawałek na Spotify, bo się kojarzy ze śmiesznym obrazkiem z grubasami, a co innego wydać hajs na koncert. Tak mi się zdaje. Więc no, propsuję.
Czy coś podobnego spotkało też PENTAGRAM po tym viralu z wytrzeszczonymi oczami?
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ