Aslan Faction, Die Sektor, Cyborg Attack i Psyclon Nine - bym dorzucił. Z "delikatniejszych" - Nachtmahr i Psyborg Corp.Morph pisze: ↑30-06-2008, 21:34Lekkie electro/future pop/ebm mnie nie bawi, lubię jak jebie czerep.vulture pisze: jeśli chodzi o inne akty, nie nastawione na jad i bezpośrednie przyłozenie,tylko mieszczące sie gdzieś w okolicach ebm/future pop kiedyś nawet wysmarowałem tu topic gdzie rekomendowałem IOC, Covenant czy ' Empires" VNV Nation..dziś już mnie bawi to mniej,inna sprawa ze też szukam w muzyce czegoś innego i zamiast sięgnąć po np. Welcome to Goodbye wole obadać coś bardziej wymagającego...
Ciekawe,tak już zupełnie odpływając w inne rejony,czy jednak są tu ludzie którzy mają na półkach klasyki Front 242 czy takiego Nitzerr Ebb ..
Z fajnych rzeczy mi się jeszcze przypomniało: Grendel, Spetsnaz, Tactical Sekt i Kiev
COMBICHRIST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
macko76
- zaczyna szaleć
Re: COMBICHRIST
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
cuś nowego chyba idzie 
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
HCDamage
- postuje jak opętany!
Do nich mam takie podejście jak do Rammstein chociaż to dwie różne rzeczy. Znam dużo ich utworów ale nie żebym często wracał do ich nuty. Za to po grzybach albo dobrej ścieżce jak zapodam ten remix to neurony mózgowe zaczynają iskrzyć.