nie wiem czemu to mi uciekło, śmieszne to jest

cdn

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
pierwszy sezon znacznie lepszy bo śmieszniejszy, tu niestety wyszło jakieś artystyczne kino obyczajowe zamiast typowego mockdocumentary na co każdy się nastawiał. widać, że budżet mieli spory i to chyba właśnie przez to tak mało śmiesznie wyszło. poszli w efekciarstwo, a nie w dobre gagi. ale są momenty i oglądało to się całkiem przyjemnie.uglak pisze: ↑21-09-2025, 19:27Wiadomo, że przy The Office, Parks and Recreation, Veep czy What We Do in the Shadows to to nawet nie stało, ale te średnio dwa dobre żarty na odcinek to i tak o dwa więcej niż w reszcie polskich produkcji w XXI wieku. Nie wiem co się stało z naszym kinem, ale ja bym im zabrał wszystkie dofinansowania, bo szkoda pieniędzy.
Ta scena w śniadaniowni jak siedzieli na przeciwko siebie i jak na niego wrzasneła to kurwaszczylun pisze: ↑06-10-2025, 22:58...na rany krystiana, co tu sie odjebało?...zaczęło się jak komedyjka, a później rzeź...temu aktoru-komikowi to tak pono troche naprawdę sie stało...mimo zmiany imienia babełe w serialu, internety doszły kto zacz, i jakieś pozwy, wyjaśnienia, srenia...tak czy owak niezła patola...poczucie winy, traumy, wykorzystywanie, stalking...
![]()
Dorobiłem drugi sezon. Nierówny. Ten odcinek pod „Czarne Lustro” nawet nawet, w kilku dobra gra, zdarzyły się też rozkminy pod moje rozkminy. Całościowo, przy tych dwudziestukilku odcinkach - trzeba mieć za dużo czasu aby temu poświęcić czas.