Now playing / Czego teraz słuchacie v.5
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
- Bolt
- weteran forumowych bitew
Re: Now playing / Czego teraz słuchacie v.5

I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
- Rattlehead
- zahartowany metalizator

MUCKY PUP - Can't You Take a Joke?
support music, not rumors
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- TheDude

GODSPEED YOU! BLACK EMPEROR - Luciferian Towers
-
The Prodigy 'The fat of the land' Od koncertu w 96, chyba nie przesłuchałem w całości ich żadnej płyty, ale teraz
leci już 2 okrążenie.

- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kto nie śpiewał albo przynajmniej nie nucił: .. ri-egniii-nszjon … albo „de tołer”* od takich jednych Kanadyjczyków ten nic nie stracił, może tyle, że nie poznał dwóch świetnych płyty, mocno wychodzących poza sztampowe HC.
Oczywiście zawsze można nadrobić. Zalecam.
*Tu oczywiście po darciu mordy -detałerrr- przychodziło się płynnie do -ajsiredddd-. Wypierdalam od ludzi aby odsłuchać jak 30 lat temu z okładem i podrzeć ryja poczynając od; ttwrrr przechodząc do ajsrrrd. No i posłuchać tej kontrolowanej kakakafonii pod koniec kawałka, też. O -Ołnołbrunoooo- też może zahaczę jak się nie rozpłacze z uniesień tych.
lys på slutten av lys
- nagrobek
- zahartowany metalizator
-
Początkowy riff cały czas gramy na koncertach, także znamAscetic pisze: ↑21-08-2025, 14:48
Kto nie śpiewał albo przynajmniej nie nucił: .. ri-egniii-nszjon … albo „de tołer”* od takich jednych Kanadyjczyków ten nic nie stracił, może tyle, że nie poznał dwóch świetnych płyty, mocno wychodzących poza sztampowe HC.
*Tu oczywiście po darciu mordy -detałerrr- przychodziło się płynnie do -ajsiredddd-. Wypierdalam od ludzi aby odsłuchać jak 30 lat temu z okładem i podrzeć ryja poczynając od; ttwrrr przechodząc do ajsrrrd. No i posłuchać tej kontrolowanej kakakafonii pod koniec kawałka, też. O -Ołnołbrunoooo- też może zahaczę jak się nie rozpłacze z uniesień tych.

To jest post z tych co ciężko go zrozumieć, także nikt nowy w to nie wejdzie

- DST
- rasowy masterfulowicz
Fantastyczna płyta, "Climbatize" totalny psychodeliczny odlot. U mnie dzisiaj w aucie i na słuchawkach:

^^^ Zakupione w Gotheborgu za jakieś 30 zł. Na pierwszy rzut oka montonnie, świetne ale dość syntetyczne gary Frosta i ogólnie brzmi trochę na niedopracowaną. Niemniej riffy to wspaniała, zgniła Norwegia, a że po latach mam to w DNA i rezonuje z tym w 5 sekund to natury nie oszukasz.

^^^ Od śmierci Ozzy'ego lecę dysko Black Sabbath i bawię się świetnie. Znałem dobrze debiut i dwójkę a resztę pobieżnie, bo był black, death metal i pokrewne a BS traktowałem za młodu jak muzykę bardziej mojego ojca. Jeden z zespołów, które szanowałem i słuchałem naśladowców (Electric Wizard czy Soundgarden/Alice in Chains w pewnym stopniu), ale średnio ze znajomością źródła. Trójka i czwórka miazga dupy totalna, bezbłędna muza, słucham codziennie. Teraz lekkie umizgi do następnych "Sabbath Bloody Sabbath" i powyższej. Kiedyś to kurwa robili muzę.
- Ascetic
Na bank tak jest.będzie. Grunt, że tak jak Ty, czy wnsz, ngrb, może kilku jeszcze przyczajonych złapie o'co'kaman. Mi to w zupełności wystarczy.piotraz pisze: ↑21-08-2025, 15:53Początkowy riff cały czas gramy na koncertach, także znamAscetic pisze: ↑21-08-2025, 14:48
*Tu oczywiście po darciu mordy -detałerrr- przychodziło się płynnie do -ajsiredddd-. Wypierdalam od ludzi aby odsłuchać jak 30 lat temu z okładem i podrzeć ryja poczynając od; ttwrrr przechodząc do ajsrrrd. No i posłuchać tej kontrolowanej kakakafonii pod koniec kawałka, też. O -Ołnołbrunoooo- też może zahaczę jak się nie rozpłacze z uniesień tych.![]()
To jest post z tych co ciężko go zrozumieć, także nikt nowy w to nie wejdzie![]()
lys på slutten av lys
-
- Sybir
Tak.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Triceratops
- Harlequin

Coraz częściej zastanawiam się czy to jednak nie mój ulubiony Kanibal. Granko szczere do bólu.
-
-
- Triceratops

posluchalem flagowego thrashu z 2019 i wyglonda to tak, ze 1 Xentrix, 2 Acid Reign, 3. Death Angel 4,Sacred Reich.
Stary Sacred Reich uwielbiam ale to nowe wcielenie to nuda, Death Angel solidny ale zbyt sterylny, normalnie drazni to brzmienie. Acid Reign mocno w strone starego Anthrax i to nowe "powazne" wcielenie z jedynym ze starego skladu panem H bardzo mi siem podoba (chyba podwojnie jedynym, bo nowy-stary sklad poszedl sie jebac). Xentrix to petarda, nowy wokal prawie jak stary Chris Astley a plyta chloszcze niemilosiernie, lekki powrut w okolice miedzy 2 a Kin.
woodpecker from space
-
-
- zaczyna szaleć