Pokój AA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
tomaszm
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Pokój AA
Dzięki za dobre słowo.
Chciałbym się poczuć lepiej, coś z głową zrobić. Wszystko od początku uległo destrukcji - moja mama podczas ciąży piła, naduzywala substancji psychoaktywnych. Ciąża była ledwo odwieziona.
Już wtedy przypuszczam jakieś neurologiczo patologiczne zmiany się budziły.
Stąd też moja obsesja i taka chroniczna nienawiść do takich matek.
W sumie dorastając w przemocowym domu żadnych wartości tez nie wyniosłem.
Jak wchodzę do domu rodzinnego to potrafię się zeszcac w gacie. Wracają wspomnienia przemocy, pijaństwa, samobójstw. Gdzieś ta obciążona psychika na stare lata nie poradziła sobie z tym. Właściwie nigdy sobie nie poradziła bo wyparciem funkcjonuje.
Wszystko robię źle. Nie w pracy zawodowej. W życiu prywatnym jestem beznadziejny. Jestem śmieciem i nie ma tu krzty przesady.
Chciałbym się poczuć lepiej, coś z głową zrobić. Wszystko od początku uległo destrukcji - moja mama podczas ciąży piła, naduzywala substancji psychoaktywnych. Ciąża była ledwo odwieziona.
Już wtedy przypuszczam jakieś neurologiczo patologiczne zmiany się budziły.
Stąd też moja obsesja i taka chroniczna nienawiść do takich matek.
W sumie dorastając w przemocowym domu żadnych wartości tez nie wyniosłem.
Jak wchodzę do domu rodzinnego to potrafię się zeszcac w gacie. Wracają wspomnienia przemocy, pijaństwa, samobójstw. Gdzieś ta obciążona psychika na stare lata nie poradziła sobie z tym. Właściwie nigdy sobie nie poradziła bo wyparciem funkcjonuje.
Wszystko robię źle. Nie w pracy zawodowej. W życiu prywatnym jestem beznadziejny. Jestem śmieciem i nie ma tu krzty przesady.
-
nan
- postuje jak opętany!
I teraz fundujesz to własnej rodzinie.
-
tomaszm
Dokładnie. Ten pełen obraz zniszczeń. Własnej auto destrukcji. Destrukcji też otoczenia.
Wystapilem o odebranie mi uprawnień na broń bo nie ufam sobie. Straciłem zaufanie do siebie dawno już.
Wystapilem o odebranie mi uprawnień na broń bo nie ufam sobie. Straciłem zaufanie do siebie dawno już.
Ostatnio zmieniony 24-01-2026, 14:58 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Phren
- rozkręca się
Tomaszu, a wspominałeś swojemu psychiatrze, że oprócz alkoholu, nadużywałeś również kokainy i innych środków stymulujących? Bo z tego co wiem, to pochodne amfetaminy przepisywane na ADHD mają spory potencjał do nadużycia u osób, które miały problem ze stymulantami.
Są również leki na ADHD, które nie są stymulantami - może warto zasugerować to swojemu psychiatrze?
Są również leki na ADHD, które nie są stymulantami - może warto zasugerować to swojemu psychiatrze?
-
tomaszm
Jasne że tak. Z alkoholu jaki drugi stymulant przekazuje kokainę.
I wale też prosto z mostu że nie wiem ile jak mnie dopadnie ciąg tego biorę. Do drinka, do dziąseł, do nosa.
Mam ciąg alkoholowy narkotykowy to ciężko o granice. Dopóki nie padnę na ryj.
Ze zmęczenia bo nie raz nie ma ilości że się pozamiatam bo organizm się przyzwyczaił.
Jak jest mega chujowo zamawiam płukanie krwi gdzie podłączają mnie pod aparaturę.
Tal funkcjonowałem 20 lat.
Tragedia ale tak się prowadziłem. Każdy ciąg później nadrabiałem aktywnością sportowa, basen, rower siłownia. Wszystko to co wyniszcylem przez parę dni ciągu starałem się nadrobić.
I tak w koło Macieju przez 20 lat. Wyniki zdrowotne mam na pewno nie współmierne do zniszczeń które uskuteczniam ale to też może sprawa genów. Jak komuś nie odjebie i się nie pochlasta to średni wiek w mojej rodzinie u mężczyzny to 89 lat a u kobiety 94. Gdzie wszyscy no nie prowadzą się tak do końca dobrze.
Bardzo dlugoeiczna rodzina. Moja luba uważa to za jakiś ewenement jak rozmawia z osobami z mojej rodziny. Znika argument że przez używki szybciej trafisz do dola. Geny.
I silne organizmy. Zawsze mi luba mówi obyś zdechł od tych używek. Chociaż kurwa czy to jest możliwe.
Tu akurat mam szczęście, ze zdrowiem ze te jest naprawdę mocne. Szkoda ze nie głowa.
Kompleksowe badania przechodzę co roku. Przez TU które to wymusza w ubezpieczeniu na życie.
I wale też prosto z mostu że nie wiem ile jak mnie dopadnie ciąg tego biorę. Do drinka, do dziąseł, do nosa.
Mam ciąg alkoholowy narkotykowy to ciężko o granice. Dopóki nie padnę na ryj.
Ze zmęczenia bo nie raz nie ma ilości że się pozamiatam bo organizm się przyzwyczaił.
Jak jest mega chujowo zamawiam płukanie krwi gdzie podłączają mnie pod aparaturę.
Tal funkcjonowałem 20 lat.
Tragedia ale tak się prowadziłem. Każdy ciąg później nadrabiałem aktywnością sportowa, basen, rower siłownia. Wszystko to co wyniszcylem przez parę dni ciągu starałem się nadrobić.
I tak w koło Macieju przez 20 lat. Wyniki zdrowotne mam na pewno nie współmierne do zniszczeń które uskuteczniam ale to też może sprawa genów. Jak komuś nie odjebie i się nie pochlasta to średni wiek w mojej rodzinie u mężczyzny to 89 lat a u kobiety 94. Gdzie wszyscy no nie prowadzą się tak do końca dobrze.
Bardzo dlugoeiczna rodzina. Moja luba uważa to za jakiś ewenement jak rozmawia z osobami z mojej rodziny. Znika argument że przez używki szybciej trafisz do dola. Geny.
I silne organizmy. Zawsze mi luba mówi obyś zdechł od tych używek. Chociaż kurwa czy to jest możliwe.
Tu akurat mam szczęście, ze zdrowiem ze te jest naprawdę mocne. Szkoda ze nie głowa.
Kompleksowe badania przechodzę co roku. Przez TU które to wymusza w ubezpieczeniu na życie.
Ostatnio zmieniony 24-01-2026, 15:36 przez tomaszm, łącznie zmieniany 12 razy.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Ogarnij się stary, bez kitu. Czytanie tego było nawet momentami zabawne, ale obecnie stoisz przed wyborem być albo nie być. Jak będziesz dalej szukał usprawiedliwienia w dzieciństwie, charakterze i dobierał psychiatrów tak żeby mówili co chcesz usłyszeć to będziemy Ci niedługo palić tu wirtualne znicze.
Powodzenia
Powodzenia
-
tomaszm
Dzięki. U mnie wkurwienie na dotychczasowy styl życia jest dominujący. Moja luba w to nie wierzy - niech ci ktoś podstawi ścieżkę pod nosem albo zimnego piwka nie napijesz się?
No trzeba zmienić coś. Wyprowadza się co rusz . Za każdym razem ta sama historia.
Będziesz płacił na alimenty, bla bla bla.
Nie zapomnij ze pracujesz dla mnie, ja ci płacę, mieszkasz u mnie, jeździsz moimi samochodami. Uspokój się i pogadajmy. Mi też jest ciężko i wiem że się odpalam.
Terror ekonomiczny tak to nazywają lekarze. A to bzdury bo to rachunek ekonomiczny. Obyś zdechł, obyś kurwa nie żył albo sama cie zajebie. Kobieto bez fantazji. Jak to wśród osób bliskich. To tam takie sprzeczki. Kobiety się unoszą.
Generalnie jest to wysoce prawdopodobne że moja luba w histerii wpadnie na forum i zacznie nawijać niestworzone rzeczy.
No trzeba zmienić coś. Wyprowadza się co rusz . Za każdym razem ta sama historia.
Będziesz płacił na alimenty, bla bla bla.
Nie zapomnij ze pracujesz dla mnie, ja ci płacę, mieszkasz u mnie, jeździsz moimi samochodami. Uspokój się i pogadajmy. Mi też jest ciężko i wiem że się odpalam.
Terror ekonomiczny tak to nazywają lekarze. A to bzdury bo to rachunek ekonomiczny. Obyś zdechł, obyś kurwa nie żył albo sama cie zajebie. Kobieto bez fantazji. Jak to wśród osób bliskich. To tam takie sprzeczki. Kobiety się unoszą.
Generalnie jest to wysoce prawdopodobne że moja luba w histerii wpadnie na forum i zacznie nawijać niestworzone rzeczy.
-
mocny2_3
- zahartowany metalizator
https://www.livegore.com/740454/drug-ad ... s-own-dick
Zebyś tylko Tomasz zachował swojego fiutka.Odstaw te dragi i alkohol.
Zebyś tylko Tomasz zachował swojego fiutka.Odstaw te dragi i alkohol.
-
tomaszm
Odstawie jak wyprostuje sobie umysł. Że zacznę odbierać rzeczywistość w sposób znormalizowany. Co nie jest takie oczywiste.
Na ten moment jestem na etapie ratowania mojego drugiego związku gdyż moja luba chce się wyprowadzić z domu z dzieckiem.
Co nie jest dobrym pomysłem gdyż pociągnie to straszliwe skutki.
Na ten moment jestem na etapie ratowania mojego drugiego związku gdyż moja luba chce się wyprowadzić z domu z dzieckiem.
Co nie jest dobrym pomysłem gdyż pociągnie to straszliwe skutki.
Ostatnio zmieniony 24-01-2026, 16:08 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
-
backslifer
- postuje jak opętany!
Ej, ale troche konsekwencji, niedawno wyznawales polityke "zero tolerancji", mowiles, ze koledze mocnemu sie nalezy wszystko co go spotkalo, duzo mowiles o tym, jak sie zalatwia takie sprawy.tomaszm pisze: ↑24-01-2026, 15:45Terror ekonomiczny tak to nazywają lekarze. A to bzdury bo to rachunek ekonomiczny. Obyś zdechł, obyś kurwa nie żył albo sama cie zajebie. Kobieto bez fantazji. Jak to wśród osób bliskich. To tam takie sprzeczki. Kobiety się unoszą.
A teraz wyobraz sobie, ze wszystko to co piszesz, pisze o swoim zyciu ktos inny. Bylbys tak pelny empatii i zrozumienia? Czy "co wolno wojewodzie..."?
-
tomaszm
Ale wobec czego. Ja tylko pisze ze wielce prawdopodobnym jest to że moja luba sie tu uaktywni. Co napisze - pewnie nic fajnego bo zionie nienawiścią.
Chuj wie, wkurwiona baba to zawsze odlamkowy grant.
Ciężko też stwierdzić podczas rozmowy z kimś kto wyrzuca z siebie - wejdę na forum i wszyscy się dowiedzą jakim jesteś jebanym kutasem.
I tak już jest po ptokach. Żyj se we własnych pałacah ja się wyoroesdzsm świrze.
Ciężko też stwierdzić podczas rozmowy z kimś kto wyrzuca z siebie - wejdę na forum i wszyscy się dowiedzą jakim jesteś jebanym kutasem.
I tak już jest po ptokach. Żyj se we własnych pałacah ja się wyoroesdzsm świrze.
Ostatnio zmieniony 24-01-2026, 16:19 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
-
backslifer
- postuje jak opętany!
Przeciez przed sekunda pisales, ze jej jebnales. To jest ok, a historie innych osob juz zasluguja na polamanie i wieczne potepienie?tomaszm pisze: ↑24-01-2026, 16:10Ale wobec czego. Ja tylko pisze ze wielce prawdopodobnym jest to że moja luba sie tu uaktywni. Co napisze - pewnie nic fajnego bo zionie nienawiścią.
-
tomaszm
Nie jebnąłem tylko zaczęliśmy sie przepychać. Ok przeszło do pewnej agresji Tak miałem ochotę Ja zabić. Jakby była facetem wisiakby przybita do haka na patroszenie zwierzyny.
Zadzwonił mój ojciec i mi powiedział że zaraz będzie policja i wywiaza cie w kajdankach jak się nie uspokoisz.
Oczywiście moja wersja nie jest ważna. Wziąłem telefon spłukałem go w kiblu i podałem Jej broń. To mnie teraz zasztel madralo, wystarczy ze pociągniesz za spust. Dawaj.
Tyle ze mnie zajebiesz. Więc nie wchodzimy sobie w drogę dzisiaj. Ciche dni. Chyba ze się wyprowadzi faktycznie. Nie wiem.
Boruty w wchuj. Cały dzień mi wyrażała ze policja mnie wywiezie. Litości.
Gazem mi przyjebała między oczy. Dlaczego gazem bojowymymi mi przyebalas? Na opamiętanie
Myślę że może się pogodzimy, szczerze nigdy nikogo poza tą czarna kudłata mała bestią nie pokocham ale nie wiem.
Poszło mocno.
Zadzwonił mój ojciec i mi powiedział że zaraz będzie policja i wywiaza cie w kajdankach jak się nie uspokoisz.
Oczywiście moja wersja nie jest ważna. Wziąłem telefon spłukałem go w kiblu i podałem Jej broń. To mnie teraz zasztel madralo, wystarczy ze pociągniesz za spust. Dawaj.
Tyle ze mnie zajebiesz. Więc nie wchodzimy sobie w drogę dzisiaj. Ciche dni. Chyba ze się wyprowadzi faktycznie. Nie wiem.
Boruty w wchuj. Cały dzień mi wyrażała ze policja mnie wywiezie. Litości.
Gazem mi przyjebała między oczy. Dlaczego gazem bojowymymi mi przyebalas? Na opamiętanie
Myślę że może się pogodzimy, szczerze nigdy nikogo poza tą czarna kudłata mała bestią nie pokocham ale nie wiem.
Poszło mocno.
Ostatnio zmieniony 24-01-2026, 16:46 przez tomaszm, łącznie zmieniany 2 razy.
- Żwirek i Muchomorek
- postuje jak opętany!
Przygody Batona na czarnym lądzie
-
tomaszm
Zabijecie piątki na foume. Dzienie słyszę żebyś zdechł tak kilkanaście razy dziennie.
Albo przejdzie Jej wkurwienie. Ciezka sprawa.
Albo przejdzie Jej wkurwienie. Ciezka sprawa.
Ostatnio zmieniony 24-01-2026, 16:50 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
-
nan
- postuje jak opętany!
Znowu zmieszał.
-
tomaszm
Wczoraj owszem. Za bardzo zmieszałem. Wyszło jak wyszło.
Czyli tragicznie chujowo.
Prosiłem tylko żeby nie wchodzić mi w drogę. Nic więcej.
Posypał mi się związek. Absolutnie nie dziwię się mojej partnerce. Każdy by zwariował.
Czy będzie lepiej.? Nie wiem ale myślę że tak. Po wdrożenie leczenia. Ciężki kaliber tematu, nigdzie nie wychodzę bo coś nawyrabiam. Zbunkrowalem sie w domu i liczę na to leczenie jak na zbawienie. Szczerze.
Innego rozwiązania nie widzę. Każdy dzień to coraz większe napięcie. Chore bodźce. Mam ochotę wpakować komuś magazynek w cialo. Odciąć głowę maczeta i nabić na płot.
Moja luba się śmieje ze to psychoza od piwska i antydeorsow a na mam to ciągle z tyłu głowy.
Czyli tragicznie chujowo.
Prosiłem tylko żeby nie wchodzić mi w drogę. Nic więcej.
Posypał mi się związek. Absolutnie nie dziwię się mojej partnerce. Każdy by zwariował.
Czy będzie lepiej.? Nie wiem ale myślę że tak. Po wdrożenie leczenia. Ciężki kaliber tematu, nigdzie nie wychodzę bo coś nawyrabiam. Zbunkrowalem sie w domu i liczę na to leczenie jak na zbawienie. Szczerze.
Innego rozwiązania nie widzę. Każdy dzień to coraz większe napięcie. Chore bodźce. Mam ochotę wpakować komuś magazynek w cialo. Odciąć głowę maczeta i nabić na płot.
Moja luba się śmieje ze to psychoza od piwska i antydeorsow a na mam to ciągle z tyłu głowy.
Ostatnio zmieniony 24-01-2026, 17:22 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- vicotnick
- rasowy masterfulowicz
Pomyśl o monarze. Za daleko zajechałeś w tym glaskaniu po głowie przez terapeutów.
Tam dostaniesz szkołę życia.
Tam dostaniesz szkołę życia.
-
tomaszm
Stary Ty na serio z ta diagnoza? Uważasz że co 2 miesięczne picia kwalifikują się na monar? Chciałbyś żebym tych ludzi KURWA ZAJEBAŁ?
Tym za pijaczyna ścierwom przegryzblnym tętnice w gardle swoimi zębami a na truhla odlał się ciepłym moczem.
Tym za pijaczyna ścierwom przegryzblnym tętnice w gardle swoimi zębami a na truhla odlał się ciepłym moczem.
Ostatnio zmieniony 24-01-2026, 17:25 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- vicotnick
- rasowy masterfulowicz
Nie wiem czy na serio, ale jak się szybko i przede wszystkim na twardo nie ogarniesz, to może dojść do jakiejś tragedii.