INTERNAL BLEEDING
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: INTERNAL BLEEDING
Tak samo .
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Filmik już trochę czasu śmiga po necie więc każdy zainteresowany pewnie już widział, ale można zobaczyć przed zbliżajacą sie premierą nowego albumu.
- Mol
- zahartowany metalizator
-
Wybornie.
-
Podejrzewam, że zbyt wielkiej i zagorzałej dyskusji na temat nowej płyty Internal Bleeding tu nie uświadczymy, a wielka szkoda, bo moim zdaniem panowie wysmażyli naprawdę znakomity kawałek death metalu. Mam na razie jeden odsłuch za sobą, ale wiem, że będzie ich zdecydowanie więcej. Rozglądam się też za fizycznym nośnikiem, więc jak ktoś to zauważy w jakimś polskim distro, to niech da znać.
-
- rozkręca się
Panie ten album to istna petarda. Czekać tylko na jakąś trasę po Europie.
Nasum pisze: ↑18-10-2025, 14:20Podejrzewam, że zbyt wielkiej i zagorzałej dyskusji na temat nowej płyty Internal Bleeding tu nie uświadczymy, a wielka szkoda, bo moim zdaniem panowie wysmażyli naprawdę znakomity kawałek death metalu. Mam na razie jeden odsłuch za sobą, ale wiem, że będzie ich zdecydowanie więcej. Rozglądam się też za fizycznym nośnikiem, więc jak ktoś to zauważy w jakimś polskim distro, to niech da znać.
- Mol
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
podobno płyty będą okrągłe, z dziurką

NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
-
Tak jak poprzednia wlazła mi od razu w krwiobieg, tak tutaj mam wrażenie, że będę musiał trochę nad nią przysiąść. Co prawda obróciłem jak na razie tylko dwa razy w robocie skupiony na rysunkach technicznych i rozwiązywaniu nierozwiązywalnych problemów więc okoliczności takie se.
-
- Mol
- Mol
a to ciekawe, dla mnie bardzo bezposrednia plyta, z odpowiednim czasem trwania, wrecz chamska, mocno hc, butuje po papie. Od razu chwycila.est pisze: ↑18-10-2025, 18:16Tak jak poprzednia wlazła mi od razu w krwiobieg, tak tutaj mam wrażenie, że będę musiał trochę nad nią przysiąść. Co prawda obróciłem jak na razie tylko dwa razy w robocie skupiony na rysunkach technicznych i rozwiązywaniu nierozwiązywalnych problemów więc okoliczności takie se.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Posłuchałem kilka razy. Jak na razie nie łapie za gardło. W głowie zostal mocny otwieracz i Empire of Terror reszta jakoś średnia. Lubie większość ich płyt także pewnie jeszcze i z tą powalczę.
-
Właśnie takiego biegu wypadków się spodziewałem, zwłaszcza po promo kawałkach, a jednak gdzieś się zawiesiło.Mol pisze: ↑18-10-2025, 19:25a to ciekawe, dla mnie bardzo bezposrednia plyta, z odpowiednim czasem trwania, wrecz chamska, mocno hc, butuje po papie. Od razu chwycila.est pisze: ↑18-10-2025, 18:16Tak jak poprzednia wlazła mi od razu w krwiobieg, tak tutaj mam wrażenie, że będę musiał trochę nad nią przysiąść. Co prawda obróciłem jak na razie tylko dwa razy w robocie skupiony na rysunkach technicznych i rozwiązywaniu nierozwiązywalnych problemów więc okoliczności takie se.