TEITANBLOOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
tomaszm
- mistrz forumowej ceremonii
Re: TEITANBLOOD
Dla mnie ostatnia płyta to pierdolone arcydzieło. Segreguje śmieci, kosze trawę, pale grilla - towarzyszy mi wszędzie. Kawałek nr 5 przedostatni śmiem twierdzić że to najlepsze co nagrali. Tam sa takie pokłady emocji.
Dla mnie najlepszy Taitenblood.
Casus płyty która zachwyca cie z odsłuchu na odsłuch coraz bardziej. Ile tego było od początku ciężko policzyć.
Casus płyty która zachwyca cie z odsłuchu na odsłuch coraz bardziej. Ile tego było od początku ciężko policzyć.
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
Nie wypada się nie zgodzić !tomaszm pisze: ↑08-06-2025, 22:18Dla mnie ostatnia płyta to pierdolone arcydzieło. Segreguje śmieci, kosze trawę, pale grilla - towarzyszy mi wszędzie. Kawałek nr 5 przedostatni śmiem twierdzić że to najlepsze co nagrali. Tam sa takie pokłady emocji.
-
Metsejmikin
- postuje jak opętany!
- Bonecrusher
- zahartowany metalizator
Przebili debiut?tomaszm pisze: ↑08-06-2025, 22:18Dla mnie ostatnia płyta to pierdolone arcydzieło. Segreguje śmieci, kosze trawę, pale grilla - towarzyszy mi wszędzie. Kawałek nr 5 przedostatni śmiem twierdzić że to najlepsze co nagrali. Tam sa takie pokłady emocji.
Eternal spokój!
-
tomaszm
Wg mnie przebili wszystko co dotychczas wydali. Tylko nie każdemu ta płyta musi pasować. Jest mega zintensyfikowana i nie daje chwili wytchnienia sluchaczowi natomiast tam jest masa zaimplementowanych smaczków i emocji w tej nawałnicy dźwięków.
- Destro
- postuje jak opętany!
Dokładnie Tomku. Przebili wszystko, zmietli również konkurencje. Spokojnie kandydat na płytę roku w kategorii Death Metal
- kosmokrator
- zaczyna szaleć
-
olgims
- weteran forumowych bitew
Tak jest, zajebista płyta, top tego roku zdecydowanie, jest tu wszystko co w muzyce teitanblood dobre i charakterystyczne, na dodatek podane w odpowiednich proporcjach.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Sybir
W jakiej kategorii?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- SadoGoat666
- postuje jak opętany!
A mnie ostatnia płyta, podobnie jak poprzednia, wynudziła na maksa. Obie nie mają startu do rewelacyjnych dwóch pierwszych albumów i nie będę do nich wracał.
-
C//A
- w mackach Zła
Czy tylko ja słyszę pod koniec numeru "Sanctified Dysecdysis" z "Accursed Skin", w tle jakiś mówiony sampel po polsku i wokal przypominający Marka z CdG?
-
mistrzsardu
-
C//A
- w mackach Zła
Odgrzebałem stare posty. Dzięki.
- Dragazes
- w mackach Zła
Czy ktoś może wie gdzie można kupić Seven Chalices na CD?
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
olgims
- weteran forumowych bitew
w ned za 12 ojro lezy
Seein' me is def not repeated or done twice
- Żwirek i Muchomorek
- w mackach Zła
I w Groovespin.pl za 129,99 pln - dostępne na zamówienie, czas realizacji nieznany 
Przygody Batona na czarnym lądzie
- Dragazes
- w mackach Zła
thx
No fajnie by było z kraju brać, ale skoro jest jak jest..
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
Barbapapa76
- świeżak
-
mistrzsardu
Kończę własnie odsłuch ostatniej płyty. Na szczęście rozwiane zostały watpliwości, ktore narodziły się podczas słuchania płyty nr 3. Album jest po prostu kapitalny, wspaniała praca bębniarza, mnóstwo smaczków, doskonałe kompozycje. Płyta na lata!
Celem życia nie jest przeżycie.
- TheDude
^ Racja. Kocioł jest na tej płycie naprawdę imponujący.