INSANE!!! w końcu!
Choć muza już zupełnie inna, bardziej postpunkowo, ale ten sznyt industrialu lat 90tych jest.
"Religion" zato zajebisty materiał!
Może przy okazji wznowią i to demo?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
INSANE!!! w końcu!
Choć muza już zupełnie inna, bardziej postpunkowo, ale ten sznyt industrialu lat 90tych jest.
"Religion" zato zajebisty materiał!
Może przy okazji wznowią i to demo?
Będzie wznowienie "Religion" oraz "Progress-Disintegration". Termin to kwiecień, maj.
O żesz... Miód na me czarne serce!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
^^
Dzisiaj akurat słuchałem z yt i zastanawiałem się kiedy ktoś to wznowi.
Bdb nius.
Mol, pouprawiając trochę prywatę- wiesz może o co kaman jeśli chodzi o wznowienia starych płyt Unique Leader? Czemu wytwórnia nie chce dotłoczyć środkowych płyt Deeds of Flesh czy Disavowed? Coś się za tym kryje?
O, wielkie dzięki, kolejna dobra wiadomość. Dostępność ich starego katalogu jest tragiczna i jak ktoś przegapił moment to obecnie trzeba się mocno wypłukać z kasy by coś dostać.
Szczęściarz.
Ja powoli, mozolnie, zbieram to czego mi brakuje, ale złapanie takiego Mark of the Legion to zaczyna być trochę jak szukanie igły w stogu siana.
Jest w katalogu UL przynajmniej kilka pozycji, i chyba musiałbym użyć palców obu rąk do ich zliczenia, które chciałbym zanabyć drogą kupna.