Kurvva, jester oglonda szurskie kanaly, ten oglonda jakies hotele paradise a do mnie sie przypierdalaja, ze od czasu do czasu zakolak mi sie wlonczy xD
Jeden z dwóch uśmiechniętych^^, z fanbazą tutaj nie mniejszą niż Anneke van Giersbergen. Jedno i drugie jest kompletnie dla mnie niezrozumiałe, zresztą.
Jeden z dwóch uśmiechniętych^^, z fanbazą tutaj nie mniejszą niż Anneke van Giersbergen. Jedno i drugie jest kompletnie dla mnie niezrozumiałe, zresztą.
Już mniejsza z zakolakiem. Zakładając, że będzie Kolega na przyszłorocznym Mystiku, będzie miał Kolega jedyną i niepowtarzalną okazję zrozumieć swój błąd. Urok boskiej Anneke na żywo jest nie do odparcia. A wyznawcy są wyrozumiali. Przyjmą do swego grona ot tak, bez przeprosin i wpisowego, jak odnalezionego brata
Ej, no co wy. Na tle tego co czasami można przeczytać na masterfulu - zwłaszcza w tematach politycznych, gdzie wszyscy są najmądrzejsi z mądrych - to ta panienka jawi się jako całkiem rozgarnięta osoba. W dodatku zarabia na tym jakieś pieniądze (bo przecież nie występuje w tym Hotelu Paradise za darmo) - a jak dobrze pójdzie, to może nawet zrobi w mediach karierę po zakończeniu programu
Ciekawe, jak jako dziecko wyrabiałem kartę wędkarską to przepytywali mnie starsi Panowie ze znajomości gatunków ryb. W sensie pokazywali mi zdjęcia i musiałem powiedzieć czy to kleń, brzana, świnka itd. Czy jak się staje myśliwym to nie trzeba mieć takiej umiejętności tzn. rozróżniania gatunków zwierzyny łownej?