ZOSTAŁEM OJCEM!

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

Re: ZOSTAŁEM OJCEM!

28-07-2025, 21:21

Ja pierdolę. Przez chwilę myślałem, że Żułek został ojcem :pray:
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

28-07-2025, 22:03

Lukass pisze:
28-07-2025, 21:21
Ja pierdolę. Przez chwilę myślałem, że Żułek został ojcem :pray:
jeszcze czego Obrazek
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Major Zagłoba
postuje jak opętany!
Kontakt:

28-07-2025, 22:04

Kochanie pacz jaką gwiazdę śmierci kupiłem dla bobasa, tylko 9000 klocków poradzi se
Pelson
rasowy masterfulowicz

14-03-2026, 12:29

Pelson pisze:
15-03-2008, 03:59
Dla Was temat o niczym, dla mnie od dziś temat o wszystkim... W piątek, parę minut przed północą urodził się w Dublinie mój synek- Kacper! Nie jestem w stanie opisać, jak szczęśliwy i dumny się czuję i musze się ta wiadomością podzielić ze światem.

MAM DZIECKO!! To najwspanialszy dzień w moim życiu!!
Uwaga- będzie nostalgicznie.

Dokładnie co do dnia, 18 lat minęło i dziś bieg zaczyna nowy etap- dorosłości.
Przynajmniej tej formalnej.
Niby taki jest cel wychowania dzieci, by te w końcu wyfruneły z gniazda i zaczęły żyć samodzielnie.
Miałem dla młodego przygotowane walizki i żartobliwie czasem mu przypominałem, że czekają na TEN dzień.
I dziś chodzi mi po głowie by je schować, bo za moment, mniej więcej za rok, mój dom zrobi się znacznie bardziej pusty, a ja jeszcze nie jestem na to gotowy.
Dzięki kolego Sybir, że ten topic uciekł spod chirurgicznego skalpela ;). Dzięki temu mogę zacytować swoje własne słowa z dnia urodzin i potwierdzić, że faktycznie- dziecko to jedno z tych zdarzeń, które nadają życiu sens i jedna z najlepszych rzeczy, jakie przynajmniej mi- mogły się przydarzyć.
Teraz czas mentalnie przygotowywać się na temat zostałem dziadkiem (3 lata temu było blisko).
Rejwan pisze:
29-05-2025, 22:19
polecam poczytać Rothbarda
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

14-03-2026, 12:36

Pelson pisze:Dzięki kolego Sybir, że ten topic uciekł spod chirurgicznego skalpela ;).
Cholera, nie planowałem tego. Obrazek Niemniej, gratuluję! :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

14-03-2026, 12:47

Pelson pisze:
Pelson pisze:
Dla Was temat o niczym, dla mnie od dziś temat o wszystkim... W piątek, parę minut przed północą urodził się w Dublinie mój synek- Kacper! Nie jestem w stanie opisać, jak szczęśliwy i dumny się czuję i musze się ta wiadomością podzielić ze światem.

Niby taki jest cel wychowania dzieci, by te w końcu wyfruneły z gniazda i zaczęły żyć samodzielnie.
Miałem dla młodego przygotowane walizki i żartobliwie czasem mu przypominałem, że czekają na TEN dzień.
I dziś chodzi mi po głowie by je schować, bo za moment, mniej więcej za rok, mój dom zrobi się znacznie bardziej pusty, a ja jeszcze nie jestem na to gotowy.
Dzięki kolego Sybir, że ten topic uciekł spod chirurgicznego skalpela ;). Dzięki temu mogę zacytować swoje własne słowa z dnia urodzin i potwierdzić, że faktycznie- dziecko to jedno z tych zdarzeń, które nadają życiu sens i jedna z najlepszych rzeczy, jakie przynajmniej mi- mogły się przydarzyć.
Teraz czas mentalnie przygotowywać się na temat zostałem dziadkiem (3 lata temu było blisko).
Z marca i 18 tka wybiła?
lys på slutten av lys

dra til helvete
Pelson
rasowy masterfulowicz

14-03-2026, 12:49

Ascetic pisze:
14-03-2026, 12:47
Pelson pisze:
Pelson pisze:

Z marca i 18 tka wybiła?
Dokładnie tak. Twoja córka chyba o rok, albo dwa starsza, jesli dobrze odrabiam zadanie domowe z matematyki?
Rejwan pisze:
29-05-2025, 22:19
polecam poczytać Rothbarda
ODPOWIEDZ