Ty placisz i chcesz decydowac?
Pokój AA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Pokój AA
Ta moderacja komunistyczna. Mhm. Że się zna grupa osób to daleki byłbym od wrzucenia wszystkich do jednego worka.
Uważam że na forum metalowym metalowym skrajne wypowiedzi nie powinni nikogo dziwić.
Czułbym się dziwnie z takim np Trupem co dalej jest w bajce ze przybijemy sobie piątkę. Mało komu w PO przybijam pietke a tu taki cios.
Chyba pozbawiło by mnie to tożsamości. Serio.
Uważam że na forum metalowym metalowym skrajne wypowiedzi nie powinni nikogo dziwić.
Czułbym się dziwnie z takim np Trupem co dalej jest w bajce ze przybijemy sobie piątkę. Mało komu w PO przybijam pietke a tu taki cios.
Chyba pozbawiło by mnie to tożsamości. Serio.
Ostatnio zmieniony 26-08-2025, 17:54 przez tomaszm, łącznie zmieniany 2 razy.
- Hatefire
No tylko to jest tylko moja opinia. Płacący nie ma obowiązku brać jej pod uwagę. Co więcej ma prawo mi walnąć bana. Może mi walnąć bana za opinię, że moderacja jest potrzebna. Zawsze pisałeś coś o palcu i księżycu. No właśnie., w tym temacie chyba nie dojeżdżasz. Moderacja polega na tym, że ten co płaci, decyduje co znajduje się na tym kawałku internetu za który płaci. Jeszcze raz gdzie tu komunizm?Triceratops pisze: ↑26-08-2025, 17:44Atencjusz OZE??? To juz za daleko zaszlo, jednak potrzeba moderacji![]()
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Odpisałem poniżej szerzej. Zasugerowałem jakieś rozwiązanie, ale ten co płaci za Forume może mnie za to zabanować dożywotnio i tyle. Czego nie rozumiesz i jeszcze raz gdzie widzisz tu komunizm kurwa.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
To jest tak jak z tym wykukuoywaniwm pozytywnych tresci na portalach mediów wszelakich. Robią to właściwie wszystkie partie. Wazne ze jestemy suuuupppeeerrr:D
Ostatnio zmieniony 26-08-2025, 17:57 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- 987654321k
- w mackach Zła
-
Szczerze delikatnie dawkuje. Piwka. Na ambonie myśliwskiej. Ktoś mi kiedyś powiedział że najwięksi muszą być sami ze sobą. Chyba coś z tego rozumiem.
Ja sobie rozmyślam. Kocham Polskę, siedzę pośród pól wspaniałych
Ja sobie rozmyślam. Kocham Polskę, siedzę pośród pól wspaniałych
Ostatnio zmieniony 26-08-2025, 18:06 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Triceratops
Czyli wbijasz na prywatna impreze i sugerujesz wlascicielowi zaprowadzenie cenzury....stare, znalem
woodpecker from space
- Hatefire
Poruszenie w środowisku językoznawczym. Rzadki przykład, gdy w przestrzeni internetowej pojawiło się użycie języka lublinieckiego, należącego do grupy języków patusiarskich. Język od dawna uważany był za wymarły. Okazuje się, że są osoby, które dalej nim się posługują
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Lol przeprasza ale z ambony na telefonie różne rzeczy się dzieją. Nie spinaj się tak.
Na uspokojenie tematu wkleję z terytoria które obejmuje jak wrócę do domu. Uspokaja to.
Na uspokojenie tematu wkleję z terytoria które obejmuje jak wrócę do domu. Uspokaja to.
Ostatnio zmieniony 26-08-2025, 18:10 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hatefire
Nie ze mną te sztuczki erystyczne. To nie impreza tylko forum internetowe. No więc nie bądź żałosny. Sprawa jest prosta. Ten co płaci, ten decyduje, o treściach, które się pojawiają proste. Może zbanować tego co opowiada się za brakiem moderacji, lub tego co uważa, że moderacja powinna być. Natomiast jak zwykle nie odpowiadasz na pytanie. Dlaczego sytuacja, że ten co płaci za hosting decyduje co się na tym kawałku serwera znajduje, to komunizm? Odpowiedz, po prostu.Triceratops pisze: ↑26-08-2025, 18:00Czyli wbijasz na prywatna impreze i sugerujesz wlascicielowi zaprowadzenie cenzury....stare, znalem
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Sybir
Tomek, ale na tej ambonie siedzisz bez sprzętu, tak?

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Hehe Panie. Wkleję zdjęcia to zobaczysz włości. Coś bez czego życia sobie nie wyobrażam.
Ostatnio zmieniony 26-08-2025, 18:12 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sybir
To mnie akurat nie interesuje, tbh.

Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Triceratops
Forum czy impreza jeden chuj, po prostu przylazisz na prywatne miejsce i sugerujesz metody z korei polnocnej albo rodem z komunistycznej cenzury. I kto tu jest zalosny. Typowe lewactwo wylaziHatefire pisze: ↑26-08-2025, 18:09Nie ze mną te sztuczki erystyczne. To nie impreza tylko forum internetowe. No więc nie bądź żałosny. Sprawa jest prosta. Ten co płaci, ten decyduje, o treściach, które się pojawiają proste. Może zbanować tego co opowiada się za brakiem moderacji, lub tego co uważa, że moderacja powinna być. Natomiast jak zwykle nie odpowiadasz na pytanie. Dlaczego sytuacja, że ten co płaci za hosting decyduje co się na tym kawałku serwera znajduje, to komunizm? Odpowiedz, po prostu.Triceratops pisze: ↑26-08-2025, 18:00Czyli wbijasz na prywatna impreze i sugerujesz wlascicielowi zaprowadzenie cenzury....stare, znalem
woodpecker from space
-
- weteran forumowych bitew
Robert ty przeciwko cenzurze? No no, co to się porobiło na tym świecieTriceratops pisze: ↑26-08-2025, 18:20Forum czy impreza jeden chuj, po prostu przylazisz na prywatne miejsce i sugerujesz metody z korei polnocnej albo rodem z komunistycznej cenzury. I kto tu jest zalosny. Typowe lewactwo wylaziHatefire pisze: ↑26-08-2025, 18:09Nie ze mną te sztuczki erystyczne. To nie impreza tylko forum internetowe. No więc nie bądź żałosny. Sprawa jest prosta. Ten co płaci, ten decyduje, o treściach, które się pojawiają proste. Może zbanować tego co opowiada się za brakiem moderacji, lub tego co uważa, że moderacja powinna być. Natomiast jak zwykle nie odpowiadasz na pytanie. Dlaczego sytuacja, że ten co płaci za hosting decyduje co się na tym kawałku serwera znajduje, to komunizm? Odpowiedz, po prostu.Triceratops pisze: ↑26-08-2025, 18:00Czyli wbijasz na prywatna impreze i sugerujesz wlascicielowi zaprowadzenie cenzury....stare, znalem
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Sybir
Prawdę pisząc, przyszła mi do głowy myśl o przycince, przemogla jednak ciekawość, jak rozwinie się ten temat. Mam nadzieję, że wszyscy dzisiejsi adwersarze już ochłonęli i nie wrócą na wojenną ścieżkę.
PS. Screeny dla potomności porobione, ofc.
PS. Screeny dla potomności porobione, ofc.

- Triceratops
Zawsze, a skad te zdziwienie?olgims pisze: ↑26-08-2025, 18:26Robert ty przeciwko cenzurze? No no, co to się porobiło na tym świecieTriceratops pisze: ↑26-08-2025, 18:20Forum czy impreza jeden chuj, po prostu przylazisz na prywatne miejsce i sugerujesz metody z korei polnocnej albo rodem z komunistycznej cenzury. I kto tu jest zalosny. Typowe lewactwo wylaziHatefire pisze: ↑26-08-2025, 18:09
Nie ze mną te sztuczki erystyczne. To nie impreza tylko forum internetowe. No więc nie bądź żałosny. Sprawa jest prosta. Ten co płaci, ten decyduje, o treściach, które się pojawiają proste. Może zbanować tego co opowiada się za brakiem moderacji, lub tego co uważa, że moderacja powinna być. Natomiast jak zwykle nie odpowiadasz na pytanie. Dlaczego sytuacja, że ten co płaci za hosting decyduje co się na tym kawałku serwera znajduje, to komunizm? Odpowiedz, po prostu.
woodpecker from space
-
- weteran forumowych bitew

Seein' me is def not repeated or done twice
- Triceratops