Dla mnie tu jest różnica -> PO to nieudacznicy, a PIS to wyrafinowani złodzieje.
Na pytanie na kogo głosować jedyną odpowiedzią jest. Tak!.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Dla mnie tu jest różnica -> PO to nieudacznicy, a PIS to wyrafinowani złodzieje.

To na pewno wina Tuska. Przebrał się za wszystkich pisowców i robił transakcje sam ze sobą. Każdy mad wie, że przecież pisowcy to są krystaliczni ludzie i nie mogli brać udziału w tym i milionach innych przekrętów pis. To na pewno Tusk stoi za wszystkimi aferami pis. To przecież nie pis sprzedał Lotos i Rafinerię Gdańską za bezcen ruskim ścierom z Węgier i ciapatym arabusom. To przecież nie pis sprzedał pół miliona wiz jakimś brudom i wpuścił ich do Europy.electricwizard pisze: ↑31-10-2025, 07:38https://wiadomosci.wp.pl/daj-plusa-na-t ... 501279904a
I tak dalej, i tak dalej... to jest niezła zabawaaaaaaaa XD
no jeszcze dwa dni temu ta pisowska gnida Madzia zgodnie z przekazem dnia sugerował, że takie słuchy i podobno pan wiejski biznesmen finansował czaskoskiego, dziś okazuje się, że w sumie to finansował kampanię Telusa. Ja pierdole, za każdym razem ci hipokryci oskarżają innych o to co sami zrobili. To jest aż niesamowite, że tym kurwom to przez tyle lat uchodzi - wystarczy sobie mordy zakłamane patriotyzmem, bogiem i ojczyzna wycierać i przeciętny katolicki ciemniak to kupuje i przyklaskuje swoim ludzkim panom. Hajsik na szajsiknicram pisze: ↑31-10-2025, 07:48To na pewno wina Tuska. Przebrał się za wszystkich pisowców i robił transakcje sam ze sobą. Każdy mad wie, że przecież pisowcy to są krystaliczni ludzie i nie mogli brać udziału w tym i milionach innych przekrętów pis. To na pewno Tusk stoi za wszystkimi aferami pis. To przecież nie pis sprzedał Lotos i Rafinerię Gdańską za bezcen ruskim ścierom z Węgier i ciapatym arabusom. To przecież nie pis sprzedał pół miliona wiz jakimś brudom i wpuścił ich do Europy.electricwizard pisze: ↑31-10-2025, 07:38https://wiadomosci.wp.pl/daj-plusa-na-t ... 501279904a
I tak dalej, i tak dalej... to jest niezła zabawaaaaaaaa XD

Ale sponsorował czaska czy nie? Bo to, że po taniości sprzedawał Telusowi tubki, nie oznacza, że nie wspierał Rafałka. To są dwie różne rzeczy, prawdopodobnie bystry przedsiębiorca dywersyfikował swoje sympatie polityczne, bo nie mógł być pewien, kto wygra wybory. Widać, że może mamy tu aferkę "ponad podziałami". Telusa nie bronię, pisałem tylko o wątpliwościach, które nie zostały rozwiązane. PiS go zawiesił bo stosuje standardy wyższe niż PO/KO ze swoją nieśmiertelną strategią Neumanna.