Pokój AA

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

Re: Pokój AA

12-10-2025, 22:25

Triceratops pisze:
12-10-2025, 22:15
Grubo. Kolesi zlapali?
Nie złapali jeszcze, ciężko mi było opisać twarze ale to co byłem w stanie powiedzieć i przypomnieć to powiedziałem, pamiętam dobrze jak stali na mostku i obserwowali jak się topie. Wcześniej była krótka piłka, jak dostałem kopa na kolano to padłem na glebę i tylko zasłoniłem głowę żeby nie dostała a potem to już but za butem i nie wiem jak mocne to musiało być by tak rozjebać udo.
Przez 40lat coś takiego się nigdy nie przytrafiło a tu powrót przez park który znam od dawna i takie coś. Telefon i plecak też straciłem. Na szczęście nie odblokowali i nic nie wyciekło.Nad ranem był wyłączony.
Jakoś to będzie. Boje się tylko tego, że noga jest wyraźnie krótsza teraz i nie wiem co z tym zrobią.
tabaluga
w mackach Zła

12-10-2025, 22:30

mowili cos do ciebie?w jakim jezyku?z jakim akcentem?jaki mieli kolor skory ? :sarcasm2:
Je suis Charlie
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

12-10-2025, 22:40

mocny2_3 pisze:
Nie złapali jeszcze, ciężko mi było opisać twarze ale to co byłem w stanie powiedzieć i przypomnieć to powiedziałem, pamiętam dobrze jak stali na mostku i obserwowali jak się topie. Wcześniej była krótka piłka, jak dostałem kopa na kolano to padłem na glebę i tylko zasłoniłem głowę żeby nie dostała a potem to już but za butem i nie wiem jak mocne to musiało być by tak rozjebać udo.
Przez 40lat coś takiego się nigdy nie przytrafiło a tu powrót przez park który znam od dawna i takie coś. Telefon i plecak też straciłem. Na szczęście nie odblokowali i nic nie wyciekło.Nad ranem był wyłączony.
Jakoś to będzie. Boje się tylko tego, że noga jest wyraźnie krótsza teraz i nie wiem co z tym zrobią.
Kurwa, no nie powiem, jak Kolega wpada na forume, to z przytupem. Zdrowia życzę. Ale takie akcje to jednak nie jest codzienność. Bierzesz pod uwagę fakt, że mogło to nie być przypadkowe? Bo nie wygląda jak "przypadkowi najebani gówniarze obili przypadkowego spacerowicza". No chyba, że wracałeś z tych zakupów w środku nocy.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

12-10-2025, 22:44

mocny2_3 pisze:
Telefon i plecak też straciłem. Na szczęście nie odblokowali i nic nie wyciekło.Nad ranem był wyłączony.
Byli na tyle głupi, żeby wziąć ze sobą telefon, a nasza Policja i tak ich nie namierzyła? Po co oni w ogóle są?! Zresztą czemu ja się dziwię jak nawet nie potrafią egzekwować zgodnego z prawem parkowania to jak mają ogarnąć bardziej skomplikowane rzeczy...
Guilty of being right
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

12-10-2025, 22:53

Lukass wracałem już po zmroku. Żadnego z nich nie znałem. Tam były latarnie ale nie było kamer. Nie mam z ludźmi żadnych zatargów.

Uglak jak policja przyjechała z karetką to tylko wysłuchali co się stało w skrócie bo ja nie byłem w stanie mówić przez ten ból i wychłodzenie.Byłem mokry jak gnój.Większe przesłuchanie było dopiero po zabiegu a ten chcieli mi zrobić jak najszybciej.Nie mówiłem im o telefonie na początku, to był jeden bełkot bo się trząsłem i to udo bolało tak mocno że kurwa nie jesteś w stanie myśleć. Szkoda gadać.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

12-10-2025, 23:03

mocny2_3 pisze:
12-10-2025, 22:53
Lukass wracałem już po zmroku. Żadnego z nich nie znałem. Tam były latarnie ale nie było kamer. Nie mam z ludźmi żadnych zatargów.
Luz. Zdrowiej chłopie. Obyś doszedł do formy i oby chujków złapali.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

13-10-2025, 08:36

uglak pisze:
12-10-2025, 22:44
mocny2_3 pisze:
Telefon i plecak też straciłem. Na szczęście nie odblokowali i nic nie wyciekło.Nad ranem był wyłączony.
Byli na tyle głupi, żeby wziąć ze sobą telefon, a nasza Policja i tak ich nie namierzyła? Po co oni w ogóle są?! Zresztą czemu ja się dziwię jak nawet nie potrafią egzekwować zgodnego z prawem parkowania to jak mają ogarnąć bardziej skomplikowane rzeczy...
Ja pierniczę, z tego co napisał mocny to była to po prostu próba zabójstwa, ale widzę, że służby jak nic nie robiły tak nic nie robią. Masakra jakaś. Takie podejście do tematu, luzik-bluesik.

Kolego mocny - trzymaj się tam!
all the monsters will break your heart
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

13-10-2025, 09:18

Tak właśnie było.Nie wiem sam jak ja to kurwa przeżyłem.Topiłem sie, jakimś cudem dopłynąłem do brzegu mając wyłączoną jedna nogę a potem to wspinanie po stromym to już kurwa jakiś koszmar.Ciemno, łapałem sie czego sie da, spoglądałem w lewo jak te kurwy siedzą na moście i obserwują i miałem taki moment totalnej rezygnacji i też ten ból nogi okropny że myslalem że już to pierdole.Ale kawałek po kawałku do góry i jak byłem na płaskim to pół godziny leżałem i łapałem siły.
Po rehabilitacji dzisiaj pojade sie dowiedzieć jak to z odszkodowaniem bedzie wyglądało.A na psy nie licze, nie złapią ich.Kamer nie było więc wątpie
tomaszm

13-10-2025, 09:31

A skąd te odszkodowanie? Co masz na myśli?
Jak się sytuacja rzeczywiście przedstawia.

https://www.youtube.com/watch?v=GAUey4v-ljU&t=1655s
Awatar użytkownika
Triceratops

13-10-2025, 10:10

Chyba, ze kol mocny ma polise.

No gruba akcja, dostac wpierdol od typow, ktorzy patrza jak sie ofiara topi,...
Przytomnosc straciles potem? Bo jakby w wodzie to by byla kaplica.

Zdrowia w kazdym razie, masz dosc burzliwe zycie
woodpecker from space
sramnacie
rozkręca się

13-10-2025, 11:08

Tam musialo zadziac sie cos wczesniej , nikt tak nie napierdala bez powodu . Chwile wczesniej albo nawet kilka dni , moze wracal kiedys najebany i cos ktoremus z nich powiedzial moze nawet tego nie pamieta albo pamieta tylko tego nie mowi .
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

13-10-2025, 11:18

Triceratops pisze:
13-10-2025, 10:10
Chyba, ze kol mocny ma polise.

No gruba akcja, dostac wpierdol od typow, ktorzy patrza jak sie ofiara topi,...
Przytomnosc straciles potem? Bo jakby w wodzie to by byla kaplica.

Zdrowia w kazdym razie, masz dosc burzliwe zycie
Przytomność straciłem na chwile jak to biodro poszło.Potem w wodzie jak byłem na środku rzeki to sie topiłem i napiłem troche wody bo nie mogłem sie utrzymać na powierzchni, ta noga była jak kotwica, bolała i ciężka, nie wiedziałem jak sie kurwa zachować bo jeszcze dodatkowo był wstrząs taki od zimna i strachu.Nie wiem jak to opisać, nie życze nikomu.

sramnacie, nie znam żadnego z nich, ja mieszkam w Gdańsku a to sie stało w Lęborku gdzie byłem na dwa dni w odwiedzinach u wujasa.Wcześniej nie było mnie przez jakiś czas.
Nie spodobało im sie, ze nie mam czasu na jakieś pojebane gadki a jeden z nich najbardziej sie gibał i od samego początku krzywo na mnie patrzył.Od niego dostałem łokcia który nie doszedł, potem poprawił kopem w kolano i jak byłem zglebowany to reszta sie dołaczyła.Zakryłem głowe i próbowałem wstać ale kolano już było rozjebane i było pozamiatane.
Awatar użytkownika
TheDude

13-10-2025, 13:12

Jeszcze brakuje inwazji kosmitów i ujawnienia tożsamości Wielkiej Stopy.
Awatar użytkownika
Żułek

13-10-2025, 13:26

no cóż w dzisiejszych czasach nocny spacer poza swoimi okolicami może się kiepsko skończyć :roll:

mocny Obrazek
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Dragazes
w mackach Zła

13-10-2025, 13:31

tomaszm pisze:
13-10-2025, 09:31
A skąd te odszkodowanie? Co masz na myśli?
Ten jak wyczuł :D pada słowo "odszkodowanie" i jest pierwszy post od 1,5 miesiąca xD

Wyrazy współczucia dla kol. Mocnego. Mam nadzieję, że znajdą tych pokurwieńców co cię zmasakrowali. Pomyśl nad ogarnięciem pomocy prawnej. Jako ofiara przestępstwa jesteś stroną postępowania karnego (przygotowawczego), masz prawo do zapoznawania się z aktami sprawy, zgłaszania wniosków dowodowych. możesz zaskarżać decyzje policji / prokuratury. W toku postępowania karnego masz też prawo żądania roszczeń cywilnoprawnych, np. przyznania zadośćuczynienia za krzywdę. Bez pomocy może być ci ciężko to wszystko ogarnąć, a nasze służby niekoniecznie będą wykazywały się empatią i chęcią pomocy.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
Awatar użytkownika
Żwirek i Muchomorek
postuje jak opętany!

13-10-2025, 14:18

TheDude pisze:
13-10-2025, 13:12
Jeszcze brakuje inwazji kosmitów i ujawnienia tożsamości Wielkiej Stopy.
Historia mocnego trzyma się kupy o tyle, że z tego zdjęcia z info ze szpitala można odczytać nazwiska kilku lekarek i, niespodzianka, one faktycznie pracują w szpitalu w Lęborku. Z mapy miasta też widać, że jest tam duży park na wzniesieniu ze zboczami opadającymi koło rzeki i jest tam kładka - mocno na uboczu od jakiejkolwiek cywilizacji. W ciemno bym powiedział, że wygląda na to dobre miejsce dla jakichś zjebów chcących sobie w spokoju ponapierdalać wódżitsu w krzakach i zdolnych w takim miejscu do zajebania kogoś. Są też jakieś mniejsze skwery nad tą rzeką - ogólnie wszystko się zgadza.

Jeśli to nie była sytuacja pod tytułem "moja była powiedziała koledze żeby zrobił z tym stalkującym mnie typem porządek", to szczerze współczuję.
mocny2_3 pisze:
13-10-2025, 09:18
A na psy nie licze, nie złapią ich.Kamer nie było więc wątpie
W parku nie, ale jeśli to była większa grupka, to musieli do tego parku wejść, musieli z niego wyjść, kamery pewnie na mieście są, a miasto jest małe - i mało prawdopodobne, żeby taka patola co napierdala przypadkowych ludzi i wrzuca do rzeki była zupełnie nieznana policji. Mało też prawdopodobne, żeby ludzie (eufemizm) przyglądający się jak ktoś wrzucony przez nich do rzeki tonie, dbali o takie środki bezpieczeństwa jak rozproszenie się i wychodzenie z parku pojedynczo w dużych odstępach czasu. Podejrzewam - ale tylko podejrzewam, bo nie wiem jak to tak naprawdę działa - że jakby naprawdę chcieć, to dałoby się ich złapać. Tylko najpierw trzeba chcieć.
sramnacie pisze:
13-10-2025, 11:08
Tam musialo zadziac sie cos wczesniej , nikt tak nie napierdala bez powodu . Chwile wczesniej albo nawet kilka dni , moze wracal kiedys najebany i cos ktoremus z nich powiedzial moze nawet tego nie pamieta albo pamieta tylko tego nie mowi .
Tak. Chociaż z tym to różnie bywa, czasami ten powód jest taki, że trudno to powodem nazwać. Najgorzej jak takiego towarzystwa jest dużo, bo zbiorowe IQ spada odwrotnie proporcjonalnie do ilości osobników. U mnie na osiedlu była kiedyś podobna historia. Studenci wracali lekko pijani skądś tam, jakaś większa ekipa (kilkanaście osób) piła na placu zabaw. Drechy coś zaczęły krzyczeć, jeden ze studentów coś odkrzyknął w akcie pijackiej odwagi. Finał był taki, że kwiat młodzieży polskiej pod flagą ortalionową dorwał tych studenciaków z zamiarem spuszczenia wpierdolu. Dwójka uciekła, jeden nie zdążył i skończył z czaszką rozjebaną za pomocą cegły (a właściwie to chyba wyrwanego z ziemi kawałka krawężnika). Jeszcze kilka lat temu ludzie w tym miejscu znicze stawiali.
Awatar użytkownika
Ascetic

13-10-2025, 14:44

@mocny

Zdarzenie miało miejsce przy Parku Lecha i Marii Kaczyńskiego?
lys på slutten av lys
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

13-10-2025, 14:52

Żwirek powinieneś otworzyć własne biuro detektywistyczne.

Wszystko sie zgadza, wpierdol dostałem blisko starego basenu a wrzucony zostałem do rzeki Łeby.Kompletnie nie kojarzę tych ludzi, wyglądali raczej jak bananowce z bogatszych rodzin.Wyczułem odrazu alko, może było też coś palone, nie wiem.Wiem tylko, że nie kojarze.Potem to już sie potoczyło szybko.Jak zaczeli mi łamać to udo to sttraciłem przytomność na chwile, potem to już pamiętam tylko jak walczyłem w tej rzece.Nurt był taki że mi sie fale na klacie tworzyły, woda zapierdala a ja robiłem wszystko by dostać sie na brzeg i odbić od tych zjebów jak najdalej.Potem to podciąganie sie by wydostać sie z wody to jest coś co chciałbym zapomnieć.Co pół milimetra w góre łapiac sie każdej trawy, każdy taki ruch to było jakies naruszenie uda i taki kurwa ból że szkoda gadać.
Dość szybki termin dostałem na rehabilitacje, 22.10 i dwa i pół tygodnia codziennie na 7 rano.Babka powiedziała że mam jedno z najgorszych jak nie najgorsze złamanie uda i trzeba szybko działać.Mówiła, że osoby starsze jak już pierdolną o glebe i doznają takie złamania często potem umierają.
Codziennie sobie robie zastrzyk w brzuch na krzepnięcie bo przy tym zabiegu jest spore ryzyko zakrzepicy.

Ascetic, przy parku Chrobrego
ODPOWIEDZ