Czysto subiektywna, po prostu nie lubię starej muzyki.
Brzmienie moim zdaniem jest płaskie.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Czysto subiektywna, po prostu nie lubię starej muzyki.
Ciekawy zarzut wobec płyty o pełnej dynamice, jeszcze sprzed rozkwitu szaleństwa pt. loudness war.ŚWIADECTWA_JEZUSA pisze: ↑27-12-2025, 13:21Czysto subiektywna, po prostu nie lubię starej muzyki.
Ale wszelkiej muzyki bo jest po prostu stara czy konkretnie zarzut do jedynki Terrorizer że jest stara ale w znaczeniu - anachroniczna?
A tory były też złe. Albo kiepska prowokacja, albo po prostu jesteś głuchy. Prędzej zrozumiałbym argument, że nie lubisz/nie słuchasz tego typu muzy.
Najbardziej płaski jest twój pseudotrolling.ŚWIADECTWA_JEZUSA pisze: ↑27-12-2025, 13:21Czysto subiektywna, po prostu nie lubię starej muzyki.
dobra byla edycja, chyba, brazylijska gdzie po wlasciwym materiale dorzuone byly kawalki demo (6-7)
uuu o matko! ośmieliłem się skrytykować świętość metalowców- Woeld Downfall!DST pisze: ↑30-12-2025, 19:24Najbardziej płaski jest twój pseudotrolling.ŚWIADECTWA_JEZUSA pisze: ↑27-12-2025, 13:21Czysto subiektywna, po prostu nie lubię starej muzyki.
np dwie pierwsze Deicide, są zajebiste ale czuć starość w sensie technologia czy tam brzmienie.
Tak, nie wiem czy 100 akurat ale też zawsze wolałem jedynkę, która jest dziksza i ma znacznie bardziej wściekłe i nienawistne wokale.