ROBOTAROBOTA, czyli całkiem fajne, nowe trio z Trójmiasta:
Po prostu JAZZ!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
RippingHeadache
- weteran forumowych bitew
-
RippingHeadache
Re: Po prostu JAZZ!
29.03 na Festiwalu Jazz Jantar MARUJA oraz CIŚNIENIE.
A wcześniej, bo 18.03 w Gdańsku w Scena MONK - YAZZ AHMED.
Just sayin'.
A wcześniej, bo 18.03 w Gdańsku w Scena MONK - YAZZ AHMED.
Just sayin'.
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
Ostatnio zmieniony 02-01-2026, 20:08 przez piotraz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
mistrzsardu
- zahartowany metalizator
Ja bilet już mam. Zobaczymy czy wytrzymam Ciśnienie...
Celem życia nie jest przeżycie.
-
RippingHeadache
Ponad połowa biletów na Maruja już została sprzedana. Na salę wchodzi chyba coś koło 500 osób.
Co do Ciśnienia to z chęcią bym ich posłuchał na innym koncercie, tutaj mi się z "hedlajnerem" zdecydowanie gryzie.
Bilet oczywiście już jest.
Co do Ciśnienia to z chęcią bym ich posłuchał na innym koncercie, tutaj mi się z "hedlajnerem" zdecydowanie gryzie.
Bilet oczywiście już jest.
- Żwirek i Muchomorek
- w mackach Zła
Jest piękna kosa - a co więcej, 8 lutego KOSMICZNE UCHO gra w Wawie, w Pardonie. Daję znać, bo może z jakiegoś powodu ktoś się zainteresuje, who knows
Przygody Batona na czarnym lądzie
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Tu się szykuje fajny materiał. Ekipa prima sort z naszą Szczecinianką w składzie.
- Żwirek i Muchomorek
- w mackach Zła
- ŚWIADECTWA_JEZUSA
- zaczyna szaleć
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Kiedyś widziałem Mahalla w poznański blue nicie. Bardzo mnie zmęczył ten koncert wtedy. Ale Barego Altszula bym zobaczył chętnie
@Sebastian, Ty jednak jebnięty jesteś i nie powinienes wypowiadac się w tematach, o których nie masz pojęcia.
- Żwirek i Muchomorek
- w mackach Zła
Wiem, ze gowno to kogo obchodzi, ale COSMIC EAR dało wczoraj bardzo fajny koncert w Pardonie. Duety Gustaffsona z Kajfesem wypruwaly jelita, plus daje mega okejke temu rastamanowi na bębnach - pięknie to wszystko pływało w takich słonecznych, tropikalnych rytmach
Mega pozytywne granie, więc nie dla blackmetalowców, ale mi bardzo poprawiło humor
No i uczciwość nakazuje wspomnieć, że Bothen mimo prawie dziewięćdziesiątki na karku gra jak diabeł, a jak zaczął plumkać na takiej afrykańskiej miniharfie, której nazwy nie umiem napisać żeby mi się palce nie połamały, to było po prostu... oj. Dobrze było.
Fota zrobiona sokowirówką, ku dokumentacji faktu.
Sprzedawali też płyty, troche liczyłem na BACKENGRILLEN i mieli, ale tylko zielony winyl po 200 cebularów za sztuke, więc no, bez jaj... poszukam se CD na necie.

No i uczciwość nakazuje wspomnieć, że Bothen mimo prawie dziewięćdziesiątki na karku gra jak diabeł, a jak zaczął plumkać na takiej afrykańskiej miniharfie, której nazwy nie umiem napisać żeby mi się palce nie połamały, to było po prostu... oj. Dobrze było.
Fota zrobiona sokowirówką, ku dokumentacji faktu.
Sprzedawali też płyty, troche liczyłem na BACKENGRILLEN i mieli, ale tylko zielony winyl po 200 cebularów za sztuke, więc no, bez jaj... poszukam se CD na necie.

Przygody Batona na czarnym lądzie