Sublime Cadaveric Decomposition, Sick Sinus Sindrome, Indignity - Katowice, Pub Korba, 23.04.2026

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Sublime Cadaveric Decomposition, Sick Sinus Sindrome, Indignity - Katowice, Pub Korba, 23.04.2026

09-03-2026, 16:43

Obrazek

23 kwietnia Katowice zostaną zbryzgane krwią. Jeden z najbardziej szalonych muzycznych tworów - przynajmniej na pierwszym splicie i dwóch pierwszych płytach, ale to moja subiektywna opinia - francuski Sublime Cadaveric Decomposition po raz pierwszy w naszym pięknym kraju. ( chyba że kiedyś tam gdzieś już brzdąkali, ja nie kojarzę, ale jak ktoś mi zarzuci nieprawdę i udowodni, że byli, to posypię głowę popiołem. No, na pewno pogrożę sobie palcem bo po popiele to trzeba od razu iść się umyć )

Jak już powiedziałem, pierwsze trzy pozycje w dyskografii tych żabojadów to przeokrutna dźwiękowa masakra, więc każdego spragnionego takich atrakcji, przy których jedynie dywanowy nalot na Teheran może się równać, niech wbija do Korby. Klub nie ma w ofercie gastro, ale chlustające wymiociny będą na pewno wraz z posoką fruwały w powietrzu. Muzykanci którzy będą im przygrywać, też dołożą kilka groszy , więc zapewniam że każdy wyjdzie z koncertu zadowolony.

Ostatnia płyta SCD jest całkiem niezła, SSS też mieli aż miło, Korba pod nosem więc - zapraszam!
Nasum

Re: Sublime Cadaveric Decomposition, Sick Sinus Sindrome, Indignity - Katowice, Pub Korba

09-03-2026, 16:45

Aaaaa, i napiszę sobie jeszcze posta, żeby rozruszać dyskusję. Najprawdopodobniej będę tutaj pisał sam ze sobą, ale co mi tam. Czasem trzeba posłuchać swojego wewnętrznego głosu.
Nasum

Re: Sublime Cadaveric Decomposition, Sick Sinus Sindrome, Indignity - Katowice, Pub Korba, 23.04.2026

09-03-2026, 16:54

Proszszsz....
ODPOWIEDZ