WORM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Re: WORM
Zajebisty numer, jeszcze bardziej wchodzą we wczesne Dimmu Borgir. Klip genialny.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
markiz666
- postuje jak opętany!
Niezłe gówno
Po ostatnim pelniaku zostały tylko solówki. Zmiana stylu z zajebistego doom death na plastikowy sympho black straszna. Ledwo wytrzymałem do końca. Teledysk też w stylu cradle of borgir. Niezły syf, ale fakt solówki fajne, reszta do zaorania
Po ostatnim pelniaku zostały tylko solówki. Zmiana stylu z zajebistego doom death na plastikowy sympho black straszna. Ledwo wytrzymałem do końca. Teledysk też w stylu cradle of borgir. Niezły syf, ale fakt solówki fajne, reszta do zaorania
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Piękny jest ten numer. Teledysk także, aż krew lała mi się z oczu, a może ropa?
Bardzo czekam na całość. Kocham ten zespół.

all the monsters will break your heart
- Żułek
można pożyczać 
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Wypożyczyłem, posłuchałem, nawet kilkukrotnie i całkiem klawo jest pograny ten ich melosymfoblek. Słuchać, że ułomki za tą muzą nie stoją. W sumie planuje jeszcze troche tego posłuchać.
Pewnie kolejny album będzie thrashowy.
Pewnie kolejny album będzie thrashowy.
- Bolt
- weteran forumowych bitew
W przypadku tego zespołu nie mogę opędzać się od wrażenia, że nawet przy założeniu, że to hehe zabawa i postironia, to zajebista dwójka i trójka wyszły im przez jakiś totalny przypadek w stylu znalezienia w szufladzie kawałków napisanych przez zmarłego kuzyna.
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
- Żułek
o ile epka mi siadła i to bardzo to ten album nie bardzo, strasznie mi się to ciągnie ale może po kilku przesłuchaniach zmienie zdanie, póki co nie bardzo mam chęci na black metalowe pinki floydy 
ale że Friedmana ściągneli
ale że Friedmana ściągneli
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.