Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
rusz dupę tej XD
Pervertopia była doskonała razem ze splitem z Bonesaw. Późniejsze dwie też dobre. Ostatnią jakoś przeoczyłem. Trzeba nadrobićHarlequin pisze: ↑08-10-2025, 08:51Wczoraj i u mnie leciało, bardzo klawy materiał.Ascetic pisze: ↑07-10-2025, 21:52Szukając innego gówna, znalazłem takie oto rzygowinki, a że lubię ałtopsianego panka, a płyta, smutna od prawie roku leży nierozdziewiczona, choć zawartość przeruchana kilka razy usznie już była, to se pomyślałem o tooooo, tym bardziej, że tego czego szukałem nie znalazłem.
![]()
Nierówna. Od banerów po słabsze kawałki na tej płycie.Rattlehead pisze: ↑08-10-2025, 12:33Pervertopia była doskonała razem ze splitem z Bonesaw. Późniejsze dwie też dobre. Ostatnią jakoś przeoczyłem. Trzeba nadrobićHarlequin pisze: ↑08-10-2025, 08:51Wczoraj i u mnie leciało, bardzo klawy materiał.Ascetic pisze: ↑07-10-2025, 21:52Szukając innego gówna, znalazłem takie oto rzygowinki, a że lubię ałtopsianego panka, a płyta, smutna od prawie roku leży nierozdziewiczona, choć zawartość przeruchana kilka razy usznie już była, to se pomyślałem o tooooo, tym bardziej, że tego czego szukałem nie znalazłem.
![]()
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Jeszcze jak!
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz