Układanie talerzy czy ubrań w szafie w określonym schemacie to podstawa! Myślę, że to jego żona powinna iść się leczyćRejwan pisze: ↑06-02-2026, 17:10nie dostali bo żadnych piguł na to nie ma. czasami gadają se z terapeutą że wkurwia ich żona co źle talerze do zmywarki wkłada bo nie od najmniejszych do największych albo, że ubrania w szafie muszą być poukładane wg. jakiegoś schematutacy typowi informatycy ja ich za to bardzo lubię
MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Block69
- zahartowany metalizator
Re: MORBID ANGEL
PENIS METAL
- Bolt
- weteran forumowych bitew
Ja zawsze mam wielki ból jak układam książki i cierpię katusze, gdy muszę wybierać, czy układać je autorami czy seriami wydawniczymiBlock69 pisze: ↑12-02-2026, 09:30Układanie talerzy czy ubrań w szafie w określonym schemacie to podstawa! Myślę, że to jego żona powinna iść się leczyćRejwan pisze: ↑06-02-2026, 17:10nie dostali bo żadnych piguł na to nie ma. czasami gadają se z terapeutą że wkurwia ich żona co źle talerze do zmywarki wkłada bo nie od najmniejszych do największych albo, że ubrania w szafie muszą być poukładane wg. jakiegoś schematutacy typowi informatycy ja ich za to bardzo lubię
![]()
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Live here my whole life
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
najgorzej jak tytuł na grzbiecie jest inaczej niż w pozostałych... dysonans półkowy.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Bolt
Jakkolwiek głupio to zabrzmi, często w takich sytuacjach stawiam książkę w pionie na innych półkach autora/z serii wydawniczej, żeby mnie to nie raziło za mocno
I was born in this town
Live here my whole life
Live here my whole life
Live here my whole life
Live here my whole life
- Phren
- rozkręca się
Słuchanie ekstremalnego metalu jako dorosły człowiek to niepodważalna oznaka autyzmu. Wszyscy na tym forum powinni z automatu dostać diagnozę.
-
Nasum
-
Nasum
A układanie płyt...? Alfabetycznie, czy gatunkowo, chronologicznie czy może jakiś inny system... tyle rozwiązań, tyle pomysłów, czacha dymi!
- Bolt
Najpierw zespołami, potem latami wydań, a następnie powiązaniami personalnymi - Abscessy mam obok Autopsy. Dalsze kryterium to kraje, ale mam potem zgryz jak jakiś zespół (np. Seance) grał w stylu innej sceny, niż charakterystyczna rodzima. Asperger to nie jest miękka gra
I was born in this town
Live here my whole life
Live here my whole life
Live here my whole life
Live here my whole life
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Only kolejność alfabetyczna zespołów is real!!! , zaś w obrębie jednego zespołu chronologicznie. Oczywiście, nienawidzę splitów. 
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Nasum
W obrębie zespołu chronologicznie. Kolejność alfabetyczna czy gatunkowa - nie. Jeśli chodzi o splity, to zawsze mam z nimi problem. Przyjąłem zasadę, że wstawiam go do dyskografii kapeli, która zajmuje stronę A. W przypadku gdy nie posiadam innych nagrań kapeli która zajmuje stronę A, pierwszeństwo przechodzi na stronę B. Osobno znajdują się splity kapel, których pozostałych nagrań nie posiadam, a jakimś trafem zasiliły moją płytotekę.
Ale to tak na marginesie. Każdy układa po swojemu.
- Rejwan
kiedyś zaprosiłem kolegę pokazuje mu kolekcje płyt i on mówi - ej a co tak nie po kolei są, a ja na to no przecież są ułożone normalnie - kolorem okładek
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
-
Nasum
No proszę. Takiego szablonu jeszcze nie widziałem. Ciekawa wizja.
- Kilgore
- rasowy masterfulowicz
Kolory jak? Alfabetycznie, czy kolornikiem RAL a może słoneczna żółć obok lawendowego zmierzchu?
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- Morbid Marcin
Ja bym nie pamietał, kto jest na stronie A, a kto na B, więc przyjąłem zasadę, że zawsze układam jako pierwszą kapelę, która jest na wcześniejszą literę w alfabecieNasum pisze:W obrębie zespołu chronologicznie. Kolejność alfabetyczna czy gatunkowa - nie. Jeśli chodzi o splity, to zawsze mam z nimi problem. Przyjąłem zasadę, że wstawiam go do dyskografii kapeli, która zajmuje stronę A. W przypadku gdy nie posiadam innych nagrań kapeli która zajmuje stronę A, pierwszeństwo przechodzi na stronę B. Osobno znajdują się splity kapel, których pozostałych nagrań nie posiadam, a jakimś trafem zasiliły moją płytotekę.
Ale to tak na marginesie. Każdy układa po swojemu.
Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....