Nowy A.A.
BLACK METAL WORLDWIDE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
-
Elhaz_77
- w mackach Zła
Re: BLACK METAL WORLDWIDE
Spora dostawa CD z Hammerbund w rodzimym Old Forest:
https://oldforestproduction.shop/c/news
https://oldforestproduction.shop/c/news
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
Debiut indonezyjskiego Mvsacry. Heh, znowu jazda na sentymencie i tak szczerze nieco innych wibracji spodziewałem się po okładce i intro, bo bardziej deathmetalowych. Tutaj jednak, w moim odczuciu, na wykresie kołowym BM zagarnia większą połowę pomimo tego, że połowy są równe.
-
Elhaz_77
- w mackach Zła
Cd nakładem rodzimej Old Forest Production
- Lvcyferiusz
- rozkręca się
est pisze: ↑15-01-2026, 09:00
Debiut indonezyjskiego Mvsacry. Heh, znowu jazda na sentymencie i tak szczerze nieco innych wibracji spodziewałem się po okładce i intro, bo bardziej deathmetalowych. Tutaj jednak, w moim odczuciu, na wykresie kołowym BM zagarnia większą połowę pomimo tego, że połowy są równe.
Rzeczonego death metalu - bardzo znikoma ilość. W ogólnym rozrachunku, płyta całkiem całkiem.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Urokliwe leśnie plumkanie w stylu LIK, Grav.
-
C//A
- w mackach Zła
Czy ktoś tu powiedział LIK? Będzie słuchane.
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
Tak. Co prawda gdzieś pośrodku trochę ciśnienie opada, pewnie przez to plumkanie podobne do tego w intro, ale ogólnie to całkiem fajny materiał.Lvcyferiusz pisze: ↑16-01-2026, 09:38est pisze: ↑15-01-2026, 09:00
Rzeczonego death metalu - bardzo znikoma ilość. W ogólnym rozrachunku, płyta całkiem całkiem.
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Belgijski LVTHN. Usłyszałem ich na splicie Häxenzijrkell.
Ubiegłoroczna druga płyta. Niby nic przełomowego... ale te ich takie rozedrganie granie i brzmienie robi ciekawy efekt. Taki lekko histeryczny Black Metal. Nie przepadam za tą odnogą, ale jakoś mi podeszło. Może komuś... Co kto lubi.
LVTHN The Devil's Bridge
Ubiegłoroczna druga płyta. Niby nic przełomowego... ale te ich takie rozedrganie granie i brzmienie robi ciekawy efekt. Taki lekko histeryczny Black Metal. Nie przepadam za tą odnogą, ale jakoś mi podeszło. Może komuś... Co kto lubi.
LVTHN The Devil's Bridge
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)