HOKEJ
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: HOKEJ

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Żułek
Detroit - Edmonton 4:2
hehe dzisiaj było Finnie Him
debiutant 2 gole i asysta
chociaż Larkin był jeszcze lepszy bo 2+2
póki co bardzo mnie się to podoba

hehe dzisiaj było Finnie Him
póki co bardzo mnie się to podoba
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- ggfh
- weteran forumowych bitew
Najlepsza liga świata ostatniej nocy poinformowała, że w sezonie 2026-27 zawita na AT&T Stadium w Arlington w stanie Teksas, gdzie drużyna Dallas Stars rozegra swój mecz w ramach cyklu NHL Stadium Series. Spotkanie odbędzie się 20 lutego 2027 roku. W późniejszym terminie zostanie ogłoszona nazwa rywala, z którym zmierzą się "Gwiazdy".
Stars po raz drugi będą gospodarzami meczu NHL na stadionie. 1 stycznia 2020 roku w "Zimowym Klasyku" na obiekcie Cotton Bowl pokonali Nashville Predators 4:2 w obecności 85 630 widzów. To trzecia najwyższa frekwencja w historii NHL i czwarta w historii hokeja. Teraz jednak liga liczy, że ten wynik uda się pobić, bo AT&T Stadium może pomieścić więcej widzów. Na co dzień swoje mecze w lidze futbolu amerykańskiego rozgrywa tam drużyna Dallas Cowboys. Jej średnia frekwencja na meczach NFL w tym sezonie przekracza 93 tysiące.
Informacja pochodzi z portalu Hokej.Net. Czytaj więcej na https://hokej.net/artykul/hokej-po-kowb ... zow-swiata
Stars po raz drugi będą gospodarzami meczu NHL na stadionie. 1 stycznia 2020 roku w "Zimowym Klasyku" na obiekcie Cotton Bowl pokonali Nashville Predators 4:2 w obecności 85 630 widzów. To trzecia najwyższa frekwencja w historii NHL i czwarta w historii hokeja. Teraz jednak liga liczy, że ten wynik uda się pobić, bo AT&T Stadium może pomieścić więcej widzów. Na co dzień swoje mecze w lidze futbolu amerykańskiego rozgrywa tam drużyna Dallas Cowboys. Jej średnia frekwencja na meczach NFL w tym sezonie przekracza 93 tysiące.
Informacja pochodzi z portalu Hokej.Net. Czytaj więcej na https://hokej.net/artykul/hokej-po-kowb ... zow-swiata
- Żułek
nie wiem jak oni tam krążek widzą