KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
EastHate - dwa razy - rewelacja.
all the monsters will break your heart
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
Wchodzę dzisiaj do sklepu agonii, widzę nowy sklep. Wszystko się zle wyświetla, błąd na błędzie. Myślę ok, nic nowego. Ale wygląda na to ,że skasowali mi konto przy okazji przechodzenia na nowy sklep....
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Żułek
oj też bede musiał sprawdzićOnly_True_Believers pisze: ↑22-10-2025, 10:21Wchodzę dzisiaj do sklepu agonii, widzę nowy sklep. Wszystko się zle wyświetla, błąd na błędzie. Myślę ok, nic nowego. Ale wygląda na to ,że skasowali mi konto przy okazji przechodzenia na nowy sklep....
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- starszy świeżak
Chyba wszystkim skasowali. Nie ma co płakać, można założyć nowe w pół minuty. Gorzej, że chujowy sklep zastąpili jeszcze chujowszym sklepem.Only_True_Believers pisze: ↑22-10-2025, 10:21Wchodzę dzisiaj do sklepu agonii, widzę nowy sklep. Wszystko się zle wyświetla, błąd na błędzie. Myślę ok, nic nowego. Ale wygląda na to ,że skasowali mi konto przy okazji przechodzenia na nowy sklep....
- tommek
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Błędów dużo ale opcja zakupu, płatności i paczkomatu teraz działają. Dziwna rzecz że do Polski, europy i reszty świata są inne konta, musisz wybrać wersją polską żeby móc płacić i wysyłać do polski.Only_True_Believers pisze: ↑22-10-2025, 10:21Wchodzę dzisiaj do sklepu agonii, widzę nowy sklep. Wszystko się zle wyświetla, błąd na błędzie. Myślę ok, nic nowego. Ale wygląda na to ,że skasowali mi konto przy okazji przechodzenia na nowy sklep....
- Kilgore
- rasowy masterfulowicz
Nie moje działa, nie ma tylko historii zakupówWieprzu pisze: ↑22-10-2025, 13:16Chyba wszystkim skasowali. Nie ma co płakać, można założyć nowe w pół minuty. Gorzej, że chujowy sklep zastąpili jeszcze chujowszym sklepem.Only_True_Believers pisze: ↑22-10-2025, 10:21Wchodzę dzisiaj do sklepu agonii, widzę nowy sklep. Wszystko się zle wyświetla, błąd na błędzie. Myślę ok, nic nowego. Ale wygląda na to ,że skasowali mi konto przy okazji przechodzenia na nowy sklep....
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- Żułek
u mnie też, musiałem tylko hasło zmienić, ale przycisk "wyloguj się" nie działa, nic się nie dzieje

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.