AD HOMINEM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: AD HOMINEM
Cakiem przyzwoita ta nowa płyta. Kalesony może nie obsrane ale naprawdę bardzo przyjemna w odsłuchu.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
W Wolfspell leży CD.
-
Dzięki za informacje.
-
- postuje jak opętany!
U Sovy również.
-
Bardzo mi ta płyta urosła. Ad hominem momentami wchodzi na industrialne brzmienia jak krajanie z Neo inferno 262 czy Blacklodge. Mi to pasi bo te dwie załogi uwielbiam prawde mówiąc.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Slucham po raz pierwszy i musze przyznac, ze bardzo mnie rozbawil ten motyw z mowiaca dziewczyna po ktorej nastepuja histeryczne krzyki;-)
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Fanatyk
- weteran forumowych bitew
Jeśli kiedykolwiek lub gdziekolwiek mówi się, że Black Metal powinien być odtąd bezpieczny, przebudzony i tolerancyjny wobec wszystkich, to Kaiser Wodhanaz z Ad Hominem na szczęście ma w to wyjebane i nagrał zajebiście wybuchowy album z surową energią.
-
- w mackach Zła
ta dziewczynka na poczatku to z filmu gliniarz w przedszkolu , ten sam sampel został też użyty w środku utworu leukemii, taka ciekawostka.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑15-04-2025, 12:10Slucham po raz pierwszy i musze przyznac, ze bardzo mnie rozbawil ten motyw z mowiaca dziewczyna po ktorej nastepuja histeryczne krzyki;-)
Je suis Charlie
- Fanatyk
Video do wałka "Gas Mask Devastation" na którym Kaiser Wodhanaz pluje toksyną pogardy w oblicze ludzkości.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Dobre video. Jest niczym włócznia przebijająca Chrystusowy bok, niczym nasączona octem gąbka rzucona pogardliwie w oblicze judeochrześcijańskiej bestii. Ad Hominem po raz kolejny pokazuje czarną otchłań nienawiści, która ziejąc swą pustką pożera (a potem, nie zapominajmy, również wypluwa) wszystko co święte.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- Fanatyk
Muszę przyznać — coś w tym, co piszesz, rzeczywiście przykuwa uwagę. Jest w Twoich słowach…...DST pisze: ↑16-09-2025, 21:24Dobre video. Jest niczym włócznia przebijająca Chrystusowy bok, niczym nasączona octem gąbka rzucona pogardliwie w oblicze judeochrześcijańskiej bestii. Ad Hominem po raz kolejny pokazuje czarną otchłań nienawiści, która ziejąc swą pustką pożera (a potem, nie zapominajmy, również wypluwa) wszystko co święte.
jakaś energia. Taka, wiesz, jak u kogoś, kto po raz pierwszy przeczytał "Apokalipsę św. Jana” i pomyślał: "to jest dokładnie to, co czuję, kiedy ktoś nie podziela mojej opinii w internecie”.
Twój komentarz bije patosem jak kazanie w barokowym kościele podczas upału — niby natchnione, ale wiesz co? Mam taką cichą nadzieję, że kiedyś wyjdziesz z tej swojej emocjonalnej gotyckiej katedry i odkryjesz, że krytyka nie zawsze musi wyglądać jak teatralne samobiczowanie na tle chóru gregoriańskiego.