POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
olgims
- weteran forumowych bitew
Re: POlitykowanie
kurwa a te Niemce jakie złe to są jednak, wielkiemu polskiemu patriocie Bubu odmówili AZYLU

Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
olgims
czyżby wina Tuska? 
- Ascetic
-
olgims
Mam na to zjawisko nazwę - "PiSi rozumek" - to taki stan umysłu, typowy dla wyznawcy kaczorka, objawia się szeregiem zaburzeń behawioralno-poznawczych, w skrócie, zakłamane kanalie bez mózgów.
- mad
Ja nie mam problemu z tym, że komuchy umoczone w dawny zbrodniczy system po przyznaniu się do błędów, odrzucają swoje tamte przekonania i potrafią odnaleźć się w demokracji (oczywiście jeśli nie byli zbrodniarzami). Byli też tacy, którzy starali się zachować ludzką twarz (zwłaszcza w mniejszych społecznościach - sam znałem takich). Ale gardzę tymi, którzy bronią tamtego systemu, afirmują swoją działalność, są z niej dumni. A właśnie takich skurwysynów przyciągnął Ryży i robi to dalej. Polska jest jedynym krajem z dawnego obozu demoludów, z którego na posła do PE wybrano... pierwszego sekretarza komunistycznej partii sprawującej wtedy władzę. To Ryży wprowadził Leszka Millera do PE. KO przygarnia komunistyczne ścierwo niejako programowo, hurtowo. I tym samym samo stało się ścierwem.
Nie zarzucam Tobie miłości do PO/KO. Zresztą parę tygodni temu napisałem, że cenię sobie Twoje wpisy. Nie zgadzam się z Tobą, ale cenię. Nie walisz cepem jak wacek (w którymkolwiek ze swoich wcieleń), nicram, trup i paru innych.
Co najwyżej mam do Ciebie żal, że jednak w końcu i tak zagłosowałeś na Trzaska i zachowasz się analogicznie następnym razem.
Rozczuliłeś mnie wacek tym wpisem. Jesteś jak Kubuś Puchatek: głupiutki, naiwny miś, któremu wydaje się, że jest groźny, bo pieszczoszkę założył. Ręce opadają: daj już sobie spokój, proszę cię.
- Ascetic
Pisowska padlino. Nawet twój pisowski koleś co się odmeldował, pewnie chwilowo, wie, kim jest olgimis. Chłopaki się znają podobno. To raz. Dwa - wypierdalaj do telewizora, słyszałem od Balbiny, że na naszych oczach mordują xD zero. Albo leć się za niego pomodlić. Bez znaczenia. Będzie siedział albo kitrał się u orbana.
lys på slutten av lys
- mad
A ty tuskowy śmieciu możesz mnie oskarżać o multikonta? Zjebem jesteś i tyle.
-
electricwizard
- rozkręca się
I tak dalej, i tak dalej, to jest nieeeeezła zabawa...Rosyjskie małżeństwo zatrzymane przez ABW w lipcu tego roku za szpiegostwo dla rosyjskiego FSB i terroryzm otrzymywało do niedawna pieniądze z polskiego MSZ. Do grona stypendystów zakwalifikował je po wybuchu wojny i w niejasnych okolicznościach Marcin Prrzydacz, szef dyplomacji w Kancelarii Nawrockiego.
Хороший русский - мертвый русский.
- mad
Ty, wacek: kogo ruchał rubcow?electricwizard pisze: ↑05-11-2025, 18:13I tak dalej, i tak dalej, to jest nieeeeezła zabawa...Rosyjskie małżeństwo zatrzymane przez ABW w lipcu tego roku za szpiegostwo dla rosyjskiego FSB i terroryzm otrzymywało do niedawna pieniądze z polskiego MSZ. Do grona stypendystów zakwalifikował je po wybuchu wojny i w niejasnych okolicznościach Marcin Prrzydacz, szef dyplomacji w Kancelarii Nawrockiego.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Przecież tu nie chodzi o personalia bo w każdej partii powstałej w latach '90 lub zmutowanych z takich partii są tacy działace (pseudoantykomunistyczny partie typu PiZD to obciąża bardziej ponieważ starają się ten fakt zataić przed swoim lemingami) ale o konkretne działania podjęte w czasach współczesnych - i takim działaniem jest wprowadzenie zmian mających na celu większe upolitycznienie prokuratury poprzed stworzenie faktycznej (nawet jeżeli pośredniej) zależności Prokuratora Generalnego od Prezesa Rady Ministrów koniec kropka - a po co to jest robione i czemu to służy tłumaczyć nie trzeba.Hatefire pisze: ↑05-11-2025, 08:43Szanowny Kolego nie tylko Piotrowicz. Zgoogluj sobie pewnego pisowskiego ministra skarbu czy członka zarządu spółki Srebrna. No i mi akurat nie zarzucisz miłości do PO, bo Forume pamięta, że jebię po nich po całości.mad pisze: ↑04-11-2025, 20:01Śmieszy mnie, jak czytam wysrywy lewaków i Ka(ł)Owców o komuchach z Pisu. Cóż, kto przywrócił przywileje emerytalne esbekom? Gdzie są typy pokroju Mazguły? Kogo popierają potomkowie komunistycznych utrwalaczy władzy ludowej? To tak na początek do przemyślenia. Aha... pewnie zaraz ktoś Piotrowicza wymieni... A coś więcej? Orban? Serio?
Rozdzielenie stanowisk miałoby sens, gdyby prokurator generalny był powoływany w jakiś sensowny sposób (poprzednio Krajowa Rada Prokuratury + prezydent). Czy wróciłyby poprzednie przepisy? Chyba nie, bo ustawa została zwyczajnie zniesiona. Może najlepsze byłyby... wybory powszechne?
Yare Yare Daze
- Ascetic
polszmat w formie*. Na dwa dni przed nieukniknionym, kampania obronna twierdzy zero trwa w najlepsze.
Aż dziw, że rymanowski tego gównowywiadu z pisowskim funkcjonariuszem nie przeprowadził. Zapomniałem, ten to z Oskarem Doroszem pewnie wolałby pogadać na temat "neuropatii" i tego dlaczego "biopsja zabija" xD
*A mogli przecież z Włodkiem o jego doświadczeniach pogadać,

albo choćby o tym co się stało z Blidą.
Aż dziw, że rymanowski tego gównowywiadu z pisowskim funkcjonariuszem nie przeprowadził. Zapomniałem, ten to z Oskarem Doroszem pewnie wolałby pogadać na temat "neuropatii" i tego dlaczego "biopsja zabija" xD

lys på slutten av lys
- mad
Wacek, marzy ci się debilu, żeby wszystkie media przed publikacją każdego materiału zyskały twoją zgodę? Jesteś totalitarnym zjebem i pierdolisz jak jakiś pierdolony komsomolec. Kurwa, co to za język:Ascetic pisze: ↑05-11-2025, 20:43polszmat w formie*. Na dwa dni przed nieukniknionym, kampania obronna twierdzy zero trwa w najlepsze.
- polszmat w formie
- kampania obronna twierdzy zero
- z pisowskim funkcjonariuszem... itp.
Blida chciała się samookaleczyć, ale coś jej najlepiej nie wyszło, niestety. A takie szmaty jak ty wykorzystują tę tragedię do celów politycznych. Nie wiem, po co ziemia nosi takiego śmiecia jak ty.
- Ascetic
Jak to tam szło? PIS-PO to samo zło?

https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... s,79cfc278
No na okoliczność wyczyszczenia kolejnego pisowskiego ...cia, przyszły koalicjant nie wywraca a się przysiada.

https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... s,79cfc278
No na okoliczność wyczyszczenia kolejnego pisowskiego ...cia, przyszły koalicjant nie wywraca a się przysiada.
lys på slutten av lys
- mad
-
mocny2_3
- rasowy masterfulowicz
Amen kurwa xD
-
olgims
To ktore forumowe pisioro-katolo-pierdololo będzie na dyżurach pod cela u zibiego? Nie zapomnijcie różańców i może warto wziąć kilka sakramentalnych dewotek i jakiegoś pedo-ksiendza na wsparcie. Módlcie się gorliwie to podobno dobre jest dla sumienia i poczucia winy, jego winy, jego bardzo wielkiej winy 
- Ascetic
Niektórzy mogą się nie wyrobić, trzeba lokalny, złodziejski, pisowski burdel ogarniać.
https://wiadomosci.onet.pl/lublin/radny ... ba/1q20jwg
lys på slutten av lys
-
olgims
pod jaki kamień nie zajrzysz, boga tam nie znajdziesz, znajdziesz za to pissowskiego złodzieja kładącego łapska na publicznych pieniądzach.Ascetic pisze: ↑06-11-2025, 09:03Niektórzy mogą się nie wyrobić, trzeba lokalny, złodziejski, pisowski burdel ogarniać.
- masterful
- Kontakt:
To na pewno z pobudek patriotycznych ... a wtedy można kraść. Dla Polski.