ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- empir
- zahartowany metalizator
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Kiedykolwiek? Zdarzyło się
-
mistrzsardu
Surowe, niepasteryzowane mleko budzi kontrowersje 
Skąd oni biorą tych redaktorów?
https://portal.abczdrowie.pl/w-usa-i-ka ... 838338656a
W sumie co nie budzi kontrowersji? Wszak nawet człowiek oddychając zatruwa planetę złowrogim CO2.
Skąd oni biorą tych redaktorów?
https://portal.abczdrowie.pl/w-usa-i-ka ... 838338656a
W sumie co nie budzi kontrowersji? Wszak nawet człowiek oddychając zatruwa planetę złowrogim CO2.
Celem życia nie jest przeżycie.
- WaszJudasz
Akurat z miesiąc temu gadałem ze znajomym z USA i był zafascynowany, że u nas raw milk jest najzupełniej legalne. U niego, żeby napić się takiego mleka, trzeba, uwaga, zostać współwłaścicielem krowy. Serio. Nie bardzo chciałem w to uwierzyć, ale pokazał mi w necie firmę, która zajmuje się mniej więcej tym, że sprzedaje udziały w krowie, na podstawie których potem, proporcjonalnie do ich wartości, można otrzymać stosowną ilość mleka. Ponoć ludzie ustawiają się do tego w kolejkach, z listami rezerwowymi i tak dalej.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
mistrzsardu
- Lukass
Eee tam, to po prostu dziwactwa północnych Amerykanów. Podobnie, sprzedają wyłącznie myte jaja kurze, co wcale nie jest korzystne z punktu widzenia konsumenta. A takie mleko może być (podobnie, jak wiele innych rzeczy) źródłem zakażenia, ale co z tego? O współdzieleniu krowy czytałem już lata temu. Jest to jakieś rozwiązanie 
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
mistrzsardu
Kupiłem dzisiaj na rynku na Elbląskiej 1,5l mleka od rolnika. Po przeczytaniu artykułu i kilku powyższych wpisów czuję się prawie jak konspirator 
Celem życia nie jest przeżycie.