DEICIDE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DST
rasowy masterfulowicz

Re: DEICIDE

20-08-2025, 09:57

Nasum pisze:
18-08-2025, 16:31
Fanatyk pisze:
17-08-2025, 15:54
Dobrze chłop gada, tekst z Revolver Magazine - 2009 r.
Obrazek

Przy całej mojej sympatii do Glena i uwielbienia dla jego muzyki, to gdybym się wybrał na ich koncert w okolicach pierwszych dwóch płóyt, to nie do końca chciałbym, aby wpierdolił mi w plecy jeden ze swoich gwoździ... Może wtedy było łatwiej o takie akcje, bo i death metal był czymś nowym, ekstremalnym, ale później okrzepł. Szokować to zaczęła wtedy scena black metalowa. Sądzę, że to wyszło scenie na dobre.
O ile to co on tu gada to prawda, bo wydaje mi się trochę farmazoniarzem ten koleś.
Co nie zmienia faktu, że pierwsze cztery albumy to OŁTARZ.
shadowthrone
postuje jak opętany!

20-08-2025, 11:02

nagrobek pisze:
20-08-2025, 09:51
no jesli komus brakuje takich emocji to wystarczy wycieczka pod nocny, pewnie beda jakies bojki i krojenie, po co w to od razu mieszac muzyke
za tym oczywiście nie tęsknię, ale brakuje mi porządnych młynów w PL na koncertach, a na death i black metalu ostatnio jest bardzo słabo. Najlepszy młyn, jaki ostatnio widziałem i brałem w nim udział, to koncert w MCK Machine Head i Fear Factory, a wcześniej Sepultura w Spodku. Tyle, że na MH i FF było za dużo biegania w kółko, wolę już bodiki :)
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

20-08-2025, 11:28

Bez przesady. Są koncerty gdzie można się jeszcze wypocić.
lys på slutten av lys
ODPOWIEDZ