Ale to mielona jest, ja pierdolę. Przerażający bękart Morbid Angel z okresu F/G/H, ale całe szczęście nie stojący totalnie w cieniu tych płyt.
Chyba recenzję napiszę, bo mi stanął.
(tabaluga, w razie czego zdjęcia na priv)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Tabaluga nie odpisze. Po tym jak przeczytał w Internecie, że MUZUŁMAŃSKI IMIGRANT rzucił się na zamachowca i uratował masę ludzi w Sydney, i że zradykalizowany islamem BIAŁY STUDENT KULu planował zamach w Polsce - zawalił mu się świat. Całymi dniami leży w pieluchach i bełkocze coś o tym, że chce zmienić płeć, a gdy mama wychodzi do pracy, podstępnie wykrada się do jej pokoju i przymierza sukienki przed lustrem. Sytuacja jest tak zła, że oddał mocz do kubka z Konfederacją i wylał sobie na głowę. Nie wiem czy z tego wyjdzie.

Hehe mi się wydawało, że poszedł w góry jak Zaratustra oczekiwać w ciszy na oficjalny przekaz MAGA jak interpretować te wydarzenia, żeby pasowało do jedynej prawdziwej wizji świata. Wrócił szybciej niż się spodziewałemŻwirek i Muchomorek pisze: ↑17-12-2025, 13:33Tabaluga nie odpisze. Po tym jak przeczytał w Internecie, że MUZUŁMAŃSKI IMIGRANT rzucił się na zamachowca i uratował masę ludzi w Sydney, i że zradykalizowany islamem BIAŁY STUDENT KULu planował zamach w Polsce - zawalił mu się świat. Całymi dniami leży w pieluchach i bełkocze coś o tym, że chce zmienić płeć, a gdy mama wychodzi do pracy, podstępnie wykrada się do jej pokoju i przymierza sukienki przed lustrem. Sytuacja jest tak zła, że oddał mocz do kubka z Konfederacją i wylał sobie na głowę. Nie wiem czy z tego wyjdzie.