Marketing level najwyższy.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Nie masz nic do powiedzenia na ten temat, to się nie odniesiesz. Ja przedstawiłem same fakty. Obalisz je?
No tak, Rokita jest zły, bo ma brodę i kiedyś wyłączył jakiś czat. Porażająca argumentacja, bardzo przekonująca. A tak na serio, kogo postawicie wyżej? Zembaczyńskiego? Jachirę? Szłapkę? Jasia Kapelę? Może w takim razie zapodacie jakiś sensowny tekst polemiczny wobec poglądów Rokity na temat Tuska? Chętnie poczytam.
Przy całej mojej niechęci do Tuska, to Rokita ma po prostu do niego osobisty żal. No nie został tym premierem z Krakowa jak sobie wymarzył, a potem został wycięty z struktur partyjnych i poważnej polityki. Na tej samej zasadzie krytyka Kaczyńskiego przez Marcinkiewicza jest chuja warta.mad pisze: ↑13-08-2025, 15:19No tak, Rokita jest zły, bo ma brodę i kiedyś wyłączył jakiś czat. Porażająca argumentacja, bardzo przekonująca. A tak na serio, kogo postawicie wyżej? Zembaczyńskiego? Jachirę? Szłapkę? Jasia Kapelę? Może w takim razie zapodacie jakiś sensowny tekst polemiczny wobec poglądów Rokity na temat Tuska? Chętnie poczytam.
Nikt nie pisze polemicznych tekstów do Rokity, bo koleś od lat jest co najwyżej ciekawostką, na totalnych obrzeżach publicystyki i polityki xD
Dokładnie. Stano króciutko z amebami umysłowymi oglądającymi to gówno
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Ale to nie jest śmieszne. Bo zaraz okaże się, że kolejne zapisy w konstytucji są nie ważne. Nie krzyczę i nie krzyczałem konstytucja
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Ja nie napisalem, ze to smieszne, choc faktycznie mozesz miec racje, wczoraj Nawrocki napomknal u Rymanowskiego, ze moze z nim gadac jak mu zlozy gratulacje i dzis prusak juz prosi o audiencje. Mi sie to podoba po pizdowatosci tego ukrackiego pomiota Dudenkimasterful pisze: ↑13-08-2025, 20:23Ale to nie jest śmieszne. Bo zaraz okaże się, że kolejne zapisy w konstytucji są nie ważne. Nie krzyczę i nie krzyczałem konstytucjaAle jestem zdania ze zapisy trzeba respektować bo się całość będzie walić powoli i tak się dzieje. Teraz Nawrocki będzie naprężal mięśnie i mówi jaki to jest silny, ale no prawnie jest reprezentantem woli rządu w tych sprawach.
Będą się napierdalać?
Mam podobne odczucia.Nerwowy pisze: ↑13-08-2025, 20:33Będą głupie gierki i polityczne przepychanki jak teraz z mrożeniem cen prądu z dodatkową wrzutką odnośnie wiatraków. Tusk może teraz sobie udawać wytrawnego stratega naparzając ustawami żeby potem próbować udowodnić że Nawrocki jest niespełna rozumu i blokuje inicjatywy z którymi szedł do wyborów. Na elektoracie pisu i konfy i tak nie zrobi to jednak żadnego wrażenia a ludzie popierający koalicję rządową są zmęczeni brakiem sprawczości i ogólną bylejakością tej ekipy. Tak trzeba było grać już od samego objęcia władzy i napierdalać w Dudełę ustawami tak żeby to co przejdzie można było sprzedać jako sukces a ewentualne weto / skierowanie do TK przedstawić jako koronny argument za chujnią jaka wiąże się z pisowskim aparatczykiem w pałacu. Teraz to se mogą.