Ceny wysylki z UK sie totalnie popierdolily.
Ale na allegro jest paru typkow z uk od ktorych biore plyty i wtedy wysylka kosztuje niecale 20 zl.
Nie wiem na czym to polega ale to dziala. Nigdy nie pytalem jak oni to robia ani czy moga sciagnac cos.
Discogs
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Discogs
woodpecker from space
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
dzięki za odzew, ale już nieaktualne, bo jak już mówiłem cena była bardzo atrakcyjna i już znikło "fpizdu"ggfh pisze: ↑26-08-2025, 18:59moge kolezanke, ktora mieszka w londynie, zapytac.Stoigniew pisze: ↑22-08-2025, 08:27taka troche nietypowa akcja:
chcę kupić jedną płytę od gościa z UK (dobra cena), ale po zapytaniu o koszty wysyłki odpowiedział mi że nie sprzedaje za granice, tylko w UK.
stąd moje zapytanie - czy jest ktoś z forumowiczów który używa discogs'a i mieszka na wyspach ??
I czy byłby tak dobry żeby mi ją kupić i odesłać do Polski ??
a tak z ciekawości - jaki jest koszt listu poleconego z UK do Polski ?
tylko, ze wlasnie skonczyla odwiedziny u rodzicow w lomzy i byc moze dopiero zima bedzie znow.
koszt paczki w zaleznosci od wagi i standardu (zwykla, z trackingiem, z trackingiem i podpisem) to ostatnio miedzy 4 a 10 funtow bylo
ale będę pamiętał na przyszłość jakby co

- ggfh
- weteran forumowych bitew
to napisz co to bylo
przy okazji - patrz na ebay.co.uk - jesli tam cos jest to bez problemu mozna paczke do kolezanki wyslac.

przy okazji - patrz na ebay.co.uk - jesli tam cos jest to bez problemu mozna paczke do kolezanki wyslac.