Wybitnie mnie wkurwia v. 2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2

06-12-2025, 10:16

Nigdy się nie nauczę, że to już nie ten wiek. Katowanie uszu i oczu do 4 ej musiało się skończyć tym, że o 9 ej obudzon & sklejon jak po grubym melanżu. Taka cena, taki luźny dzień (chyba. mam nadzieję) rozpoczęty od tyłu z rozbiegiem mówiąc eufemistycznie w huj ciężkim. Nie mogę sobie pozwolić jak moja latorośl na spanie do oporu (też mogę, tylko mi szkoda. Jestem świadomy tego co ona wie, ale jeszcze ma na to centralnie wylane. Prawo wieku, prawo do marnotrawienie tego co mocno limitowane). Ekhh, oddajcie mnie te moje dawne 20 lat. Wymienię za kasę.
lys på slutten av lys
tabaluga
weteran forumowych bitew

06-12-2025, 11:35

1. jak sprzedawca używa digipacka jako podkładki do wypełnienia potwierdzenia nadania co skutkuje permanentnym wyżłobieniem na nim moich danych adresowych
2. jak psiarze i ich skundlaki spuszczone luzem płoszą mi wiewiórki
3. lewactwo
MAGA
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

06-12-2025, 18:44

Dziś przyszła paczka z płytą Grip Inc Incorporated. Dorwałem na ebayu od typa z Rzeszy za sensowne pieniądze, bo w Polsce chyba tylko dziennikarze dostali promówki w 2004 r. - po prostu out of stock. A tu chuj- po dwóch tygodniach czekania przyszła płyta w połamanym na maksa pudełku, a w środku nie Incorporated tylko...debiut. Który oczywiście mam. :krzyk:
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Awatar użytkownika
Kilgore
rasowy masterfulowicz

06-12-2025, 19:03

Sgt. Barnes pisze:
06-12-2025, 18:44
Dziś przyszła paczka z płytą Grip Inc Incorporated. Dorwałem na ebayu od typa z Rzeszy za sensowne pieniądze, bo w Polsce chyba tylko dziennikarze dostali promówki w 2004 r. - po prostu out of stock. A tu chuj- po dwóch tygodniach czekania przyszła płyta w połamanym na maksa pudełku, a w środku nie Incorporated tylko...debiut. Który oczywiście mam. :krzyk:
Mówisz o cd? Przecież to za grosze leżało wszędzie w dwupaku o takim
Obrazek
Pamiętam jak kupiłem za 25zł. W tym kartonie są dwa jewele
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

06-12-2025, 19:27

Widziałem to w tym zestawie w necie, nawet chciałem kupić, ale miało status niedostępny. Wszystkie pozostałe płyty -pełen luz, tylko z tą mam problem. Na ebayu trochę tego jeszcze leży, cenowo średnio atrakcyjnie.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
ODPOWIEDZ