i dobrze , jazda z tą holywoodzka dziwką , wyjątkowo paskudny typ.
Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
tabaluga
- weteran forumowych bitew
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
MAGA
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Nie wiem co tam w komentarzach, ale De Niro nie ma obecnie dobrej prasy w Krakowie, bo jego inwestycja (przebudowa całkiem niezłego, socrealistycznego budynku Miastoprojektu w hotel) wyszła daleko poza zakres uzgodnionych z konserwatorem prac. Temat dodatkowo grzeje zwłaszcza kontrowersyjna była konserwator, która za swojej kadencji lubiła blokować inwestycje - zwłaszcza te w bliższej czy dalszej okolicy jej miejsca zamieszkania
https://gazetakrakowska.pl/robert-de-ni ... 2-28153455

Guilty of being right
-
mocny2_3
- rasowy masterfulowicz
Siedze na portalach aukcyjnych dobre 20lat i nigdy nie spotkałem sie z tym bym polacy byli tak roszczeniowi jak kurwa ukraińcy.Nosz kurwa ile ja sie nawkurwiam ze zjebami, zawsze jakiś problem.Spóźnie sie godzine z wysyłką już problem, ostatnio koleś dostał paczke zupełnie od kogoś innego i wciskał mi że to moja paczka, że zamawiał coś innego.I tak w koło macieja, ciągle kurwa jakieś problemy mają.
- TheDude
^ Widły i piec dla tych zjebów. Niech wracają bronić swojej ojczyzny, jebane brudasy.
-
tabaluga
-
Nostromo
- w mackach Zła
Wiadomo, nie to co Polacy - w każdym kraju chwaleni, kochani, szanowani i same najlepsze prace wykonują. Jak to mówią: własne nie śmierdzi tak bardzo jak cudze, nie?
-
sisterhood
- postuje jak opętany!
Trzecia przesyłka, w trzeciej rozjebane płyty przez nieudolne pakowanie. Każda przesyłka od innego sprzedającego. Chujowa seria. Wkurw!
- Rejwan
wkurwia mnie, że w moim inkluzywnym, fińskim zespole zatrudnili programistę murzyna. jakkolwiek banalnie, stereotypowo i rasistowsko by to nie zabrzmiało to drugiego takiego bumelanta jeszcze nie spotkałem. po miesiącu codziennego zapewniania, że all good miałem zobaczyć co u niego i okazało się, że on nie ma nawet konta w azure założonego

To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
-
tabaluga
- hcpig
Cytat z rana, pasuje do tej 'dyskusji':
Kiedy imigranci mają wysoki wskaźnik zatrudnienia, to „zabierają miejsca pracy”. Kiedy mają niski, to „żerują na socjalu”. Kiedy się asymilują i awansują społecznie, to są „DEI hires”. Kiedy się nie asymilują, to są „parallel societies” (ulubiony zwrot norweskiej skrajnej prawicy).
Yare Yare Daze
- Rejwan
To oczywiste, szczególnie że mieli do wyboru jeszcze świetnego kandydata z mojego polecenia.
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
-
tabaluga
dobrze ktoś podsumował , teraz sam widzisz że w każdym przypadku imigranci mają negatywny wpływ , jedyny kto korzysta to januszeksy i korporacje( z którymi lewica rzekomo zaciekle wojujehcpig pisze: ↑11-11-2025, 11:35Cytat z rana, pasuje do tej 'dyskusji':
Kiedy imigranci mają wysoki wskaźnik zatrudnienia, to „zabierają miejsca pracy”. Kiedy mają niski, to „żerują na socjalu”. Kiedy się asymilują i awansują społecznie, to są „DEI hires”. Kiedy się nie asymilują, to są „parallel societies” (ulubiony zwrot norweskiej skrajnej prawicy).
MAGA
- hcpig
Niezły fikołek ale przekaz poszedł w świat i go nie zatrzymasz - a przekaz jest taki że naziole zawsze będą narzekać.
Yare Yare Daze
- empir
- zahartowany metalizator
naziule to chuje
-
tabaluga
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
dziwne, w aktualnościach na fejsie nie moge pisać komentarzy, musze wejść oddzielnie na profil i dopiero moge napisać
chyba jakiś chochlik, chociaż przez chwile myślałem że mnie zbanowali przez tą gówno burze na Teraz Rocku
no ale kiedyś też tak miałem to przyszła wiadomość na fejsie że ban na 24 godziny czy coś tam a teraz nic
w sumie na Massive Music nadal mam bana

chyba jakiś chochlik, chociaż przez chwile myślałem że mnie zbanowali przez tą gówno burze na Teraz Rocku
no ale kiedyś też tak miałem to przyszła wiadomość na fejsie że ban na 24 godziny czy coś tam a teraz nic
w sumie na Massive Music nadal mam bana
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Sgt. Barnes
Z tym banem od Massive to bym sobie poczynił jako zaszczyt 
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Lukass
Eee tam. Ban od Massive to akurat była prosta sprawa. Wystarczyło skrytykować Vadera
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
tak było
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Lukass