METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Re: METALLICA
^ Lepiej kupić czapkę z daszkiem albo t-shirt 

- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zdecydowanie najgorsza i najbardziej bezpłciowa płyta tego zespołu. Nawet St. Anger było jakieś i miało parę dobrych kawałków.Hellion pisze: ↑10-09-2025, 13:58Na Amazonie ostatnia Meta stoi za 32zl, myślę sobię - a może kupię, bo w sumie nie mam jako jedynej ze studyjnej dysko.
Kliknąłem Kup Teraz, zapłaciłem i tra lala.
Miałem wolną chwilę w robocie, to sobie odpaliłem 72 sezony w ramach przypomnienia i na wysokości 3 kawałka zacząłem ziewać i skipować numery. No ni chuja nie da się tego słuchać z przyjemnością. Włączyłem aplikację Amazona i kliknąłem Anuluj Zakup. Nie potrzebuję tego CD na półce.
all the monsters will break your heart
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ja mam wszystkie płyty chociaż nie wiem po co, po Garage wcale ich nie słucham
swoją drogą ciekawe za ile by poszedł taki pakiecik płyt od St. Anger do najnowszej ?

swoją drogą ciekawe za ile by poszedł taki pakiecik płyt od St. Anger do najnowszej ?

Żułek pisze: ↑14-08-2025, 19:56"No Life 'Til Leather - A Tribute To Metallica's Kill 'Em All" - taki tytuł będzie nosił tribute album, który ukaże się 14 listopada 2025 nakładem wytwórni Silver Lining Music.
„Ta składanka to kolosalne świętowanie najlepszego debiutanckiego albumu w historii heavy metalu, zaprezentowanego na nowo przez legendy, które go zainspirowały i pokolenia, które przyszły po nim!”
Oto pełna tracklista:
01. Hit The Lights - TAILGUNNER
02. The Four Horsemen - THE ALMIGHTY
03. Motorbreath - SOEN
04. Jump In The Fire - TYGERS OF PAN TANG
05. (Anesthesia - Pulling Teeth - DAVID ELLEFSON
06. Whiplash - MOTÖRHEAD
07. Phantom Lord - SAXON
08. No Remorse - DIAMOND HEAD
09. Seek & Destroy - TESTAMENT
10. Metal Militia - RAVEN![]()

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- masterful
- weteran forumowych bitew
- Kontakt: