Wymiana zdań przypominająca stare czasy Masterfula
Panowie! Wracajcie!
Moderator: Gore_Obsessed
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Panowie! Wracajcie!
Wymiana zdań przypominająca stare czasy Masterfula
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
a fszycy spotkamy się na vpierdol, na Vielickiej....
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- empir
- zahartowany metalizator
czasem fajnie tak dla sportu ponapierdalać się z bliźnim
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No ba. Mogę robić za sekundanta i sędziego. Sybir będzie od pierwszej pomocy, Triceratops przyniesie jakieś kawełe z masełe lub inne bimberełe aby było czym wzmocnić zawodników w narożnikach, Żułek sprawdzi rozkład jazdy tramwajów, aby każdy zainteresowany mógł dotrzeć...
- Mass-Turbo
- w mackach Zła
największa tęsknota za 535, wolfem i plastkiem jednak 
- SODOMOUSE
internety...20 osub, 40 nickuv. Se żyją, gdzieś, tutaj, tam....
NYCHTS
- Mass-Turbo
- w mackach Zła
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Legendy...Nasum pisze: ↑25-08-2025, 19:48WAROL_KOJTYLA pisze: ↑25-08-2025, 18:16gdzie się podział pan Długopissssss? kilka lat go nie widziałem
Panicza manieczki też nie ma, tak na wszelki wypadek jakby ktoś pytał.
A czy Morph i Riven wrócili, choćby na chwilę?
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible
- Żwirek i Muchomorek
- w mackach Zła
WItamy Wodza na pokładzie (tu towarzysz Baton).
Wedle mojej wiedzy Morph zupełnie zniknął wszystkim z radarów. Riven też odstawił forume na dobre, ale przynajmniej żyje, słucha muzyki i ma się bdb. Widzieliśmy się na Voivod ostatnio.
Wedle mojej wiedzy Morph zupełnie zniknął wszystkim z radarów. Riven też odstawił forume na dobre, ale przynajmniej żyje, słucha muzyki i ma się bdb. Widzieliśmy się na Voivod ostatnio.
It's a Kafka high. You feel like a bug.
Przygody Batona na czarnym lądzie
- Dragazes
- weteran forumowych bitew
W ogóle kiedyś to było. Lykan, Drone, Plastek, manieczki...
Ja tu mało co piszę, ale od dawna czytam, a to jedna z moich ulubionych rozmów ever, masakra to było 12 lat temu

Ja tu mało co piszę, ale od dawna czytam, a to jedna z moich ulubionych rozmów ever, masakra to było 12 lat temu

Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Żwirek i Muchomorek
- w mackach Zła
Moja ulubiona wymiana zdań była między Dronem a długopisami, ale niestety post Drone zniknął (było tam coś o tym, że Furia to nie black metal dla przygłupów czy coś takiego). Odpowiedź na szczęście pozostała:
odezwał się największy black metalowiec. Miastowy krawaciarz co chodzi na 8 godzin do budynku z rurami i rozmawia w przerwach z grubymi dziewczynami na papierosa i sie tam hihoczą wszyscy do ziebie jakby kartofla mieli w dupie. Ja przez to że znam i zamieszkuję wiejskie opkolice mam więcej współnego z black metale niż ty. Mam w zimie mróz w lecie wspaniałe lasy, zresztą w zimie też. Mam zwierzęta. A ty masz lodówke i rury.
- DST
- rasowy masterfulowicz
- TheDude
^ i grube dziewczyny co kurwa miny robią i humory jak jakąś ładną zobaczą, zgrabniejszą byle. I spod pach im śmierdzi jak z kaloszy.
Bassza meg mind.
-
tomaszm
Z Dronem były dyskusje. O HH nie zapomnę ich nigdy.
Też mieliśmy się okazję poznać na pewnym koncercie
Bardzo miłym i ułożonym człowiekiem się okazał z wrażenia.
Też mieliśmy się okazję poznać na pewnym koncercie
Bardzo miłym i ułożonym człowiekiem się okazał z wrażenia.
Czas zintensyfikowanej pracy do 8.05. Poza zasięgiem. Only hard work is real.
- Dragazes
- weteran forumowych bitew
Wiadomo, Masterful to miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
tomaszm
A to na pewno. Przekrój naprawdę różnych ludzi. Mam taką obserwacje poznając naprawdę sporo osób z forume że ten wizerunek metalowca z długimi włosami z nieprana koszulka Blasphemy to to się ma nijak 
W latach 90 o to można było taka subkulture zidentyfikować. To się bardzo zmieniło.
Zresztą należę do tych że metalowca nie ocenia się po okładce tylko tego co ma na półkach i zasób też wiedzy, rozeznania w temacie.
W latach 90 o to można było taka subkulture zidentyfikować. To się bardzo zmieniło.
Zresztą należę do tych że metalowca nie ocenia się po okładce tylko tego co ma na półkach i zasób też wiedzy, rozeznania w temacie.
- Żwirek i Muchomorek
- w mackach Zła
Btw skoro takie zamierzchłe nicki się przewijają to mi przyszło do głowy - towarzysz Bonny ciągle napierdala Napalm Death? Bywa na forume albo na koncertach?
-
tomaszm
Ja Go na koncertach nie widziałem dawno. Kiedyś bywał dosłownie wszędzie.
Może Gelo się wypowie bo też bywa wszędzie.
Może Gelo się wypowie bo też bywa wszędzie.
-
C//A
- w mackach Zła
Kolega długopisy oczywiście nieodżałowany. Często i serdecznie wspominam słowa "mój jest komp i inne rzeczy, które mam!". Mam nadzieję, że u niego i babki wszystko dobrze.Żwirek i Muchomorek pisze: ↑28-08-2025, 10:15
Moja ulubiona wymiana zdań była między Dronem a długopisami, ale niestety post Drone zniknął (było tam coś o tym, że Furia to nie black metal dla przygłupów czy coś takiego). Odpowiedź na szczęście pozostała:
odezwał się największy black metalowiec. Miastowy krawaciarz co chodzi na 8 godzin do budynku z rurami i rozmawia w przerwach z grubymi dziewczynami na papierosa i sie tam hihoczą wszyscy do ziebie jakby kartofla mieli w dupie. Ja przez to że znam i zamieszkuję wiejskie opkolice mam więcej współnego z black metale niż ty. Mam w zimie mróz w lecie wspaniałe lasy, zresztą w zimie też. Mam zwierzęta. A ty masz lodówke i rury.
- Żwirek i Muchomorek
- w mackach Zła
Babka to pewnie już się przeniosła do szklanego słoja i wydaje wszystkim rozkazy jak Zordon z "Power Rangers".
Byłem kilka razy w Popkowicach, bo to blisko drogi którą zwykle jeżdżę do teściów i zdarzało mi się tamtędy przejeżdżać furą, z długopisowo-forumowej inspiracji. Raz tam nawet rowerem z Lublina pojechałem, bo potrzebowałem jakiegoś celu dla wycieczki, a Popkowice to cel dobry jak każdy inny. Bardzo urokliwa wiocha, a jak człowiek sobie jeszcze wyobrazi, że może w którymś z tych domów przebywa ciężko pracujący Dariusz Pętko z psem Kusym i prosiakiem Serdelkiem, to od razu się weselej robi.
Byłem kilka razy w Popkowicach, bo to blisko drogi którą zwykle jeżdżę do teściów i zdarzało mi się tamtędy przejeżdżać furą, z długopisowo-forumowej inspiracji. Raz tam nawet rowerem z Lublina pojechałem, bo potrzebowałem jakiegoś celu dla wycieczki, a Popkowice to cel dobry jak każdy inny. Bardzo urokliwa wiocha, a jak człowiek sobie jeszcze wyobrazi, że może w którymś z tych domów przebywa ciężko pracujący Dariusz Pętko z psem Kusym i prosiakiem Serdelkiem, to od razu się weselej robi.