III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Re: III Wojna Światowa
I to by było na tyle jeśli chodzi o Dubaj. Ostatecznie trzeba było wziąć sprawy w swoje ręce i dzięki czterem godzinom stania w kolejce do biura obsługi klienta Emirates udało mi się w końcu dolecieć na London Heathrow we czwartek. Wprawdzie mialem jeszcze jeden lot zapasowy na dziś do Birmingham, ale z tego co widzę robi się tam coraz gorzej, szczególnie na lotnisku...Sześć dni niepewności i najdroższych piw jakie piłem serwowanych w hotelowym pubie, który zdecydowanie to przetrwanie mi ułatwił. Po wejściu na pokład włączyłem jeden z moich ulubionych utworów Primordial "To Hell and the Hangman" dla kurażu. Po wystartowaniu poleciały kolejno Salvation, VVorldVvithoutEnd i The Synarchy of the Molten Bones, aż do momentu opuszczenia saudyjskiej przestrzeni powietrznej. Gdy zobaczyłem Morze Czerwone, przerzuciłem na Rome - The Hierophant i zrobiło się naprawdę błogo. Przed opuszczeniem Dubaju kupiłem wyższej klasy szampana na uczczenie potencjalnego ujścia z życiem i na szczęście i on i ja dolecieliśmy cali i zdrowi. 
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Przynamniej jakieś dobre wieści w tym smutnym jaki pizda czasie, super że się udało bo nie wrzucałeś update'u co niepokoiło mocno.
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
-
mocny2_3
- zahartowany metalizator
Shahed przyjebał w lotnisko w Dubaju kilkanaście minut temu.Ludzie czekają na odlot, niektórzy już wygodnie w samolocie a tu latawiec nadlatuje xD
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
I to Cię bawi, tak?
Katarski minister ds. energii w wywiadzie udzieonym Financial Times wydał prognozę, że przy utrzymaniu się bieżącej sytuacji w regionie w ciągu kilku tygodni cena baryłki ropy może wzrosnąć do $150.
Katarski minister ds. energii w wywiadzie udzieonym Financial Times wydał prognozę, że przy utrzymaniu się bieżącej sytuacji w regionie w ciągu kilku tygodni cena baryłki ropy może wzrosnąć do $150.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- nagrobek
mocny, ty to jednak jestes spierdolony mocno.
juz sie robi wesolo na stacjach, na niektorych kolejki na pol godz stania i braki paliwa, o cenach nawet nie wspominam.
juz sie robi wesolo na stacjach, na niektorych kolejki na pol godz stania i braki paliwa, o cenach nawet nie wspominam.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mówicie, że mocny jest mocno cośtamcośtam...
Każdy widzi co chce i gdzie chce, jak ja dla odmiany widzę:

Każdy widzi co chce i gdzie chce, jak ja dla odmiany widzę:

lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
-
mocny2_3
A kto powiedział, że mnie to bawi? jakbym miał bliskich na lotnisku to miałoby mnie to bawić? zluzujcie te dupska bo kurwa jakaś zbiorowa srajówa tu ostatnio panuje.Ja pierdole
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Opcjonalnie na takie "projekty" i związane z nim nadchodzące problemy, wychodząc poza lokalny, bolski pierdolnik, bym się ciskał:
a nie na jakieś wpisy mocnego, który każdy z grubsza wie jaki jest.
a nie na jakieś wpisy mocnego, który każdy z grubsza wie jaki jest.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete