Ale będzie oglądanie!!

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Eeee, sowa calkiem spoko, w kontekscie sceny ze scianą płaczu nawet bardzo git. Scena z balwankiem... w jedynke tez był taki "sielski fragment", wiec troche taka zżynka.Hellrocker pisze: ↑10-08-2025, 10:41Naga Bron 2025 - po trailerze mialem niskie oczekiwania, film okazal sie jednak momentami mega zabawny. Do oryginalnej trylogii (Hail!) nie ma startu, wiadomo, ale na obecne czasy i niby komedie, jakie sie robi, to bdb odmozdzacz. Kilka gagow absolutnie niepotrzebnych (sowa, balwan), kilka takich (lornetka, rozwolnienie), ze zona plakala ze smiechu. Mam teraz nadzieje, ze pocisna temat dalej i zrobia z tego druga trylogie.
Film sensacyjny z prawdziwego zdarzenia od lat zdycha i leży. Sicario natomiast rozjebało po całości. Obraz całego tego syfu. Temat postaci Sicario to w ogóle ciekawy temat. W tych środowiskach takie osoby faktycznie istnieją. Działające na pograniczu srodisk CIA i karteli narkotykowych. Mam dwóch kolegów z klasy średniej którzy od lat mieszkają w Meksyku w mieście Meksyk. Mają za żony Meksykanki. Przyjeżdżają do Polski. To jest inny świat od naszego. Natomiast osoby Sicario to płatni mordercy. Na wynajęcie służb, mafii. Często wykonują robotę by kogoś z kartelu wyeliminować.
Zajebisty. Mnie też szarpnął. Horror ma się od paru lat naprawdę nieźle.
Super film, najlepszy Jacksona. Dzis juz nie maja takiej fantazji jak kiedys. Brain Damage ogladales?