Allegro v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Allegro v.2
nawet promo flyersy dołożyli....
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Najprzewielebniejszy
Reaper rękordz i wszyzdgo jazne
- kosmokrator
- zaczyna szaleć
Czy jest tu użytkownik ukrywający się na Allegro pod nickiem Wolf14666?
Hejka,nie lubię Cie.Pa:D
- Lukass
Pany, ktoś jeszcze LICYTUJE na Allegro? Bo dziś próbowałem trzy razy, z ręki, bez automatu. No i się cuda działy, jakich wcześniej nie widziałem. Aukcja zakończona, czas minął. Po czym przez następne kilkadziesiąt sekund nadal można licytować. Czas zakończenia aukcji podany w ofercie ma się nijak do tego, co było widać wcześniej na liczniku. W ostatniej próbie sprawdziłem - aukcja zakończona, a moja oferta nadal przechodzi. Wkurwiające wyjątkowo, bo zupełnie nie wiadomo, jak celować.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
tabaluga
- w mackach Zła
Oczywiście , licytujo jeszcze jak .. ostatnio spektakularny powrót zaliczył handlarz natron a kupujący dostali małpiego rozumu licytując jego płyty po pareset zł . Zastanawiam się ile dać za tego demigoda aby napewno nie wygrać , 1 k zł starczy ?
a co do twojego problemu miałem tak chyba gdy mój zegar systemowy nie zgadzał się z czasem rzeczywistym 
MAGA
- Lukass
Widziałem taką diagnozę, ale przecież to bzdura. Gdyby strona zależała od ustawień lokalnych, to byłby kompletny chaos.tabaluga pisze: ↑04-11-2025, 22:53Oczywiście , licytujo jeszcze jak .. ostatnio spektakularny powrót zaliczył handlarz natron a kupujący dostali małpiego rozumu licytując jego płyty po pareset zł . Zastanawiam się ile dać za tego demigoda aby napewno nie wygrać , 1 k zł starczy ?a co do twojego problemu miałem tak chyba gdy mój zegar systemowy nie zgadzał się z czasem rzeczywistym
![]()
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Maleficio
- Kontakt:
Z tym Demigod łatwo przestrzelić, bo jest z tego co pamiętam idealnie taki sam boottabaluga pisze: ↑04-11-2025, 22:53Oczywiście , licytujo jeszcze jak .. ostatnio spektakularny powrót zaliczył handlarz natron a kupujący dostali małpiego rozumu licytując jego płyty po pareset zł . Zastanawiam się ile dać za tego demigoda aby napewno nie wygrać , 1 k zł starczy ?a co do twojego problemu miałem tak chyba gdy mój zegar systemowy nie zgadzał się z czasem rzeczywistym
![]()
-
tabaluga
- w mackach Zła
Sprawdziłem i tak własnie jest ... przesuń sobie czas o dwie minuty w przód lub w tył i odświerz aukcje to licznik czasu odmierzanego do końca też ci się przesusnie. Co więcej odkryłem kiedyś że czas odmierzany w zakładce ulubione upływa wolniej niż na stronie danego przedmiotu ... ile razy przejebalem aukcje sugerując się czasem z ulubionych .... po czym przechodziłem na strone aukcji minute przed końcem żeby odkryć że już po zabawie 
MAGA
-
tabaluga
- w mackach Zła
Wiem , że sie na niego czaisz....a nie ma idealnie takich samych bootów . jedno zerkniecie na matrixa i pros wie z czym ma do czynienia...Maleficio pisze: ↑04-11-2025, 23:44Z tym Demigod łatwo przestrzelić, bo jest z tego co pamiętam idealnie taki sam boottabaluga pisze: ↑04-11-2025, 22:53Oczywiście , licytujo jeszcze jak .. ostatnio spektakularny powrót zaliczył handlarz natron a kupujący dostali małpiego rozumu licytując jego płyty po pareset zł . Zastanawiam się ile dać za tego demigoda aby napewno nie wygrać , 1 k zł starczy ?a co do twojego problemu miałem tak chyba gdy mój zegar systemowy nie zgadzał się z czasem rzeczywistym
![]()
![]()
MAGA