Ta sama ekipa co przy Vornir. Taitenblood połączony z momentami industrialem black metalowym ala Blacklodge. Wspaniała płyta, zresztą uważam że ta grupa kolesi to dziś najbardziej plodny narybek nie tylko wytwórni Amor Fati ale całej sceny .Co by nie robili wychodzi złoto.
Słuchać, kupować, ja brałem z FT bo takiej muzyki autentycznej jest dziś jak na lekarstwo.
Osgreaf
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
tomaszm
- mistrz forumowej ceremonii
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Re: Osgreaf
Jest mała literówka w nazwie tematu
Cieszę się, że ktoś jeszcze słucha takie niszowe zespoły. Bardzo dobrą muzykę wydaje ta grupka muzyków. Osgraef, Vörnir, Martröð, Ars Hmu, Chaos Moon, Häxanu, Nattfärd, Skáphe, Azelisassath, Collier d'Ombre, Garmsblod i kilka innych. Kupuję w ciemno.
Cieszę się, że ktoś jeszcze słucha takie niszowe zespoły. Bardzo dobrą muzykę wydaje ta grupka muzyków. Osgraef, Vörnir, Martröð, Ars Hmu, Chaos Moon, Häxanu, Nattfärd, Skáphe, Azelisassath, Collier d'Ombre, Garmsblod i kilka innych. Kupuję w ciemno.