ARCH ENEMY - KHAOS LEGIONS

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
WAROL_KOJTYLA
zaczyna szaleć

Re: ARCH ENEMY - KHAOS LEGIONS

20-02-2026, 11:05

est pisze:
09-12-2025, 11:14
HCDamage pisze:
09-12-2025, 10:11
A tak na poważnie to w Polszy jest jakaś wokalistka która nie wyje do mikrofonu tylko "śpiewa" jak Marta z Enter Chaos?
Tak się zastanawiam i w sumie to nie znam żadnej maniury która właśnie wrzeszczy na scenie. Tylko nie chodzi mi o punkowe alkoholiczki z przechlanym głosem bo tego to pewnie masa by się znalazła. Istnieją takie?
Som, np. Warbell, Moyra, czy bardziej znane wśród metalbrzuchów Totem, Sceptic z panią Weroniką na wokalu. Pewnie sporo więcej da się znaleźć.
ostatnio taki wynalazek jeszcze mi się przypomniał, tak w temacie :pray:

Obrazek
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

20-02-2026, 17:25

Teledysk obadany i muzycznie standardowo w miarę słuchalna zwrotka plus melodyjny refren w chujowy stylu, ale dupa zacna. Widać, że pewne pozycje nie są przypadkowe. Bez tego bym nie zobaczył do końca.
PENIS METAL
Awatar użytkownika
when_in_sodom
postuje jak opętany!

20-02-2026, 20:30

WAROL_KOJTYLA pisze:
20-02-2026, 11:05
est pisze:
09-12-2025, 11:14
HCDamage pisze:
09-12-2025, 10:11
A tak na poważnie to w Polszy jest jakaś wokalistka która nie wyje do mikrofonu tylko "śpiewa" jak Marta z Enter Chaos?
Tak się zastanawiam i w sumie to nie znam żadnej maniury która właśnie wrzeszczy na scenie. Tylko nie chodzi mi o punkowe alkoholiczki z przechlanym głosem bo tego to pewnie masa by się znalazła. Istnieją takie?
Som, np. Warbell, Moyra, czy bardziej znane wśród metalbrzuchów Totem, Sceptic z panią Weroniką na wokalu. Pewnie sporo więcej da się znaleźć.
ostatnio taki wynalazek jeszcze mi się przypomniał, tak w temacie :pray:

Obrazek
Były jeszcze kiedyś takie twory jak
SYMBOLIC IMMORTALITY i IMMEMORIAL.
ODPOWIEDZ