Zrobiłem tak samo parę miesięcy temu.Olo pisze: ↑04-08-2025, 20:59Ja dawno już poddałem ideały i płacę miesięcznie te parę groszy za premium. Reklamy reklamami, ale niemożność słuchania przy zgaszonym ekranie i brak podstawowych funkcjonalności typu cofnij o 10 sek. (nawet mając premium trzeba się najpierw doklikać do elementów sterujących premium wrrrr....) strasznie mnie wkurwiały.
Problemy z komputerami, oprogramowaniem etc.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- dzik
- zahartowany metalizator
Re: Problemy z komputerami, oprogramowaniem etc.
dobry kościół to kościół spalony
-
- w mackach Zła
na moim w miare aktualnym tablecie youtube działa na wygaszonym ekranie , wiec dlaczego na komórce miałoby nie działać ? Pamietam że na ipadzie jakaś aktualizacja zepsuła ta opcje, na andku też takie hamstwo robia?
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Subskrybcja i historia jest na youtubowym koncie czy na jakimś osobnym? Bo Brave na tablecie działa mi spoko, ale na telefonie czasem szwankuje blokada ekranu i mi się wygasza.Szalony Opos pisze: ↑04-08-2025, 18:06Jeśli Ci to pasuje to na smartfonie zainstalowałem sobie NewPipe z F-Droida. Oglądasz normalnie YouTube tylko bez reklam, możesz też subskrybować kanały, działa nawet przy zablokowanym telefonie jak chcesz muzyki słuchać.Triceratops pisze: ↑04-08-2025, 14:13Kurwa panowie znacie jakis dobry bloker reklam na YT? Jakies jebane tai-chi mi sie wpierdala podczas ogladania moich szurskich podcastow. Albo jakis debil z wydziaranym ryjem o prokrastynacji pierdoli i kasie na narkotyki
Guilty of being right
- Szalony Opos
- w mackach Zła
W NewPipe subskrypcja i historia nie są powiązane z kontem YT. Z tego co się do tej pory orientuje to zapisywane są lokalnie.uglak pisze: ↑04-08-2025, 23:44Subskrybcja i historia jest na youtubowym koncie czy na jakimś osobnym? Bo Brave na tablecie działa mi spoko, ale na telefonie czasem szwankuje blokada ekranu i mi się wygasza.Szalony Opos pisze: ↑04-08-2025, 18:06Jeśli Ci to pasuje to na smartfonie zainstalowałem sobie NewPipe z F-Droida. Oglądasz normalnie YouTube tylko bez reklam, możesz też subskrybować kanały, działa nawet przy zablokowanym telefonie jak chcesz muzyki słuchać.Triceratops pisze: ↑04-08-2025, 14:13Kurwa panowie znacie jakis dobry bloker reklam na YT? Jakies jebane tai-chi mi sie wpierdala podczas ogladania moich szurskich podcastow. Albo jakis debil z wydziaranym ryjem o prokrastynacji pierdoli i kasie na narkotyki
Szczerze to więcej szczegółów ciężko mi podać, bo w sumie sam dopiero zacząłem się bawić w instalowanie apek z F- Droid
Everyone loves you when you are dead
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Z F-Droida polecam uwadze Shelter. Ta aplikacja tworzy równoległy profil na komórce, który da się włączać i wyłączać jednym kliknięciem, a w tym profilu można sobie zainstalować np. apki z których nie chcemy stałe korzystać, ale one lubią stałe drenować nam baterie, nękać powiadomieniami czy po prostu śledzić. Ja tam wrzucam przede wszystkim wszelkie apki lojalnościowe czy Ubery i inne Pyszne. Jak potrzebuję z jakiejś skorzystać to włączam na chwilę drugi profil, a potem wyłączam i cały ten upierdliwy syf przestaje działać i żreć baterię.
Guilty of being right
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

a co kaman ? już któryś raz mam takie coś

po co to ? na co to ? jak to wyłączyć ?

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie wylaczysz, to kontrola rodzicielska
woodpecker from space