Panowie mają kolejne trzy koncerty nagrane w USA na przyszły rok. To chyba można już nazwać reaktywacją.
Reaktywowali się/zakończyli działalność
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
C//A
- w mackach Zła
Re: Reaktywowali się/zakończyli działalność
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
Re: Reaktywowali się/zakończyli działalnośćJeśli
Jeśli piszesz o Kickback, to Stefan z grajkami, tak mają 3 koncerty i najlepsze, że w ładnych odstępach czasowych.
Z NY nie widziałem żadnego video ( szkoda), ale po zeszłym roku nie chcę tego oglądać. Niech pozostanie w pamięci tak jak go na koncertach widziałem ( a był w tym kurwa mistrzem), a nie zadyszanego chłopka z bebzonem który prawie nic nie śpiewa.
Może w Tajlandii już go nie lubią i przeniósł studio do USA
ale patrząc na jego fantazje to raczej Azja jest dla niego najlepsza 
Z NY nie widziałem żadnego video ( szkoda), ale po zeszłym roku nie chcę tego oglądać. Niech pozostanie w pamięci tak jak go na koncertach widziałem ( a był w tym kurwa mistrzem), a nie zadyszanego chłopka z bebzonem który prawie nic nie śpiewa.
Może w Tajlandii już go nie lubią i przeniósł studio do USA
-
C//A
- w mackach Zła
W NYC był skład z Toxikiem i Pascalem. Plus dwójka Amerykańców. Benzona mniej niż w BKK. Kondycja do wypływania flaków w mikrofon lepsza. Powrót w chwale.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Re: Reaktywowali się/zakończyli działalnośćJeśli
Na miejscu Jego Ekscelencji Donalda Trumpa nie wpuszczałbym tego francuskiego dewianta do Krainy Wiecznej Szczęśliwości zwanej US&A. Mało wariatów w maskach Hannibala Lectera przysyłanych z Wenezueli?piotraz pisze: ↑04-11-2025, 09:23Jeśli piszesz o Kickback, to Stefan z grajkami, tak mają 3 koncerty i najlepsze, że w ładnych odstępach czasowych.
Może w Tajlandii już go nie lubią i przeniósł studio do USAale patrząc na jego fantazje to raczej Azja jest dla niego najlepsza
![]()
Jak tak jest z koncertami jak piszesz to
hehe
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
- DST
- rasowy masterfulowicz
Hola hola, brzmi to jakbyś tam był. Jeśli tak to proszę pozabawiać opowieściami.
Co to była za miejscówka? Jak wypadł Genocide Organ? Jak obecnie wygląda Toxik? I czy ceny drogie w chuj w Nowym Jorku jak mówią?
-
C//A
- w mackach Zła
Rzeczywiście tak to mogło zabrzmieć. Już temperuję ton
Miejscówka to podobno był jakiś stary, kryty skatepark. Toxik podobno w formie.
GO akurat można zobaczyć duże fragmenty na YT.
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
A skąd info o takiej wspaniałej dyspozycji Kcbk?
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Amerykański OBSCENE już nie gra. Pewnie z 5 osób w pl słuchało. Dzisiaj na Metal Archives to zauważyłem i jakos mi sie smutno zrobiło. Wydali 3 niezłe płyty.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Żwirek i Muchomorek
- postuje jak opętany!
16 Horsepower
Pamiętacie jeszcze czy hype na Edwardsa dawno już minął? Na wiosnę trasa po Europie, do nas nie zajadą, ale 25 maja grają w Berlinie.
Pamiętacie jeszcze czy hype na Edwardsa dawno już minął? Na wiosnę trasa po Europie, do nas nie zajadą, ale 25 maja grają w Berlinie.
Przygody Batona na czarnym lądzie
-
backslifer
- postuje jak opętany!
O cie chuj. :OŻwirek i Muchomorek pisze: ↑04-01-2026, 18:2616 Horsepower
Niezmiennie magia.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Polski Neolithic wraca wśród zywych
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
Devastator pewnie z radości wali gruchę (patrząc na jakąś zarośniętą pizdę na ekranie komputera)
-
Soundterror
- postuje jak opętany!
Martin Schirenc:
"Greetings, my friends!
I need to address something that has been on my mind for some time.
When we started Pungent Stench in February 1988, I never dreamed it would last 38 years, let alone be such a wild ride. We had the amazing opportunity to see the whole world, meet our musical idols, and make many new friends while pursuing our passion. And on top of that, we even got paid for it!
But everything in life comes to an end eventually, and after careful consideration, I have come to the conclusion that now is the time to move on. This decision was not an easy one for me, and I have thought about it for several years, but it feels right, and so I will close this chapter once and for all by the end of 2026.
Of course, we want to give you the opportunity to see us live one last time, so we are currently working on booking as many shows as possible this year. If you happen to be a concert promoter and interested in booking us, please get in touch with our agency: info@district-19.com
Finally, I would like to thank all my colleagues, without whom this adventure would never have been possible: Jacek Perkowski, Alex Wank, Mario Klausner, Fabio Testi, Gregor Marboe, Mike Gröger, Dan Vall, Flo Musil, Sergey Iofik, Paul Färber, Ariyan Rezaei Jahromi and Lukas Haidinger.
And most of all, I would like to thank you, our loyal fans, who made this unbelievable career possible in the first place! You’re the best and without you, this band would have been nothing! Although I fully understand that some of you may be disappointed, I sincerely hope that you can accept my decision, which was one of the most difficult I have ever had to make.
So let's not get melancholic now, but celebrate our farewell together by making it a loud one!
Love
El Cochino"

"Greetings, my friends!
I need to address something that has been on my mind for some time.
When we started Pungent Stench in February 1988, I never dreamed it would last 38 years, let alone be such a wild ride. We had the amazing opportunity to see the whole world, meet our musical idols, and make many new friends while pursuing our passion. And on top of that, we even got paid for it!
But everything in life comes to an end eventually, and after careful consideration, I have come to the conclusion that now is the time to move on. This decision was not an easy one for me, and I have thought about it for several years, but it feels right, and so I will close this chapter once and for all by the end of 2026.
Of course, we want to give you the opportunity to see us live one last time, so we are currently working on booking as many shows as possible this year. If you happen to be a concert promoter and interested in booking us, please get in touch with our agency: info@district-19.com
Finally, I would like to thank all my colleagues, without whom this adventure would never have been possible: Jacek Perkowski, Alex Wank, Mario Klausner, Fabio Testi, Gregor Marboe, Mike Gröger, Dan Vall, Flo Musil, Sergey Iofik, Paul Färber, Ariyan Rezaei Jahromi and Lukas Haidinger.
And most of all, I would like to thank you, our loyal fans, who made this unbelievable career possible in the first place! You’re the best and without you, this band would have been nothing! Although I fully understand that some of you may be disappointed, I sincerely hope that you can accept my decision, which was one of the most difficult I have ever had to make.
So let's not get melancholic now, but celebrate our farewell together by making it a loud one!
Love
El Cochino"