POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
Re: POlitykowanie
Aniołki duzo się modlisz do żoltej papieskiej gęby i czy prosisz o wybaczenie, że przebywasz na satanistycznym forum?
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Trzeźwa ocena debila chyba. Czyli katotaliban, oddanie ruskim suwerenności i brudasy z Indii jako moc nabywcza w Polsce? Brawo, wygrałeś kupon na kolejnego idiotę z forum masterful.Lvcyferiusz pisze: ↑15-03-2026, 09:26Żadna próba. Trzeźwa ocena sytuacji...Order_of_Nine_Angels pisze: ↑15-03-2026, 09:05Czy to nieśmiała próba wskazania na tego zjeba Brauna?Lvcyferiusz pisze: ↑15-03-2026, 08:44Lewica - umysłowe ameby, nie trzeba ich orać, wysytarczy dać im mowić, sami się orzą - DÓŁ Z WAPNEM.
Centryści - ( socjaliści z pis/pseudo prawica ). Szwabsko rusko , ukrowsko, syjonistyczne pachołki z po/ko, na czele z herr tusskiem, zdradkiem, grubym przekrętasem/jawnym przestępcą żurkiem i sowieckim podnóżkiem towarzyszem czarzastym ) - ta sama sytuacja, z małymi wyjątkami.
Prawica - Śmieszny farbowany lis Mentzen oraz za bardzo potulny Bosak, to nie jest przyszłość prawicy...
Zakon
all the monsters will break your heart
- Order_of_Nine_Angels
- zaczyna szaleć
Powiedział poprzedni laureat tego kuponu. Pamiętamy cię naganiaczu.
Zakon
Zakon
- Ascetic
nicram pisze: ↑15-03-2026, 08:39Niestety nie istnieje prosta odpowiedź na to pytanie. Jeżeli interesuje Cię polityka międzynarodowa i zachodnie wartości, w których społeczeństwa żyją w harmonii ze swoimi sojusznikami i z poszanowaniem prawa międzynarodowego to na pewno NIE głosuj na pis i konfederossję (także braunowskiego ćwoka). Chyba, że jednak skłaniasz się ku dyktaturze i robieniu dziwki z logiki. Podobnie jest na naszym grajdołku. Jeżeli nie lubisz złodziei, kłamców i oszustów, oraz katotalibów którzy żerują na ciągłym konflikcie oraz głupocie wyborców, którzy zniszczyli instytucje prawa w tym kraju a także służbę zdrowia, oraz ograniczyli wolność (prawa kobiet) i sprzedali za bezcen majątek tego kraju (Lotos, Rafineria Gdańska) to nie głosuj na pis i konfederossję. A na kogo zagłosujesz to już nie ma wielkiego znaczenia, jeżeli nie zmarnujesz go na te trzy partie: pis, konfederossja i konfederossja brauna.Phren pisze: ↑15-03-2026, 02:47Panowie, powiem wprost - nie śledzę bieżących wydarzeń politycznych, nie mam żadnych sympatii, jestem swojego rodzaju agnostykiem, tylko że politycznym.
Pytanie brzmi - na kogo głosować i w co wierzyć? Pomożecie mi? Serio, chciałbym przeczytać wasze opinie. Chodzi o politykę mięedzynarodową (w co wierzyć?) i naszą krajową (na kogo głosować? i dlaczego?). Cenie sobie to forum, bo tu piszą ludzie o podobnej wrażliwości i mentalnośći. Wiem, że brzmię jak troll, ale piszę to serio.
Zaczęło się:

Ten powyżej np. stosuje odwrotną argumentacje. Zresztą przy rządach pisowskich, było to nagminnie stosowane. konstytucja xD, biją zmywary xD, rozmontowywują system sądowniczy xD. Diagnozy ówczesnej opozycji były trafne, takie ... jak ten ze zrzutu, stosowały takie same mechanizmy, a skończyło się jak się skończyło.
Tak. piss z konfruskimi I dałniarzami będą się ścigać na retorykę antyunijną. Przy SAFE przyspieszyli. Jedni na rzecz żydowskoamerykańskiej administracji, drudzy marząc o drugim Donbasie.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
Piękna jest ta katolsko-uposledzona sraczka kilku niedorozwojów z multi-kontami 
- Ascetic
Biorąc pod uwagę, że przed nami rok wyborczy, rozliczenia po zagrywce snussa teraz przyspieszy, kolesie nie będą nadążać z przepychaniem kibla xD Spodziewam się też, że na forum zamieszkają z tymi swoimi kolejnymi jeszcze kontami, które tutaj się zapewne pojawią.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Order_of_Nine_Angels
- zaczyna szaleć
Jak już pisaliśmy, jest nas wielu.
Zakon
Zakon
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
Żeby przestać być agnostykiem musisz się dużo modlić do żoltej mordy papieskiej. najlepiej jak żółta morda jest w złotej ramce na ścianie, w miejscu w którym pada pierwszy poranny promień słońca. Żółta morda płomienna jest wtedy w stanie tzw. solarnej potencji i obdarzy cię oświeceniem, za którym tęsknisz. Pomaga również krzyżyk, może być na drogę, może być w dupie, może być nad drzwiami w izbie. Dodatkowego oświecenia daje dotykanie czołem kart starego testamentu i malowanie matki bosko pani bozi palcem na szybie.Phren pisze: ↑15-03-2026, 02:47Panowie, powiem wprost - nie śledzę bieżących wydarzeń politycznych, nie mam żadnych sympatii, jestem swojego rodzaju agnostykiem, tylko że politycznym.
Pytanie brzmi - na kogo głosować i w co wierzyć? Pomożecie mi? Serio, chciałbym przeczytać wasze opinie. Chodzi o politykę mięedzynarodową (w co wierzyć?) i naszą krajową (na kogo głosować? i dlaczego?). Cenie sobie to forum, bo tu piszą ludzie o podobnej wrażliwości i mentalnośći. Wiem, że brzmię jak troll, ale piszę to serio.
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
Ale to jest niesamowite, że te kurwy katolskie tak bardzo się tu pchają
- Ascetic
Jest nas wielu ....

Dodam, że nie tacy tutaj byli.
Instytut Psychiatrii i Neurologii
Ośrodek naukowo-badawczy i kliniczny z siedzibą w Warszawie, zajmujący się prowadzeniem badań własnych w zakresie psychiatrii i neurologii
Adres: Jana III Sobieskiego 9, 02-957 Warszawa
(Mam 10 minut drogi)

Dodam, że nie tacy tutaj byli.
Instytut Psychiatrii i Neurologii
Ośrodek naukowo-badawczy i kliniczny z siedzibą w Warszawie, zajmujący się prowadzeniem badań własnych w zakresie psychiatrii i neurologii
Adres: Jana III Sobieskiego 9, 02-957 Warszawa
(Mam 10 minut drogi)
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Order_of_Nine_Angels
- zaczyna szaleć
No, ale Wacek przecież wiesz najlepiej jak to jest.
Zakon
Zakon
- Ascetic
No, ale ksysiu jakbyś ty jeszcze umił w trolling, to też byś wiedział.
Lubimiś Trolltunga
(Bliskie i dalsze okolice. Polecam.€
Lubimiś Trolltunga
(Bliskie i dalsze okolice. Polecam.€
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Lvcyferiusz
- rozkręca się
Damskie się nie liczy... Na marginesie, z kościołem nie jestem związany w żaden sposób, więc kulą w płot ( z resztą w twoim przypadku nie pierwszy i nie ostatni raz ). Kolejne pierdolenie z twojej strony - straszenie ogólnie pojętą Rosją - wieczny argument ze strony lepszej kasty oświeconych pseudo jeweuropejczyków. Zrozum dzbanie, że każdy szanujący się kraj ma kontakty międzynarodowe i powinniśmy je mieć wszędzie. Nie zapominaj, że to wasz guru herr tussk obściskiwał się z putinem ( uwięził nas na lata w niekorzystnym układzie gazowym z Rosji ) przy akompaniamencie zdradka i kopaczowej... Także jedynym idiotą i dzbanem rok rocznie jesteś ty cymbale.nicram pisze: ↑15-03-2026, 09:59Trzeźwa ocena debila chyba. Czyli katotaliban, oddanie ruskim suwerenności i brudasy z Indii jako moc nabywcza w Polsce? Brawo, wygrałeś kupon na kolejnego idiotę z forum masterful.Lvcyferiusz pisze: ↑15-03-2026, 09:26Żadna próba. Trzeźwa ocena sytuacji...Order_of_Nine_Angels pisze: ↑15-03-2026, 09:05
Czy to nieśmiała próba wskazania na tego zjeba Brauna?
Zakon![]()
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
Jak nam ruskie kurwy oddadzą zrabowany za komuny majątek narodowy, jak nam oddadzą zajebane reparacje, jak nas ładnie będą prosić o wybaczenie za to co nam odpierdalali przez 50 lat komuny, jak nas przeproszą za wymordowanie elit w Katyniu, to wtedy powinniśmy jeszcze tym ruskim śmieciom napluć w te mongolskie ryje i zasadzić kopa w kacapskie dupy. Co nie ruscyferiuszku? Wtedy może z tymi pasożytami ze wschodu można by zacząć "rozmawiać", ale też tylko na naszych zasadach 
- nicram
Maski opadły rusofilku. Zero odpowiedzi odnośnie katotalibanu, bycia pod ruskim butem i brudów z Indii. A za to objęcie się z Putinem, które było niczym innym jak gestem po tragedii. Jebana onuco, ruskie takie dobre są? Banda maroderców i gwałcicieli, którzy takim debilom ja ty widać bardzo imponują. Trzeba mieć kontakty z krajem z gówna, gdzie 70% ludzi nie ma sracza, ale wielka rosssssssssja...Lvcyferiusz pisze: ↑15-03-2026, 11:23Damskie się nie liczy... Na marginesie, z kościołem nie jestem związany w żaden sposób, więc kulą w płot ( z resztą w twoim przypadku nie pierwszy i nie ostatni raz ). Kolejne pierdolenie z twojej strony - straszenie ogólnie pojętą Rosją - wieczny argument ze strony lepszej kasty oświeconych pseudo jeweuropejczyków. Zrozum dzbanie, że każdy szanujący się kraj ma kontakty międzynarodowe i powinniśmy je mieć wszędzie. Nie zapominaj, że to wasz guru herr tussk obściskiwał się z putinem ( uwięził nas na lata w niekorzystnym układzie gazowym z Rosji ) przy akompaniamencie zdradka i kopaczowej... Także jedynym idiotą i dzbanem rok rocznie jesteś ty cymbale.
Do kościółka wypierdalaj, módl się do przybitego do kawałka drewna Żyda. Ciekaw jestem jak antysemita brałn to łączy, że jego bozia to Żyd?
- Order_of_Nine_Angels
- zaczyna szaleć
Niemcy też?olgims pisze: ↑15-03-2026, 11:38Jak nam ruskie kurwy oddadzą zrabowany za komuny majątek narodowy, jak nam oddadzą zajebane reparacje, jak nas ładnie będą prosić o wybaczenie za to co nam odpierdalali przez 50 lat komuny, jak nas przeproszą za wymordowanie elit w Katyniu, to wtedy powinniśmy jeszcze tym ruskim śmieciom napluć w te mongolskie ryje i zasadzić kopa w kacapskie dupy. Co nie ruscyferiuszku? Wtedy może z tymi pasożytami ze wschodu można by zacząć "rozmawiać", ale też tylko na naszych zasadach![]()
Zakon
- nicram
russkie śmiecie, pod wpływem nacisków waszych kochasi ze wschodu, rząd PRL w 1953 r. zrzekł się reparacji od Niemiec (w tym NRD). Taki fakt. Jak to akceptujecie?
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
A to Niemcy nas okupowali przez 50 lat po wojnie? Niemcy zajebali nam reparacje wypłacone przez Niemcy? Niemcy wymordowali Polaków w Katyniu? Z Niemcami walczyli po lasach żołnierze wyklęci? Niemcy nam z godła usunęli koronę? Niemiec ci kazał śpiewać hymn kacapski a dzieciom kochać Stalina? Raczej wychodzi na to, że to sprawka twoich ukochanych kacapów, którzy wspólnie z Niemcami napadli nas w 39 i dokonali kolejnego rozbioru i okupacji! Ale komu ja to mówię, jakiemuś upośledzonemu synowi bolszewickiego zdrajcy. W twojej krwi musi być ten mityczny gen zdrajcy, który każe ci kochać wrogów ojczyzny. Ale jak wam ruskim kurwom tak spieszno do bratania się z kacapami to przecież droga otwarta - przez Białoruś kierunek obrać na światową stolicę hiva i krzyż na drogę, amen chuje.Order_of_Nine_Angels pisze: ↑15-03-2026, 11:53Niemcy też?olgims pisze: ↑15-03-2026, 11:38Jak nam ruskie kurwy oddadzą zrabowany za komuny majątek narodowy, jak nam oddadzą zajebane reparacje, jak nas ładnie będą prosić o wybaczenie za to co nam odpierdalali przez 50 lat komuny, jak nas przeproszą za wymordowanie elit w Katyniu, to wtedy powinniśmy jeszcze tym ruskim śmieciom napluć w te mongolskie ryje i zasadzić kopa w kacapskie dupy. Co nie ruscyferiuszku? Wtedy może z tymi pasożytami ze wschodu można by zacząć "rozmawiać", ale też tylko na naszych zasadach![]()
Zakon
- Lvcyferiusz
- rozkręca się
Jebana onuca, to cię robiła miękkim chujem banderowsko szwabska lampucero! Urojony taliban, to masz w swojej pustej bani! Obściskiwanie się z putinem nie było żadnym gestem po tragedii, cyniczne uśmiechy tusska i putina mówią więcej niż tysiąc słów! Lepiej zajmij się swoimi idolami z batalionu ss azov, lubisz ty tą skrajnie ludobójczą nazwistowską jednostkę...nicram pisze: ↑15-03-2026, 11:42Maski opadły rusofilku. Zero odpowiedzi odnośnie katotalibanu, bycia pod ruskim butem i brudów z Indii. A za to objęcie się z Putinem, które było niczym innym jak gestem po tragedii. Jebana onuco, ruskie takie dobre są? Banda maroderców i gwałcicieli, którzy takim debilom ja ty widać bardzo imponują. Trzeba mieć kontakty z krajem z gówna, gdzie 70% ludzi nie ma sracza, ale wielka rosssssssssja...Lvcyferiusz pisze: ↑15-03-2026, 11:23Damskie się nie liczy... Na marginesie, z kościołem nie jestem związany w żaden sposób, więc kulą w płot ( z resztą w twoim przypadku nie pierwszy i nie ostatni raz ). Kolejne pierdolenie z twojej strony - straszenie ogólnie pojętą Rosją - wieczny argument ze strony lepszej kasty oświeconych pseudo jeweuropejczyków. Zrozum dzbanie, że każdy szanujący się kraj ma kontakty międzynarodowe i powinniśmy je mieć wszędzie. Nie zapominaj, że to wasz guru herr tussk obściskiwał się z putinem ( uwięził nas na lata w niekorzystnym układzie gazowym z Rosji ) przy akompaniamencie zdradka i kopaczowej... Także jedynym idiotą i dzbanem rok rocznie jesteś ty cymbale.![]()
Do kościółka wypierdalaj, módl się do przybitego do kawałka drewna Żyda. Ciekaw jestem jak antysemita brałn to łączy, że jego bozia to Żyd?A jak ty to łączysz? Te fakty i jakie fikołki powstają w główce?
Powiedz, podoba się wizja państwa wyznaniowego na wzór Iranu jak widzi to twój idol brałn?
![]()
- nicram
Przez chwilę myślałem, że jesteś tylko półdebilem, ale jesteś jednak całym 
Filmik dla ciebie, co prawda nie po rusku, ale możesz sobie włączyć tłumacza:
Filmik dla ciebie, co prawda nie po rusku, ale możesz sobie włączyć tłumacza: