Głupie i pojebane sny.

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

17-05-2006, 10:16

ja pierdole block... na czym ty jeździsz? kwas z etopiryną?
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

17-05-2006, 10:19

o kurwa! uwiebiam czytac te topic hahaha...
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Awatar użytkownika
Bonny
rasowy masterfulowicz

17-05-2006, 10:41

Obłęd!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Duban
weteran forumowych bitew

17-05-2006, 10:44

o, stary - MOC! Ciekawe co na to Freud?!
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

17-05-2006, 11:52

Ja tak mam codziennie tylko problem jest w tym, że jak rano sobie nie przypomne całego snu zaraz po przebudzeniu to godzine póżniej już go nie pamiętam dlatego dziś napisałem zaraz z rana. Fajnie by było kiedyś to wszystko wydać w jakieś książce;)
Ale i tak najbardziej mi sie podobał sen gdzie broniłem prace licencjacką stojąc przed lustrem w domu i kontaktowałem się z komisją poprzez palnik gazowy w kuchence:)
PENIS METAL
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

17-05-2006, 12:01

czy Twoja mama zażywała środki halocynogenne kiedy nosiła Cię w brzuchu?
esq
postuje jak opętany!

17-05-2006, 12:03

[quote][i]Wysłane przez Block69[/i]
kontaktowałem się z komisją poprzez palnik gazowy w kuchence:) [/quote]
o w kurwe!! dobre.. :flaszka:
Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
Awatar użytkownika
pajonk
w mackach Zła
Kontakt:

17-05-2006, 12:09

czl,owieku men, daj mi namiary na swojego dilera. tesknie za jakas mila, kulturalna tekturka
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
Awatar użytkownika
Duban
weteran forumowych bitew

17-05-2006, 12:26

[quote][i]Wysłane przez Analripper[/i]
czy Twoja mama zażywała środki halocynogenne kiedy nosiła Cię w brzuchu? [/quote]

może była wówczas pracownicą CPN-u?
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
Awatar użytkownika
Impious
zaczyna szaleć

17-05-2006, 12:43

Blog27 niszczy swoimi snami. Mi sie dzisiaj tylko śniło, że oglądałem film na kompie przez Windows Media Player. Nie miałem go na pełnym ekranie i niechcący zahaczyłem o niego myszką, a ten mi sie przewrócił na pulpit, porysował i zagiął w jednym rogu. W dodatku ten górny niebieski pasek mu odpadł.
esq
postuje jak opętany!

18-05-2006, 09:01

Przyszła do mnie paczka z płytą,niby wszystko cacy pięknie zapakowane,otwieram a w środku jakaś książeczka dla dzieci i na niej napisany jakby list od nadawcy,no i płyta Morbid Angel-Covenant,której nie zamawiałem (a w dodatku niespecjalnie przepadam za MA,ale akurat ostatnio sobie ją przypominałem,więc pewnie stąd ta płyta). W momencie gdy rozkminiłem że złą płyte mi wsadził,gość pojawia sie jak dżin z lampy Alladyna i przeprasza że kurwa już któryś raz z rzędu pomylił adresatów płyt i moja płyta jest teraz pewnie gdzieś w Polsce,mówił że znowu bedzie musiał wszystko odkręcać i straci na przesyłkach,bo przecież nikt mu tego nie pokryje,coś tam dalej sie kminiło ,ale ojciec wszedł i mnie obudził...
Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
Awatar użytkownika
Alhoon
świeżak

18-05-2006, 10:31

kurwa ale zjebany sen mialem...
najpierw lazilem ze swoja baba po jakims parku czy cus, potem ona zniknela i szedlem z kumplamie na pociag pilismy piwo i jedlismy chipsy, kiedy wsiedlismy do pociagu on zamienil sie w stary tramwaj(taki z najstarszych jakie jezdza) linii 26 i bylo tam paru typkow z ktorymi mialem zatargi kiedys tam, ja sobie lazilem po tramwaju jak pojebany az nagle jeden mnie kopnal lekko i zaczelo sie napierdalanie moi kumple razem ze mna ich zmasakrowali wywalili z tramwaju i poszlismy sobie jakby nigdy nic...
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

18-05-2006, 10:59

a co w tym zjebanego? w porowaniu do wiekszosci tu opowiedzianych to nie brzmi nawet jak 1/50 sennego epizodu ;)
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Awatar użytkownika
Alhoon
świeżak

18-05-2006, 22:29

[quote][i]Wysłane przez Olo[/i]
a co w tym zjebanego? w porowaniu do wiekszosci tu opowiedzianych to nie brzmi nawet jak 1/50 sennego epizodu ;) [/quote]

jestes brutalny!!! nie bawie sie z Toba!! ;]
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

19-05-2006, 06:52

cała noc śniły mi się dziś rózne płyty i ich opisy... kurwa.. za dużo allegro czy ki chuj?
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

20-05-2006, 03:34

[i]Końcówka całego dużego, przyrodniczego snu:[/i]

Ktoś (jakaś bliżej niekreślona grupa ludzi) zostawił mi i mojej małżonce pod opieką jakiś pojebany ogród. Jesteśmy zajebiście zachwyceni mimo, że praktycznie nic tam nie rośnie, a ten ogród wygląda jak wielki, piaszczysty lej po bombie. W tym leju kręci się jednak kupa różnych zwierząt - koty, sarny, psy, krokodyle.. ale najbardziej interesuje nas gniazdo bociana, gdzie małego bocianka wychowuje pelikan i mewa. W pewnym momencie, gdy mewa chce nakarmić małego bociana, ten otwiera dziób i widzę, że w środku ma zaschniętą karmę. Mewa zlatuje na dno leja i wbija się dziobem w piach w poszukiwaniu wody. Wtedy dostrzegam, że wszystkie zwierzęta w tym wielkim leju grzebią w poszukiwaniu wody. A w leju stoją też małe stoliczki w rzędzie, a przy nich dzieci w wieku przedszkolnym, które z widelcami i talerzami czekają na jedzenie. Zlatuję lotem supermana w dół do leja i odkręcam wielki zawór, z którego początkowo leci woda, ale ta, zaraz potem, zamienia się albo w zapakowane porcje jedzenia albo w duże grube ludzkie kupy. Wszyscy zaczynają jeść, ale ja się boję, że ktoś się pomyli i widelcem zbieram do koszyka te kupy, Co chwile ktos zwraca mi uwage zebym jadl, ale ja wciaz chodze i zbieram te gówna. Ostatnia kupa nie chce się nadziać na widelec, jest trochę rzadsza i rozpada się. Stwierdzam, że w takim razie trudno - muszę ją zjeść od razu. Przy pierwszym kęsie natychmiast się obudziłem. W gębie czułem jeszcze niezły zajzajer...
Awatar użytkownika
Impious
zaczyna szaleć

20-05-2006, 08:06

Kurwa Olo zaczynasz doganiać Blocka69!
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

20-05-2006, 10:26

Ja mam ostatnio brak weny sennej, same normalne sny mi sie śnią...Dzisiaj był mały wyjątek ale znowu zle sie obudziłem i nie zapamiętałem szczegółów. Byłem sobie w domu u Złotopolskich i byłtam ino Andrzej i Magdalena. Andrzej kupił Magdalenie koszulke, kamizelke i kurtke a la taki korzuch. Jak Magdalena to wszystko założyła na siebie to kompletnie jej odjebało. Z jej ciała wyszła druga, taka sama Magdalena i stanęły obok siebie. Andrzej zniknął a Magdaleny przeniosły sie na łóżko i zaczęły sobie robić minetke. Nagle wparowała wkurwiona Julia Złotopolska i krzyczy co sie tu dzieje. Obie Magdy jak ją usłyszały cichutko zahihotały i zesrały jej sie na łóżko po czym zniknęły.
Szkoda, że tylko tyle zapamiętałem bo lepsze akcje jeszcze tam były;)
PENIS METAL
ODPOWIEDZ