GODFLESH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: GODFLESH
Nie wiem, czy słusznie, ale odpuściłem ten koncert, mając w pamięci zeszłoroczny występ na SDL (inna sprawa, że żyłem w przekonaniu, że mam obowiązki pracownicze, co okazało się być nieprawdą). Dużo straciłem?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Maruder
- w mackach Zła
Tez olalem, ziomek olal ze wzgledu na zuzel na narodowym a ja widzialem na SDL. Sa inne ciekawe alternately e tym Roku (opener, swans, sunn o))...
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
Też olałem i wybrałem się wczoraj na świetny koncert Convulse.
- Sybir
Czy był tak świetny, jak ten na SDL?
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
valmir
- postuje jak opętany!
Nie byłem na SDL ale wczoraj w progresji było doskonale. Lot niesamowity (dźwięk + wizualizacje) aczkolwiek w trakcie pierwszych 2 kawałków były obawy ze brzmieniowo położą temat bo było trochę zbyt grzecznie
controle and abuse
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
- Sybir
To teraz mi przykro. :/
-
est
Podwójnie!
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
A mówiłem przyjedź. Na serio koncert z tych lepszych. Plus ceny merchu i płyt takie inne niż na innych koncertach:)
-
est
Tak trochę planowaliśmy z kolegą wypad, ale skończyło się tylko na planowaniu niestety.
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
- ggfh
- weteran forumowych bitew
JKB / GODFLESH news — IMPORTANT
Heard from Justin today, he's given the okay to share some life changing news. Official statement to come...
JKB is recovering and regaining mobility from a serious abdominal surgery some three weeks ago. It addressed a significant hernia issue that had been developing and increasingly affecting live performance. Some may already have heard, or noticed the scaling down of live shows over the past months. The operation went ok, but this condition has resulted in chronic physical limitations that make intense physical activity and loud singing unsafe.
GODFLESH will no longer perform live. Last year's "in dub" in London was the final GODFLESH performance. This aligns with thoughts that had already been forming about eventually closing out GODFLESH, but the recent surgery simply accelerated that...
Mixing on the penultimate GODFLESH LP, "DECAY" is almost complete, aiming at early autumn release. Another, already written final LP will follow, which will be recorded toward the end of the year. Afterwards, GODFLESH will exist through releases of live/archival/dub/other rare material.
The next jesu LP titled "Still Life" is currently in demo form, with recording and mixing slated for spring, and release expected late 2026. jesu performances will continue as they don't require the physicality, and JKB will be easing back into live activity in the coming months of recovery
JKB is also excited to tell about developing a new solo project, exploring new forms of heavy, filthy electronics layered with guitars and voice. It will occasionally be presented live, and possibly with a drummer taking over rhythm.
Heard from Justin today, he's given the okay to share some life changing news. Official statement to come...
JKB is recovering and regaining mobility from a serious abdominal surgery some three weeks ago. It addressed a significant hernia issue that had been developing and increasingly affecting live performance. Some may already have heard, or noticed the scaling down of live shows over the past months. The operation went ok, but this condition has resulted in chronic physical limitations that make intense physical activity and loud singing unsafe.
GODFLESH will no longer perform live. Last year's "in dub" in London was the final GODFLESH performance. This aligns with thoughts that had already been forming about eventually closing out GODFLESH, but the recent surgery simply accelerated that...
Mixing on the penultimate GODFLESH LP, "DECAY" is almost complete, aiming at early autumn release. Another, already written final LP will follow, which will be recorded toward the end of the year. Afterwards, GODFLESH will exist through releases of live/archival/dub/other rare material.
The next jesu LP titled "Still Life" is currently in demo form, with recording and mixing slated for spring, and release expected late 2026. jesu performances will continue as they don't require the physicality, and JKB will be easing back into live activity in the coming months of recovery
JKB is also excited to tell about developing a new solo project, exploring new forms of heavy, filthy electronics layered with guitars and voice. It will occasionally be presented live, and possibly with a drummer taking over rhythm.
- Lukass
- zahartowany metalizator
Echhhh. Szkoda, ale taki los starych ludzi. Ostatecznie widziałem tylko raz, po pijaku, w niesprzyjających okolicznościach. Dobre i to.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Sybir
Przykra wiadomość. Tym bardziej cieszę się, że doświadczyłem na żywo zjawiska GODFLESH.
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
-
kmarmaz
- postuje jak opętany!
To by było na tyle. Na Hellfest w 2014 doskoczyli do line-upu niespodziewanie i to był koncert, który zwalał z nóg, kolejny w Lublinie już w 2022 też bardzo dobry, mimo, że przekładany po pandemii, później też była okazja zobaczyć i nadrobić stare, stracone lata.